herkese selamlar kendinize iyi bakın.Allah'a emanet olun.hepinizi çok seviyorum.özellikle mavci,rüyam,gülnisa,kasımhadi, neslihan tozan,police demo arkadaşlarımı çok özlicem.hepinizi çok özlicem hoşçakalın Allahaısmarladık...:gulegule:gulegule:gulegule
bugün son 3 ay yokum
1.665 görüntülenme · 20 yanıt
arkadaşlar bana yarın yolculuk var. hakkınızı helal edin 3 ay yokum.okullar açılınca inşallah burdayım.
herkese selamlar kendinize iyi bakın.Allah'a emanet olun.hepinizi çok seviyorum.özellikle mavci,rüyam,gülnisa,kasımhadi, neslihan tozan,police demo arkadaşlarımı çok özlicem.hepinizi çok özlicem hoşçakalın Allahaısmarladık...:gulegule:gulegule:gulegule
Altın Üye
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
Selamün Aleyküm kardeşim.
Hakkımız yoktur, var ise de helal hoş olsun..
Hayırlısıyla gidip gelmek nasip eylesin Rabbimiz c.c inşallah..
Rabbimize emanet olunuz.
Hayırlı yolculuklar, yolunuz açık olsun inşallah..Selam ve Dua ile.
Hakkımız yoktur, var ise de helal hoş olsun..
Hayırlısıyla gidip gelmek nasip eylesin Rabbimiz c.c inşallah..
Rabbimize emanet olunuz.
Hayırlı yolculuklar, yolunuz açık olsun inşallah..Selam ve Dua ile.
kasım Hadibizlerde Seni çooooooooooook Seviyoruz.
Allaha Emantesin.
Allahim Izin Verirde Tekrar Hepimiz Burada Olursak Yine Güzel Konularla Buluşuruz.inşallah.bunlarda Benden Sana.
Bahçemden.
güle Güle.:h:h:h
ayy çok Güzel çiçekler çok Teşekkür Ederim.rabbim Sana Cennette çiçeklerin Ortasinda Bir Ev Nasip Etsin Inşallah.
şeyma95arkadaşlar bana yarın yolculuk var. hakkınızı helal edin 3 ay yokum.okullar açılınca inşallah burdayım.
herkese selamlar kendinize iyi bakın.Allah'a emanet olun.hepinizi çok seviyorum.özellikle mavci,rüyam,gülnisa,kasımhadi, neslihan tozan,police demo arkadaşlarımı çok özlicem.hepinizi çok özlicem hoşçakalın Allahaısmarladık...::gulegule:gulegule
selamunaleykum canım kardeşım
hayırlısıyla gıt gel
bızde senı cok sevıyoruz
bende bır hafta sonra yokum
ne mutlu kı özleyenlerımız var değıl mı:evet
allaha emanet ol
gıttığın yerlere selamımızı soyle:H
şeyma95, post: 703883, member: 78579ayy çok Güzel çiçekler çok Teşekkür Ederim.rabbim Sana Cennette çiçeklerin Ortasinda Bir Ev Nasip Etsin Inşallah.
amiiiiiiiiiiiiiiiiiin.
Senide Bana Komşu Etsin Inşallah
tüh ya bu konu ne zaman açılmş ben yeni gördüm neyse selametle git selemetle gel canm ALLAHA emanet ol
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/36837-bugun-son-3-ay-yokum · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.