Râsul'e eşini şikayet eden sahabe

3.800 görüntülenme · 23 yanıt

Paylaş:
YEGAN

YEGAN

Aktif Üye · 78 mesaj

YEGANcok güzel bir paylaşım teşekürler
allah kadınıda erkeğide eşit kılmış hiç biri diğerinden üstün diildir

kardeşim eşitlikten kastım kadın erkek adaletidir!zaten islamda adaletlililerin en adaletlisi olan allahın adaletini savunur rab adaletsiz diildir..nasılki bir müslüman kadın ve erkeğin islam bilgilerini öğrenmeleri FARZDIR ve öğrenip doğru yaşamaları gerekir biz buna bakalım kadına şiddet uygulamayalım peygamberi allah seçer allah erkek den seçmiş kadın sahabeleri peygamber eşlerinide biz kadınlar tam örnek alıyoruz kaerkek peygamber gönderilmiş kadın gönderilmemiş bu demek diildir erkek kadın eşit diildir bence bazılarının aklına çomak sokmayalım ince bir konu.... düşünelim rabbimiz adaletliyse eşitsizliği hiç yaparmı.....!!
YEGAN

YEGAN

Aktif Üye · 78 mesaj

alıntıyı yanlış yaptım mahsun kul kardeşim sanadır cevabım anladını umuyorum
Nur_u Secde

Nur_u Secde

Mübarek Üye · 5.268 mesaj

YEGANalıntıyı yanlış yaptım mahsun kul kardeşim sanadır cevabım anladını umuyorum

anladım kardeşim.ben zaten kadın erkek eşitliğini savunanlardan değilim ki.siz beni yanlış anladız.Rabbim tabi adaletlidir ona şüphe yokki.neyse Allaha emanet olun.
YEGAN

YEGAN

Aktif Üye · 78 mesaj

mahsun kulben de erkeğin bir adım önde olması gerektiğini biliyordum.o zaman eşitse niye hiç kadın peygamber gelmemiştir?yoksa ben mi yanlış biliyorum.yanlışsa söyleyin kardeşim.

CANIM kardeşim haddim olmayarak bu konuda bi de şöyle düşünmeyi tavsiye edrim şöleki
erkek mi güçlüdür kadınmı
erkek öle diilmi
peygamberlik güçtür örneğin bbi kadın savaşta üstün gelebilirmi kendi gücüyle
allah kadınları narin yarattığı için bu paygamberlik yükünü kaldıramıcamız için özümüz yapımız gereği o yüzden erkek peygamber seçmiştir diye düşündüm seninle paylaşmak istedim
inşaalahh allah yar ve yardımcımız olsun muhabbetle allaha emanet ol:)
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.