birazda gülelim.....
208.295 görüntülenme · 2.265 yanıt
cok güzelmiş ama ne kadar zor birseydir dimi iştedigini yapamassin iştedigin hareketler kısıtlidi ALLAH(C.C.) ONLARA VE BİZLERE YARDİM ETSİN selam ve dua ile
Seytani Aglatan Ayet
O kimseler ki: Bir kotuluk isledikleri, ya da nefislerine zulmettikleri zaman, Allah'i anarlar; gunahlarinin bagislanmasini isterler. Gunahlari Allah'tan baska kim bagislayabilir? Bir de onlar, gunah uzerinde bile bile israr etmezler. Bunlara rablerinden magfiret vardir; altindan irmaklar akan cennetler vardir. Orada ebedi kalirlar. Boyle yapanlarin mukafati, ne kadar guzeldir. "
:A:A:A:A
O kimseler ki: Bir kotuluk isledikleri, ya da nefislerine zulmettikleri zaman, Allah'i anarlar; gunahlarinin bagislanmasini isterler. Gunahlari Allah'tan baska kim bagislayabilir? Bir de onlar, gunah uzerinde bile bile israr etmezler. Bunlara rablerinden magfiret vardir; altindan irmaklar akan cennetler vardir. Orada ebedi kalirlar. Boyle yapanlarin mukafati, ne kadar guzeldir. "
:A:A:A:A
_________selamün aleyküm kardeşim
rabbim razı olsun yazdıklarınız tamamını okumadın inşallah okuyacagım
emeginize saglık olsun
ama sanki fıkra mizah bölümü uygun degil ...ilk yazınızı dini sohbet bölümü ikinci ve daha sonrakileri dini hikayeler bölümüne son yazdıgınızıda KURANI KERİM bölümüne yazsaydınız daha vfaydalı olur diye düşünüyorum ...
yinede mevla razı olsun rabbim hakaşıklarından olmayı nasip etsin inşallah
rabbimize emanet olunuz
selam ve dua ile_________
rabbim razı olsun yazdıklarınız tamamını okumadın inşallah okuyacagım
emeginize saglık olsun
ama sanki fıkra mizah bölümü uygun degil ...ilk yazınızı dini sohbet bölümü ikinci ve daha sonrakileri dini hikayeler bölümüne son yazdıgınızıda KURANI KERİM bölümüne yazsaydınız daha vfaydalı olur diye düşünüyorum ...
yinede mevla razı olsun rabbim hakaşıklarından olmayı nasip etsin inşallah
rabbimize emanet olunuz
selam ve dua ile_________
"Fikirlerini ve söylediklerini asla kabul edemem..Ama onları söyleme hakkını ölünceye kadar savunurum.."
Voltaire
Açlıktan ölmek üzere bulunan bir köpeği kurtarınız, sizi ısırmayacaktır. İnsan ile köpek arasındaki başlıca fark budur"
Mark Twain
Adalet topaldır, ağır ağır yürür, fakat gideceği yere er geç varır.
Mirabeau
Akıllı adam aklını kullanır. Daha akıllı adam başkalarının da aklını kullanır.
Bernard Shaw
Akıllı görünme çabası, çoğu zaman akıllı olmayı engeller.
La Rochefoucauld
Akıllı kimsenin lisanı kalbindedir. Düşünerek söyler.
Hz.Ali (r.a.)
Akıllı konuşur, çünkü onun söylemek istedikleri var; aptal konuşur, zira kendinin bir şeyler söylemek mecburiyetinde olduğunu sanır.
Plato
Aklın güzelliği dil ile, dilin güzelliği söz ile, kişinin güzelliği yüz ile, yüzün güzelliği göz ile belli olur.
Yusuf Has Hacip
Alkış zayıfların amacı ve sonudur.
C.Colton
Alkışı en sessiz karşılayan,alkışı haketmiş demektir.
Emerson
Anı yazmak, ölümün elinden bir şey kurtarmaktır.
Andre Gide
Aptalın sevgisi, ayının sevgisidir; kini sevgidir, sevgisi kindir.
Mevlana
Ayakta ölmek, diz üstü yaşamaktan daha iyidir.
G.Washington
Bana "Seni anlamıyorum" demen hak etmediğim bir övgü, fakat senin de hak etmediğin bir sövgüdür.
Halil Cibran
Bana arkadaşını söyle,sana kim olduğunu söyleyeyim.
Cervantes
Bana bir harf öğretenin kölesi olurum.
Hz.Ali (r.a.)
Başarılarını gizlemek, en büyük başarıdır.
La Rochefoucauld
Başarının sırrı , uğraşılan konuya hakim olmaktır.
Benjamin Disraeli
Başkalarını hep bağışla, kendini hiç bağışlama.
Syrus
Başkalarının bilgisi ile bilgin olsak bile ancak kendi aklımızla akıllı olabiliriz.
Montaigne
Başkalarının kusurlarını tartarken, parmağıyla terazinin kefesine bastırmayan insan pek enderdir.
Baron Langenfauld
Başkası düştü mü "çürük tahtaya basmasaydı" deriz.Kendimiz düşünce,bastığımız tahtanın çürük olmasından şikayet ederiz.
Cenab Şahabettin
Başkasından üstün olmamız önemli değildir. Asıl önemli olan şey, dünkü halimizden üstün olmamızdır.
Hint Atasözü
:G:G:G:G
Voltaire
Açlıktan ölmek üzere bulunan bir köpeği kurtarınız, sizi ısırmayacaktır. İnsan ile köpek arasındaki başlıca fark budur"
Mark Twain
Adalet topaldır, ağır ağır yürür, fakat gideceği yere er geç varır.
Mirabeau
Akıllı adam aklını kullanır. Daha akıllı adam başkalarının da aklını kullanır.
Bernard Shaw
Akıllı görünme çabası, çoğu zaman akıllı olmayı engeller.
La Rochefoucauld
Akıllı kimsenin lisanı kalbindedir. Düşünerek söyler.
Hz.Ali (r.a.)
Akıllı konuşur, çünkü onun söylemek istedikleri var; aptal konuşur, zira kendinin bir şeyler söylemek mecburiyetinde olduğunu sanır.
Plato
Aklın güzelliği dil ile, dilin güzelliği söz ile, kişinin güzelliği yüz ile, yüzün güzelliği göz ile belli olur.
Yusuf Has Hacip
Alkış zayıfların amacı ve sonudur.
C.Colton
Alkışı en sessiz karşılayan,alkışı haketmiş demektir.
Emerson
Anı yazmak, ölümün elinden bir şey kurtarmaktır.
Andre Gide
Aptalın sevgisi, ayının sevgisidir; kini sevgidir, sevgisi kindir.
Mevlana
Ayakta ölmek, diz üstü yaşamaktan daha iyidir.
G.Washington
Bana "Seni anlamıyorum" demen hak etmediğim bir övgü, fakat senin de hak etmediğin bir sövgüdür.
Halil Cibran
Bana arkadaşını söyle,sana kim olduğunu söyleyeyim.
Cervantes
Bana bir harf öğretenin kölesi olurum.
Hz.Ali (r.a.)
Başarılarını gizlemek, en büyük başarıdır.
La Rochefoucauld
Başarının sırrı , uğraşılan konuya hakim olmaktır.
Benjamin Disraeli
Başkalarını hep bağışla, kendini hiç bağışlama.
Syrus
Başkalarının bilgisi ile bilgin olsak bile ancak kendi aklımızla akıllı olabiliriz.
Montaigne
Başkalarının kusurlarını tartarken, parmağıyla terazinin kefesine bastırmayan insan pek enderdir.
Baron Langenfauld
Başkası düştü mü "çürük tahtaya basmasaydı" deriz.Kendimiz düşünce,bastığımız tahtanın çürük olmasından şikayet ederiz.
Cenab Şahabettin
Başkasından üstün olmamız önemli değildir. Asıl önemli olan şey, dünkü halimizden üstün olmamızdır.
Hint Atasözü
:G:G:G:G
:B öyledir bizim uşaklar.üst geçip yapıp yarısında bırakıyorlar;yarısı yok geçidin.trabzonda bir ara avni aker stadının ışıklandırmaları sahayı değil sokağı aydınlatıyordu şimdi değişti sanırım:B.rizede köyün biride ab'nin karşılıksız verdiği kredi teklifini geri çevirdi yakın zamanda:K
58 laz 1 kayserili
58 laz 1 kayserili
58 laz 1 kayserili
bir uçakta 58 laz ile 1 kayserili yolculuk yapıyorlarmış kaptandan bir ses gelmiş uçaktaki ağır eşyaların hepsini atın yoksa düşecez bunun üzerine tüm ağır eşyalar atılmış. 10 dak sonra kaptan tekrar seslenmiş uçağın sağ kanadını koparmak zorundayız yoksa düşecez kanadıda koparmışlar. sonra kaptan tekrar seslenmiş sol kanadıda koparacaz. uçak kanatsız ilerlerken kaptan seslenmiş kusura bakmayın ama uçağın alt kısmını kesmezsek hepimiz ölecez tüm yolcular yukarıdaki tutacaklara tutunmuşlar ve alt kısım kesilmiş. yolculuk devam ederken kaptan bu son isteğim malesef kontrolü sağlayamıyoruz o yüzden içinizden 1 kişinin atlaması lazım der bunun üzerine 58 laz kayseriliye döner kayserili ise şöyle der başını sallayarak tamam tamam anladım ama hani alkış der laz larda alkışlar.
58 laz 1 kayserili
58 laz 1 kayserili
bir uçakta 58 laz ile 1 kayserili yolculuk yapıyorlarmış kaptandan bir ses gelmiş uçaktaki ağır eşyaların hepsini atın yoksa düşecez bunun üzerine tüm ağır eşyalar atılmış. 10 dak sonra kaptan tekrar seslenmiş uçağın sağ kanadını koparmak zorundayız yoksa düşecez kanadıda koparmışlar. sonra kaptan tekrar seslenmiş sol kanadıda koparacaz. uçak kanatsız ilerlerken kaptan seslenmiş kusura bakmayın ama uçağın alt kısmını kesmezsek hepimiz ölecez tüm yolcular yukarıdaki tutacaklara tutunmuşlar ve alt kısım kesilmiş. yolculuk devam ederken kaptan bu son isteğim malesef kontrolü sağlayamıyoruz o yüzden içinizden 1 kişinin atlaması lazım der bunun üzerine 58 laz kayseriliye döner kayserili ise şöyle der başını sallayarak tamam tamam anladım ama hani alkış der laz larda alkışlar.
Muhtazaf58 laz 1 kayserili
58 laz'da nasii inanmis!!! Temel duymasin :))
emeginize saglik , seker olmus.
Adamin Biri...
Adamin Biri...
kusura bakmayın ilk okudugumda çok komik gelmiştti bana...:A:gulegule
Adamin Biri...
kusura bakmayın ilk okudugumda çok komik gelmiştti bana...:A:gulegule
___MaiL YaNLıŞ YeRe GiDeRSe___
--------------------------------------------------------------------------------
mail yanlış yere giderse....
California da yasanmıs ve kayıtlara gecmiş bir olay dosyası :
Adamın biri yeni ulaştığı otele kaydını yaptırır.
Odasına girdiğinde masada bir bilgisayar görür ve karısına e-mail atmaya karar verir.
Fakat yazdığı mesajı farkında olmadan yanlış bir adrese gönderir....
Tam bu sırada farklı bir yerde kadın, kocasının cenaze töreninden evine
yeni dönmüştür ve bilgisayarındaki maili görür,
arkadaşlarından geldiğini düşündüğü maili okuyunca olduğu yere yığılıp kalır.
Odaya giren annesi yerde yatan kızını ve ekrandaki mesajı görür.
Kime : Sevgili karıma
Konu : Yeni ulaştım.
Tarih: 16 Mayıs 2004
Benden haber aldığına şaşıracağından eminim.
Burada bilgisayar var ve sevdiklerimize e-mail gönderebiliyoruz.
Buraya yeni ulaştım ve kaydımı yaptırdım.
Herşey yarın senin buraya geleceğini düşünülerek hazırlanmış.
Seninle buluşmayı dört gözle bekliyorum.
Umarım benim gibi sorunsuz bir yolculuk geçirirsin.
Not : Burası çok sıcak.
--------------------------------------------------------------------------------
mail yanlış yere giderse....
California da yasanmıs ve kayıtlara gecmiş bir olay dosyası :
Adamın biri yeni ulaştığı otele kaydını yaptırır.
Odasına girdiğinde masada bir bilgisayar görür ve karısına e-mail atmaya karar verir.
Fakat yazdığı mesajı farkında olmadan yanlış bir adrese gönderir....
Tam bu sırada farklı bir yerde kadın, kocasının cenaze töreninden evine
yeni dönmüştür ve bilgisayarındaki maili görür,
arkadaşlarından geldiğini düşündüğü maili okuyunca olduğu yere yığılıp kalır.
Odaya giren annesi yerde yatan kızını ve ekrandaki mesajı görür.
Kime : Sevgili karıma
Konu : Yeni ulaştım.
Tarih: 16 Mayıs 2004
Benden haber aldığına şaşıracağından eminim.
Burada bilgisayar var ve sevdiklerimize e-mail gönderebiliyoruz.
Buraya yeni ulaştım ve kaydımı yaptırdım.
Herşey yarın senin buraya geleceğini düşünülerek hazırlanmış.
Seninle buluşmayı dört gözle bekliyorum.
Umarım benim gibi sorunsuz bir yolculuk geçirirsin.
Not : Burası çok sıcak.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/3650-birazda-gulelim · 06.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.