Bu yazıyı okuduysanız bilmeden de olsa ALLAH,a tövbe ettiniz.Ne mutlu size..:evet
(Hadi şimdi Kendinize bir iyilik yapın ve bu yazıyı bir defa da içinizden gelerek okuyun).
YARADAN'ı görmeden sevmedik mi
Mevlana'dan
1.834 görüntülenme · 15 yanıt
mustafa-vurgun, post: 704131, member: 70042allah Razı Olsun
hafizeALLAH,ım, bugüne kadar bilerek veya bilmeyerek senin rızan olmayan birtakım şeyler yaptım..Ya rab, sen yücelerin en yücesisin.Sen yaratansın,affedensin.Bugüne kadar işlediğim günahlarım için sana binlerce tövbe ederim...Bana doğru yolu bulan kullarından olmayı nasip et...
Bu yazıyı okuduysanız bilmeden de olsa ALLAH,a tövbe ettiniz.Ne mutlu size..:evet
(Hadi şimdi Kendinize bir iyilik yapın ve bu yazıyı bir defa da içinizden gelerek okuyun).
nuresma, post: 704345, member: 46218selamun aleykum.
Allah razı olsun, kabul buyursun.
dua ile...
sonayg, post: 704113, member: 20924s.a Allah razıolsun okutandan
hafizeALLAH,ım, bugüne kadar bilerek veya bilmeyerek senin rızan olmayan birtakım şeyler yaptım..Ya rab, sen yücelerin en yücesisin.Sen yaratansın,affedensin.Bugüne kadar işlediğim günahlarım için sana binlerce tövbe ederim...Bana doğru yolu bulan kullarından olmayı nasip et...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/36848-allah-rizasi-icin-mutlaka-okuyun · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.