birazda gülelim.....
208.295 görüntülenme · 2.265 yanıt
S.A...türk sporunun gözbebegi,105 yıllık çınar,dorukların şanlı beşiktaşı...CANDOSTU sanırım gs'lisin ama fb'ye fazla kafayı takmışsın fb'de bir türk takımı ve ne olursa olsun ülkemizi başarı ile temsil ettiler.tıpkı 2000'lerde gs'nin yaptığı gibi.yani fb ile fazla uğraşmayın;bizede pek bulaşmayın kardeşim:)...bizim için:cimbom=fener!!! selam ve dua ile.
gecekondu
HİLMİ ABİ SENDE İyİCE ABARTMIŞSIN :K
Selamunaleyküm... kardeşim...
harikaydı..:K:K
"Aç açabildiğin kadar sineni ummanlar gibi olsun...
İnançla geril ve insana saygı duy..
kalmasın el uzatmadığın ve alaka
duymadığın mahzun bir gönül... "
M.Fethullah GÜLEN...
~~sonsuznurr~~
İnançla geril ve insana saygı duy..
kalmasın el uzatmadığın ve alaka
duymadığın mahzun bir gönül... "
M.Fethullah GÜLEN...
~~sonsuznurr~~
ahseniyetsagolasın ebru üstadın foto suda yakışmış
Üstadın resmi olurda yakışmaz mı kardeş Allah razı olsun...
Canım gül kokusu kardeşim forumun gülizarı ellerine sağlık öptüm ablam...
leyla-1Selam Aleyküm kardeşim Allah razı olsun çok güzel bir paylaşımlardı emeğinize sağlık. Selam ve dua ile Allah'a emanet olun.
Ve Aleyküm Selam ablacığım Allah razı olsun...
Yok bizim geleneklerimizde göreneklerimizde bizde yüzüğü ailenin en yaşlısı dua larla takar kıza post modern gençlik işte böyle böyle yıkıyorlar beyinlerinizi .................bana zavallı diyenler bi düşünsünler bakalım................
selamun aleyküm ben şahsen böyle bir teklif almak istemezdim midem bulanırdı heralde:Kçok daha farklı yolları vardır elbet:)emeğine sağlık allaha emanet olun kardeşim

karinkitokutodoshi
kardeşim nevin can kardeşim senden bir şey rica etsem bundan sonra bana böyle hitap edebilirmisin:D..
kardeşim nevin can kardeşim senden bir şey rica etsem bundan sonra bana böyle hitap edebilirmisin:D..
oooooooo ne çok Galatasaraylı varmış sitemizde.
Şapmiyonluğumuz hayırlı olsun...geç oldu ama yeni gördüm sayfayı:):)
selametle...
fıkralarda süper diyecek bir şey yok. ekleyen kardeşlerimde teşekkürlerimi sunuyorum...
Şapmiyonluğumuz hayırlı olsun...geç oldu ama yeni gördüm sayfayı:):)
selametle...
fıkralarda süper diyecek bir şey yok. ekleyen kardeşlerimde teşekkürlerimi sunuyorum...
MÜHENDİS
Karayolları Genel Müdürlüğünün misafiri olarak Türkiye’ye gelen inşaat mühendisi Amerikalı, Kayseri’den geçerken yol çalışması görür ve arabasını durdurur. Fakat yoldaki eşek nereye doğru yol alırsa orası genişletilip yol yapılmaktadır. Hemen bunun niye böyle yapıldığını sorar. Kayserili: ‘Bu bizim mehendisimizdir beyim. Eşşek nereye giderse orayı genişletip yol yaparık’ diye cevap verir.Katıla katıla gülmeye başlayan Amerikalı mühendis ‘Peki eşeği bulamasaydınız ne yapacaktınız’ diyince Kayserili yapıştırır cevabı: ‘O zaman Amerika’dan mehendis getirtirdik’
:K:K:K:K
MATEMATİK
Emekli öğretmen yolda giderken, yanına son model bir araba durmuş. İçinden çıkan bir genç:
- Hocam sizi gideceğiniz yere kadar götüüreyim.
Öğretmen genci tanımamış. Genç:
‘Benim hocam Hacıbekir, tanımadın mı? Kayseri Lisesinden’
Öğretmen biraz hafızasını yoklayınca genci tanımış.
- Lan oğlum Hacıbekir seni tanıdım ama, bu ne zenginlik, sen fakir bir öğrenciydin.
Hacıbekir anlatır:
-Öyleydim hocam ama, okuldan sonra ticarrete başladım. Kısa zamanda biraz para kazandık.
Bunu duyan öğretmen iyice şaşırır:
- Lan oğlum ticaret hesap işidir. Ben seni matematikten sınıfta bırakmamışmıydım. Sen sanıl ticaret yapıyorsun?
- Valla hocam matematik falan bilmem. (11)’e alıp (4)’e satıyorum. Aradaki %3′le de geçinip gidiyoruz
Karayolları Genel Müdürlüğünün misafiri olarak Türkiye’ye gelen inşaat mühendisi Amerikalı, Kayseri’den geçerken yol çalışması görür ve arabasını durdurur. Fakat yoldaki eşek nereye doğru yol alırsa orası genişletilip yol yapılmaktadır. Hemen bunun niye böyle yapıldığını sorar. Kayserili: ‘Bu bizim mehendisimizdir beyim. Eşşek nereye giderse orayı genişletip yol yaparık’ diye cevap verir.Katıla katıla gülmeye başlayan Amerikalı mühendis ‘Peki eşeği bulamasaydınız ne yapacaktınız’ diyince Kayserili yapıştırır cevabı: ‘O zaman Amerika’dan mehendis getirtirdik’
MATEMATİK
Emekli öğretmen yolda giderken, yanına son model bir araba durmuş. İçinden çıkan bir genç:
- Hocam sizi gideceğiniz yere kadar götüüreyim.
Öğretmen genci tanımamış. Genç:
‘Benim hocam Hacıbekir, tanımadın mı? Kayseri Lisesinden’
Öğretmen biraz hafızasını yoklayınca genci tanımış.
- Lan oğlum Hacıbekir seni tanıdım ama, bu ne zenginlik, sen fakir bir öğrenciydin.
Hacıbekir anlatır:
-Öyleydim hocam ama, okuldan sonra ticarrete başladım. Kısa zamanda biraz para kazandık.
Bunu duyan öğretmen iyice şaşırır:
- Lan oğlum ticaret hesap işidir. Ben seni matematikten sınıfta bırakmamışmıydım. Sen sanıl ticaret yapıyorsun?
- Valla hocam matematik falan bilmem. (11)’e alıp (4)’e satıyorum. Aradaki %3′le de geçinip gidiyoruz
SONRA ONU DA YERİZ
Trenle İstanbula yolculuk eden Kayserili tanıştığı arkadaşıyle biraz sohbetten sonra çantasından çıkardığı pastırmalı yiyeceklerden arkadaşınada ikram eder. Arkadaşı,
-Sağol benim basurum var ben yemeyeyim deyince ,
Kayserili gayet ılımlı bir tavırla :
-Olsun onuda biraz sonra yeriz demiş
Trenle İstanbula yolculuk eden Kayserili tanıştığı arkadaşıyle biraz sohbetten sonra çantasından çıkardığı pastırmalı yiyeceklerden arkadaşınada ikram eder. Arkadaşı,
-Sağol benim basurum var ben yemeyeyim deyince ,
Kayserili gayet ılımlı bir tavırla :
-Olsun onuda biraz sonra yeriz demiş
biz erkekler gercekten boylemiyiz ya?inşallah böyledir tabiki kardeşlerim ayrımcılık yapmıyorum.
..aSeS..s.a ya ben braya kayıt oldum lakın forumlarla ılgılı fazla bı bılgım yok.. ve cok fazla gırmıyorum nete.. by yuzden ogrenmeye e vaktım olmuyo.. benım tavsıye etmek ıstedıgım bı sıte var da.. burda ısmını vermem uygun olur mu? ya bırı bana cevap yazarsa sevınırım..yanı cevap yazamıyosanız sıte yetkılıerınden bırıne benım sorumu bı yoneltsenız .. sımdıden cok tesekkur ederım.. razı olsun RABBİM.. seLametLe..
kardeş forumlara bak bır suru forum var ordan sıtediğini bulursun.kadın erkek mewzuna gelince zeki veya akıl yaşta değil baştadır bunuda allah bilir.ama ekseriyeti dünyada hasıl olan önemli meselelerde erkek egemenliği vardır bakınız.fılızoflar,mimarlar,yazarlar,ustalar(aşçılar:erkekler daha lezız yemek yapar)vs.tabiki bunalrı yetiştiren anneleri ama erkekler sanırım 1 adım önde ama bunu karşılaştırmak gereksiz zira dünyada kadın-erkek yarışı diye bişi yok.kadının yolu belli erkeğinki belli.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/3650-birazda-gulelim · 06.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.