Allah Rizasi İÇİn Mutlaka Okuyun !!!

1.834 görüntülenme · 15 yanıt

Paylaş:
hafize

hafize

Mübarek Üye · 14.020 mesaj

ALLAH,ım, bugüne kadar bilerek veya bilmeyerek senin rızan olmayan birtakım şeyler yaptım..Ya rab, sen yücelerin en yücesisin.Sen yaratansın,affedensin.Bugüne kadar işlediğim günahlarım için sana binlerce tövbe ederim...Bana doğru yolu bulan kullarından olmayı nasip et...

Bu yazıyı okuduysanız bilmeden de olsa ALLAH,a tövbe ettiniz.Ne mutlu size..:evet

(Hadi şimdi Kendinize bir iyilik yapın ve bu yazıyı bir defa da içinizden gelerek okuyun).
Uzaklık deyip dert ettiğin nedir ki sevgili Biz

YARADAN'ı görmeden sevmedik mi

Mevlana'dan

Beni Kimsenin Bilmesi Önemli Degil Rabb'im Bilsin , Yeter. Kim Ne Derse Desin

Bana

Rabb'im Kulum Desin Yeter...

sonayg

sonayg

Kıdemli Üye · 455 mesaj

s.a Allah razıolsun okutandan
ÖMEREFE

ÖMEREFE

Aktif Üye · 99 mesaj

sağol kardeşim çok güzel düşünmüşsün vesile olduğun için ne mutlu allahım seni ve tüm müslüman kardeşlerimize bu dünya ve asıl dünyamızda peygamber efendimiz (s.a.v.) görmeyi nasip etsin inşallah bu dünya ve asıl dünyamızda hayırlı kullarından olmayı nasip etsin bir müslümanın diğer müslüman kardeşine ettiği dua kabul olur derler dualarınızı eksik etmeyin
ve insan

ve insan

Aktif Üye · 57 mesaj

ALLAH razı olsun
hafize

hafize

mustafa-vurgun, post: 704131, member: 70042allah Razı Olsun

Amin Sizdende Inş :)

Mevlana'dan

Bana

zeytin84

zeytin84

Kıdemli Üye · 206 mesaj

hafizeALLAH,ım, bugüne kadar bilerek veya bilmeyerek senin rızan olmayan birtakım şeyler yaptım..Ya rab, sen yücelerin en yücesisin.Sen yaratansın,affedensin.Bugüne kadar işlediğim günahlarım için sana binlerce tövbe ederim...Bana doğru yolu bulan kullarından olmayı nasip et...

Bu yazıyı okuduysanız bilmeden de olsa ALLAH,a tövbe ettiniz.Ne mutlu size..:evet

(Hadi şimdi Kendinize bir iyilik yapın ve bu yazıyı bir defa da içinizden gelerek okuyun).

allah razı olsun
dinci

dinci

Mübarek Üye · 2.686 mesaj

amin amin amin selamün aleyküm hafize annem ALLAH CC senden razı olsun inşallah
ekremeee

ekremeee

Mübarek Üye · 3.902 mesaj

ALLAH razı olsun süper olmuş abla

çok iyi diüşünmüşsün
ey tağutun neferi mermin gelsin göğsüme
biz ölüme and içtik senin gözdağın kime

nuresma

nuresma

Mübarek Üye · 2.975 mesaj

selamun aleykum.
Allah razı olsun, kabul buyursun.
dua ile...
Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir.

özgürlüğün özgürlüğümüzdür Kudüs
hafize

hafize

nuresma, post: 704345, member: 46218selamun aleykum.
Allah razı olsun, kabul buyursun.
dua ile...

AMİN CÜMLEMİZDEN İNŞ :evet

Mevlana'dan

Bana

cerennurum

cerennurum

Mübarek Üye · 1.298 mesaj

allah razı olsun
hafize

hafize

sonayg, post: 704113, member: 20924s.a Allah razıolsun okutandan

ALEYKÜMSELAM OKUYANDAN DA İNŞ :evet

Mevlana'dan

Bana

Sedaa_*

Sedaa_*

Mübarek Üye · 2.150 mesaj

ALLAH,ım, bugüne kadar bilerek veya bilmeyerek senin rızan olmayan birtakım şeyler yaptım..Ya rab, sen yücelerin en yücesisin.Sen yaratansın,affedensin.Bugüne kadar işlediğim günahlarım için sana binlerce tövbe ederim...Bana doğru yolu bulan kullarından olmayı nasip et...
AcizBirKul.

AcizBirKul.

Mübarek Üye · 635 mesaj

özgürlü_zamanlar

özgürlü_zamanlar

Mübarek Üye · 597 mesaj

hafizeALLAH,ım, bugüne kadar bilerek veya bilmeyerek senin rızan olmayan birtakım şeyler yaptım..Ya rab, sen yücelerin en yücesisin.Sen yaratansın,affedensin.Bugüne kadar işlediğim günahlarım için sana binlerce tövbe ederim...Bana doğru yolu bulan kullarından olmayı nasip et...

Emrivaki mi oldu bu şimdi yoksa çok güzel bir vesile mi? :P :)
Sedaa_*

Sedaa_*

Mübarek Üye · 2.150 mesaj

Bir ateist bize zorla ''La Muhammed La Allah'' yazısını okuttuğunda kafir olmayacağımız gibi bir Müslüman da bir kafire ''Eşhedü en la ilahe illallah ve eşhedü enne Muhammeden abduhu ve Resulü'' yazısını okuttuğunda Müslüman olmayacağına göre...

Bir kere de içten okumakta fayda var :)
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.