Yardimci Olur Musunuz?
771 görüntülenme · 6 yanıt
S.A.Arkadaşlar sizden bi ricam var,geçen yıl ağustosta mide kanserinden ölen anneannem için hatim okumak istiyorum bana yardımcı olur musunuz...Bu dünyada hastalığı yüzünden çok acı çektii,öbür dünyada çekmesin istiyorum,lütfen siz de yardım edin de;beraber bi hatim indirelim,şimdiden Allah razı olsun:A
Arkadaşlarımız mutlaka çok yoğundur. Yardım eden mutlaka olurdu. Böyle demeyin..:(
Eğer kaldıysa cüz hangilerini olduğunu yazın siz isterseniz..
Allah rahmet etsin anneannenize..
Eğer kaldıysa cüz hangilerini olduğunu yazın siz isterseniz..
Allah rahmet etsin anneannenize..
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/36635-yardimci-olur-musunuz · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- yardimci olur musunuz???? Dini sohbet 3 cevap
- Namazi Hakkiyla Kilmaç Için Ne Olur Yardimci Olunuz Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 33 cevap
- çok önemli Ne Olur Yardimci Olun Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 5 cevap
- kaşlarınızı alıyo musunuz?kaşları birazcık toparlanması için almak günah olur mu? Islamda Kadının Yeri ve Önemi 29 cevap
- ikilemde kalıyorum yardımcı olur musunuz? Islamda Kadının Yeri ve Önemi 55 cevap
- İstanbul'da Tavsiye Edebileceğiniz Kur'an Kursu Var Mı,Yardımcı Olur Musunuz??? Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 1 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.