hakkinizi helal edin
827 görüntülenme · 6 yanıt
selamün aleyküm arkadaslar trabzona gidiyorum 3 ay orada kalacagim bu yüzden 3 ay boyunca giremeyecegim birseyi merak ediyorum 3 ay boyunca girmedigim için üyeligim silinmez dimi yoksa silinirmı bilgi verirseniz sevinirim herkez hakkini helal etsin taniyan tanimayan belki iştemedim kalbinizi kıracak birsey demişimdir benden yana hakkim helal olsun gidip dönememek dönüpde bulamamak var ne olsa fani dünyada yasiyoruz selam ve dua ile hayırli günler
ve aleykum selam kardeşim.Size hayırlı yolculuklar.Negüzel yeşille buluşacaksın kardeşim:)imrendim size şimdi.Hakkım helal olsun kardeşim.Üyeliğiniz silinmez emin olun.Ben 1sene girmemiştim bişey olmamıştı.Allaha emanet olunuz

vealeykümselam kardeşim...size iyi tatiller...üyeliğinize birşey olmaz merak etmeyin..bizler buradayız inşllah..
sizde tatilinizi yapıp gelirsiniz.. Allaha emanet olun...bir hakkımız yoktur ama yine de helal olsun...
sizde tatilinizi yapıp gelirsiniz.. Allaha emanet olun...bir hakkımız yoktur ama yine de helal olsun...
"Aç açabildiğin kadar sineni ummanlar gibi olsun...
İnançla geril ve insana saygı duy..
kalmasın el uzatmadığın ve alaka
duymadığın mahzun bir gönül... "
M.Fethullah GÜLEN...
~~sonsuznurr~~
İnançla geril ve insana saygı duy..
kalmasın el uzatmadığın ve alaka
duymadığın mahzun bir gönül... "
M.Fethullah GÜLEN...
~~sonsuznurr~~
ve aleyna aleyküm selam kardeşim.. hakkımız yoktur ama geçmişse helal olsun..
hayırlı yolculuklar, mutlu ve huzurlu tatiller dilerim kardeşim size, bizim yerimize de soluyun o güzel havayı inşaAllah :)
selametle kalın..Allah'a emanet olun..
hayırlı yolculuklar, mutlu ve huzurlu tatiller dilerim kardeşim size, bizim yerimize de soluyun o güzel havayı inşaAllah :)
selametle kalın..Allah'a emanet olun..
mavci 🛡
* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 8.269
- Ödül
- 163
* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.173 mesaj
Ve Aleykumselam Kardeşim...
Varsa...
HELAL OLSUN....
Hayırlı yolculuklar ve tatiller...
İnternet bulursanız, bizlere katılmanızı dilerim...
Selam ve DUA ile...:evet:H
imam_hatiplimselamün aleyküm arkadaslar trabzona gidiyorum 3 ay orada kalacagim bu yüzden 3 ay boyunca giremeyecegim birseyi merak ediyorum 3 ay boyunca girmedigim için üyeligim silinmez dimi yoksa silinirmı bilgi verirseniz sevinirim herkez hakkini helal etsin taniyan tanimayan belki iştemedim kalbinizi kıracak birsey demişimdir benden yana hakkim helal olsun gidip dönememek dönüpde bulamamak var ne olsa fani dünyada yasiyoruz selam ve dua ile hayırli günler
Varsa...
HELAL OLSUN....
Hayırlı yolculuklar ve tatiller...
İnternet bulursanız, bizlere katılmanızı dilerim...
Selam ve DUA ile...:evet:H
GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR...
SELAMÜN ALEYKÜM internet bulursam girerim İNSALLAH sizlere katılmayi işterim ALLAH'İN RAHMETİ VE BEREKETİ BİZLERİN VE BÜTÜN KARDESLERİMİZİN ÜZERİNE OLSUN ALLAH (C.C.)HEPİMİZDEN RAZİ OLSUN SELAM VE DUA İLE
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/36744-hakkinizi-helal-edin · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Hakkinizi Helal Edin Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 11 cevap
- Hakkinizi Helal Edin Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 3 cevap
- hakkinizi helal edin Görüş- Öneri- İstek 8 cevap
- Hakkinizi Helal Edin Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 3 cevap
- Hakkinizi helal edin!!!!!!!! Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 39 cevap
- Gidiyorum Helal Edin Hakkinizi :( Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 33 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.