birazda gülelim.....
208.305 görüntülenme · 2.265 yanıt
€bru;666525Elmedja abi kaktüslü olanına ne dersin?
hafizehanginden istiyorsan verebilirim ooo bizde hepsi mevcud:H
€bru NUN DEDIGINDEN ISTIYORUM...
APS OLMADI IPS ( ISIN POSTA SERVISI ) HEMEN GONDER SEN PARASINI DA YATIRDIM HESABINA CABUK OL ABLACIM BITMEDEN ALMALIYIM .... :K:B:G
IMAN BIR OKYANUS KADAR BUYUK VE BIR O KADAR DA DERIN OLANIDIR.
gözlügü nereme takacam?
ßir doktor hastasına soruyor oglum senin bi kulagini kessem ne olur deli : canim acır doktor : Peki iki kuLagiını kessem Deli : o zaman görememkii doktoR : nE alakasi var evladım deli :nasıl ne alakası var yaa gözlügümü nereme takicam? ;)
NEŞENİZ BOL OLSUN
ßir doktor hastasına soruyor oglum senin bi kulagini kessem ne olur deli : canim acır doktor : Peki iki kuLagiını kessem Deli : o zaman görememkii doktoR : nE alakasi var evladım deli :nasıl ne alakası var yaa gözlügümü nereme takicam? ;)
NEŞENİZ BOL OLSUN
Kadınlar her zamanki gibi fedakar olduklarını ve ailesi için herşeyini feda edebildiklerini gösteriyorlar.
resulemeftunKadınlar her zamanki gibi fedakar olduklarını ve ailesi için herşeyini feda edebildiklerini gösteriyorlar.
tabiki bu işin şakası
lakin,gerçeklik payıda çok
selam ve dua ile kalın,,,
tabi bu sadece hikaye...
beylere haksızlık etmiyelim degilmi...:evet
(laf aramızda güzeldi ama ..;))
beylere haksızlık etmiyelim degilmi...:evet
(laf aramızda güzeldi ama ..;))
CAN DOSTUgözlügü nereme takacam?
NEŞENİZ BOL OLSUN
komikmiş kardeşim,nasıl deli ama?:K:K:K
selametle kall,,

_______selamün aleyküm hafize annemiz en masumu bu sanıyorum :B
rabbim nasip eder birde ömürüm yeterse kayınvalide olursam bunu isterim ne yapalım baktım üzerim kirlendi geline çitiletiriz ...nasıl olsa o yıkıyacak;):D
hayırlı nurlu geceler
selam ve dua ile_______
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/3650-birazda-gulelim · 07.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.