Bana geri kafalı diyorlar.Niye?

3.786 görüntülenme · 49 yanıt

Paylaş:
s.s.s

s.s.s

Mübarek Üye · 2.871 mesaj

Bana geri kafalı diyorlar. Niye???

Onlar gibi olmadığım için mi geri kafalıyım?

Batı medeniyetini taklit etmeye çalışarak ve hatta taklit etmeyi bile beceremeyerek ileri gidilemeyeceğini düşündüğüm için mi?

Gerçekten güçlü olabilmek için dinimize sarılmamız gerektiğini ve insanların ancak islamın sarsılmaz temelleri üzerinde ayakta kalabileceklerini bildiğim için mi?

Okumak istediğim sadece örtümle okumak istediğim için mi geri kafalıyım?

Başörtüsünü siyasi bir simge yada bşeylerin sembolü olarak takmadığım sadece ALLAH emri ve onun rızası için taktığmdan dolayı mı?

Mini etekli kızların girebildiğki okullara başörtümle girmek istediğim için mi geri kafalıyım?

Yaz tatillerinde çocukların? Kuran kurslarına göndermeyi vakit kaybı olarak görüp bu zamanı yaz kampları ve tatil köyleriyle değerlendirmeyi düşünenlerden olmadığım için mi?

Sokakta rahatça yürümek istediğim için mi geri kafalıyım?

Sarmaş dolaş olmuş, birbirlerinin içine düşmüş kız ve erkekleri görünce rahatsız olduğum için mi?

Eğer böyleyse ?evet ben geri kafalıyım.? Ve böyle olmaktan da gurur duyuyorum ..
(ALINTI)
neslihantozan

neslihantozan

Mübarek Üye · 3.695 mesaj

aynen katılıyorum
bırak onlar modern olsunlar
biz geri kafalı olarak ta mutlu oluruz
slm ve dua ile
gülnisa

gülnisa

Mübarek Üye · 11.851 mesaj

Eğer böyleyse ?evet ben geri kafalıyım.? Ve böyle olmaktan da gurur duyuyorum
s.a
bende gerı kafalıyım yalnız değılsın bak :):):)
s.s.s

s.s.s

neslihantozan, post: 695933, member: 37970aynen katılıyorum
bırak onlar modern olsunlar
biz geri kafalı olarak ta mutlu oluruz
slm ve dua ile

s.a ALLAH RAZI olsun ....
s.s.s

s.s.s

gülnisaEğer böyleyse ?evet ben geri kafalıyım.? Ve böyle olmaktan da gurur duyuyorum
s.a
bende gerı kafalıyım yalnız değılsın bak :):):)

ve aleyküm selam canım gülnisacım,ALLAH RAZI OLSUN,selametle...
nuresma

nuresma

Mübarek Üye · 2.975 mesaj

selamun aleykum
ben de ben dee:evet
Huzurun içinde olmak geri kafalılıksa ben de:H
Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir.

özgürlüğün özgürlüğümüzdür Kudüs
arzucelik

arzucelik

Yeni Üye · 1 mesaj

busiteye yeni üye oldum hayırlı akşamlar
imidik

imidik

Yasaklı Kullanıcı · ★ Kıdemli Üye · 379 mesaj

Selamün ALeyküm,

Akıllı insan Ahiretinibilen insandır(Hadis)

Slm ve Dua ile..
s.s.s

s.s.s

nuresma, post: 696032, member: 38092selamun aleykum
ben de ben dee:evet
Huzurun içinde olmak geri kafalılıksa ben de:H

ve aleykümselam kardeşim,selametle....
sehertuğçe

sehertuğçe

Yeni Üye · 3 mesaj

ALLAH razı olsun canım kardeşim çok doğru yazmışsın sabretmekle kazanacağımızı düşünüyorum belki bu dünyada kaybederiz ama diğer tarafta kazananın biz olacağından eminim rabbime inanıyor ve güveniyorum böyle düşünmeliyiz bence sabır inanç güven selametle kalın
yurtlu

yurtlu

Mübarek Üye · 736 mesaj

Selamün Aleyküm Kardeşim
Güzel Bir Konuya Değinmişsin Bende Açik Bir Bayanim Ama Tabi Senin Bahsettiğin Türde Bir Açiklik Değil Bu Ve Dileğim Rabbimin Izniyle Kapanmak Eğer Bu Geri Kafaliliksa Bende Geri Kafaliyim Sölediklerin O Kadar Doğruki Ne Açikliktan Ne Sapmişliktan Kimseye Fayda Gelmiyor Ama Anlamiyorlar Işte Dilerim Rabim Herkesi Hidayete Erdirsin Allahda Razi Olsun Senden
Selam Ve Dua Ile...
Hayirli Geceler...
TEVEKKÜL SAHİBİNİN YARDIMCISI HAK OLUR
YARDIMCISI HAK OLAN NASIL OLSA KURTULUR
s.s.s

s.s.s

yurtlu, post: 696097, member: 16903Selamün Aleyküm Kardeşim
Güzel Bir Konuya Değinmişsin Bende Açik Bir Bayanim Ama Tabi Senin Bahsettiğin Türde Bir Açiklik Değil Bu Ve Dileğim Rabbimin Izniyle Kapanmak Eğer Bu Geri Kafaliliksa Bende Geri Kafaliyim Sölediklerin O Kadar Doğruki Ne Açikliktan Ne Sapmişliktan Kimseye Fayda Gelmiyor Ama Anlamiyorlar Işte Dilerim Rabim Herkesi Hidayete Erdirsin Allahda Razi Olsun Senden
Selam Ve Dua Ile...
Hayirli Geceler...

s.a kardeşim,kapanmak istiyorsunuz ne güzel İNŞAALLAH en kısa zamanda RABBİM fiiliyata geçirmenizi nasip eder kardeşim.ben de tesettürlüyüm ve gururla başörtümü başıma taç ederim.RABBİM size ve kapanmak isteyen bütün kardeşlerime nasip eder İNŞAALLAH.haber vermeyi unutmayın kapandığınız da olur mu bizler de mutlu oluruz.selametle...
''levent''

''levent''

Mübarek Üye · 637 mesaj

bırak kardesım onlar oyalansın dursunlar er veya geç anlıcaklar
s.s.s

s.s.s

leventbjkcarsibırak kardesım onlar oyalansın dursunlar er veya geç anlıcaklar

illaki kardeşim,selametle...
s.s.s

s.s.s

arzucelik, post: 696046, member: 1572busiteye yeni üye oldum hayırlı akşamlar

s.a üyeliğiniz hayırlı ve daim olsun İNŞAALLAH.
s.s.s

s.s.s

imidikSelamün ALeyküm,

Akıllı insan Ahiretinibilen insandır(Hadis)

Slm ve Dua ile..

ve aleykümselam kardeşim,az ve öz ifade etmişsiniz zaten,ALLAH RAZI OLSUN,selametle...
s.s.s

s.s.s

sehertuğçe, post: 696066, member: 38092ALLAH razı olsun canım kardeşim çok doğru yazmışsın sabretmekle kazanacağımızı düşünüyorum belki bu dünyada kaybederiz ama diğer tarafta kazananın biz olacağından eminim rabbime inanıyor ve güveniyorum böyle düşünmeliyiz bence sabır inanç güven selametle kalın

s.a ALLAH RAZI olsun,selametle...
nihalim

nihalim

Mübarek Üye · 2.593 mesaj

Selamünaleyküm kardeşim ALLAH c.c. razı olsun...
bende geri kafalıyım çünkü kendimi huzurlu hissediyorum...
selam ve dua ile
YÂ RAB, KUSURUMUZU AFFET.BİZİ,KENDİNE KUL KABUL ET.EMANETİNİ KABZETMEK ZAMANINA KADAR BİZİ EMANETTE EMİN KIL.AMİN...

SAİD NURSİ
ZEYNEP YAŞAR

ZEYNEP YAŞAR

Üye · 10 mesaj

s .a bizim toplumumuzda modernlik denince insanların kılğına kıyafetine bakılıyo malesef.kimse karşısındakinin aklına ve yüreğindeki imana bakmaz.bende kapalı değilim ama inşallah bir gün tesettürün hakkını verebileceğime inandığım an kapanıcam.umarım kapalı olmadığım için bu sitede ne işin var demezsiniz.herkese hayırlı akşamlar. :)
yurtlu

yurtlu

Mübarek Üye · 736 mesaj

s.s.s, post: 696107, member: 1572s.a Kardeşim,kapanmak Istiyorsunuz Ne Güzel Inşaallah En Kısa Zamanda Rabbim Fiiliyata Geçirmenizi Nasip Eder Kardeşim.ben De Tesettürlüyüm Ve Gururla Başörtümü Başıma Taç Ederim.rabbim Size Ve Kapanmak Isteyen Bütün Kardeşlerime Nasip Eder Inşaallah.haber Vermeyi Unutmayın Kapandığınız Da Olur Mu Bizler De Mutlu Oluruz.selametle...

Aleyküm Selam Kardeşim Allah Razi Olsun
Rabbim Olmayacak Duayi Ağiza Vermezmiş Inşallah Dediğin Gibi En Kisa Zamanda Olur Tabiki Haber Veririm Hem Tesettürlü Olmadiğim Için Yardimda Isterim Haberin Olsun :)
TEVEKKÜL SAHİBİNİN YARDIMCISI HAK OLUR
YARDIMCISI HAK OLAN NASIL OLSA KURTULUR
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.