üsttekinin avatarına 10 üzerinden puan verme
14.334 görüntülenme · 147 yanıt
anamaya size katılıyorum bende aminenur kardeşime 10üzerinden 10 verdim
sizede 10 üzerinden 10 verdim çocukalrı çok severim ayrıca avatarınızdaki çocuk tıpkı benim çocukluğuma benziyor bu kadar olur ancak şaşırdım görünce çok
sizede 10 üzerinden 10 verdim çocukalrı çok severim ayrıca avatarınızdaki çocuk tıpkı benim çocukluğuma benziyor bu kadar olur ancak şaşırdım görünce çok
Rabbim usttekı resmin guzellıgını bozmak ısteyenlere fırsat vermesın.. ..amin..
10 üzerindennn bütün sevgimi verıyorum bu resıme.. Rabbım bırlıgımız beraberlıgımızı daım eylesın.. selametle..
10 üzerindennn bütün sevgimi verıyorum bu resıme.. Rabbım bırlıgımız beraberlıgımızı daım eylesın.. selametle..
hocam 10 üzerinden 10 gerçi bir hocaya not verilmez.avatarımı kaybettim hükümsüzdür.hakkınızı helal edin.
Levent abi senin olmayan avtarina nasil not vereyim ben. Seni atliyorum,kusura bakma. Gülnisa abla avatarina *****yildizli 10*****. Selametle...ayşe,18
kalbiminurlandırNeslihan abla selamunaleykum. Hakkinda birkaç yazi okudum. Meslegin aşçilik mi?
aleyküm selam
hımmmmm
yok kardeşim benmki sadece hobi
aslında hastalık sadece mutfağı çok seviyorum ama çok isterdim ahçı olmayı:a17:
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/36746-usttekinin-avatarina-10-uzerinden-puan-verme · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.