MSN’de Meraklandıran Kutu

1.395 görüntülenme · 8 yanıt

Paylaş:
MasterCOD3R

MasterCOD3R

Üye · 32 mesaj

MSN’de Meraklandıran Kutu

Windows Live Messenger kullanarak sohbet etmek isteyen kullanıcılar, mesajlaşma penceresindeki ilginç kutuyu merak ediyor. İşte bilinmeyen detaylar.

Bugünden itibaren mesajlaşma penceresinde görülen kutucuk, bilgisayar kullanıcılarını tedirgin etmeye devam ediyor. Yaklaşık 20 milyon MSN kullanıcısı olan ülkemizde, bu küçük detayın bu kadar gerginlik oluşturmasına şaşırmamak gerek. Oysa Windows Live Messenger’ın sınırlı sayıda kullanıcı ile paylaştığı 9 Beta sürümünde ise bu kutucuğun olduğu alanda Microsoft Office logosu bulunuyor. Bu logonun da orasına burasına dürtüklediğinizde, değişen bir şey olmuyor. Geliştiricilerin resmi blogunda da bu konu hakkında bir açıklama henüz yok.

Kaynak
policdemo

policdemo

Mübarek Üye · 972 mesaj

ewet ya bugünlerde öle bişe cıkmaya basladı..........
56_56

56_56

Üye · 25 mesaj

:evet:evet:evet:gulegule
Im_muslim

Im_muslim

Mübarek Üye · 3.194 mesaj

Bende çıkmıyor ama sürümden mi kaynaklanıyor acaba...
_sümeyra_

_sümeyra_

Yeni Üye · 0 mesaj

bi kaç ay önce pc ye format attıktan sonra çıkmaya başladı eft biraz tedirgin olduk ama sonra kayboldu paylaşım için teşekkürlr aeo...
concon-x

concon-x

Üye · 18 mesaj

Arkadaşlar!Yormayın boyle seylerle aklınızı lütfen ya...
ZEMHERİR

ZEMHERİR

Üye · 19 mesaj

:) :) ) ewet haklısın
hüma

hüma

Aktif Üye · 84 mesaj

selamün aleyküm çocuklar ben sazan babaanne geçen haftaydı herhalde msn de bu resim seninmi diye bir mesaj gördüm ama tıkladımmı hatırlamıyorum dün bir sitede okudum rusyadan kaynaklanan bir tuzakmış açtıysam pc ye trojen giriyormuş gerçi bankalarla bir işim yok ama başkalarına zarar veririm diye korkuyorum bu konuda bilgisi olan varmı şimdiden teşekkür ederim A.e.olun
Metekaan

Metekaan

Aktif Üye · 77 mesaj

bencede yormayın aklınızı böyle şeyler için.
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.