hakkinizi helal edin

827 görüntülenme · 6 yanıt

Paylaş:
imam_hatiplim

imam_hatiplim

Kıdemli Üye · 199 mesaj

selamün aleyküm arkadaslar trabzona gidiyorum 3 ay orada kalacagim bu yüzden 3 ay boyunca giremeyecegim birseyi merak ediyorum 3 ay boyunca girmedigim için üyeligim silinmez dimi yoksa silinirmı bilgi verirseniz sevinirim herkez hakkini helal etsin taniyan tanimayan belki iştemedim kalbinizi kıracak birsey demişimdir benden yana hakkim helal olsun gidip dönememek dönüpde bulamamak var ne olsa fani dünyada yasiyoruz selam ve dua ile hayırli günler
Nevin_1982

Nevin_1982

Mübarek Üye · 5.000 mesaj

ve aleykum selam kardeşim.Size hayırlı yolculuklar.Negüzel yeşille buluşacaksın kardeşim:)imrendim size şimdi.Hakkım helal olsun kardeşim.Üyeliğiniz silinmez emin olun.Ben 1sene girmemiştim bişey olmamıştı.Allaha emanet olunuz
meltem

meltem

Mübarek Üye · 1.782 mesaj

vealeykümselam kardeşim...size iyi tatiller...üyeliğinize birşey olmaz merak etmeyin..bizler buradayız inşllah..
sizde tatilinizi yapıp gelirsiniz.. Allaha emanet olun...bir hakkımız yoktur ama yine de helal olsun...
"Aç açabildiğin kadar sineni ummanlar gibi olsun...
İnançla geril ve insana saygı duy..
kalmasın el uzatmadığın ve alaka
duymadığın mahzun bir gönül... "
M.Fethullah GÜLEN...
~~sonsuznurr~~
nigdeli

nigdeli

Mübarek Üye · 4.908 mesaj

ve aleyna aleyküm selam kardeşim.. hakkımız yoktur ama geçmişse helal olsun..
hayırlı yolculuklar, mutlu ve huzurlu tatiller dilerim kardeşim size, bizim yerimize de soluyun o güzel havayı inşaAllah :)
selametle kalın..Allah'a emanet olun..
mavci

mavci 🛡

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.173 mesaj

Ve Aleykumselam Kardeşim...

Ve Aleykumselam Kardeşim...

imam_hatiplimselamün aleyküm arkadaslar trabzona gidiyorum 3 ay orada kalacagim bu yüzden 3 ay boyunca giremeyecegim birseyi merak ediyorum 3 ay boyunca girmedigim için üyeligim silinmez dimi yoksa silinirmı bilgi verirseniz sevinirim herkez hakkini helal etsin taniyan tanimayan belki iştemedim kalbinizi kıracak birsey demişimdir benden yana hakkim helal olsun gidip dönememek dönüpde bulamamak var ne olsa fani dünyada yasiyoruz selam ve dua ile hayırli günler

Varsa...
HELAL OLSUN....
Hayırlı yolculuklar ve tatiller...
İnternet bulursanız, bizlere katılmanızı dilerim...
Selam ve DUA ile...
:evet:H
GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR..
.
imam_hatiplim

imam_hatiplim

Kıdemli Üye · 199 mesaj

SELAMÜN ALEYKÜM internet bulursam girerim İNSALLAH sizlere katılmayi işterim ALLAH'İN RAHMETİ VE BEREKETİ BİZLERİN VE BÜTÜN KARDESLERİMİZİN ÜZERİNE OLSUN ALLAH (C.C.)HEPİMİZDEN RAZİ OLSUN SELAM VE DUA İLE
METİN22

METİN22

Üye · 25 mesaj

aLEYKUMSLM KARDESIM ALLAH YOLUNU BAHTINI AÇIK ETSIN FAZLA OZLETME KENDINI ALLAHA EMANET OL
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.