Eğer bir milletvekiliyseniz...veya olmayı düşünüyorsanız...
ve cep telofonunuzda tek no tuşuna basamıyorsanız...
................size ÖNDERlik edip.....
............ lojistik SAVımı sunuyorum.......

GÜLE GÜLE KULLANIN
3.806 görüntülenme · 34 yanıt

✦ Mübarek Üye
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj
MasterCOD3R, post: 695257, member: 73855Bu konuyu Eğlence, Mizah bölümüne açsan daha uygun olurdu.
Bu bölüm sadece BT haberleri ( Bilişim Teknolojisi Haberleri ) ne ait bir bölümdür. Lütfen konuları gerekli bölümlere açıp forumu temiz tutmaya çalışalım...
-KAAN-, post: 695281, member: 16903:K:Kkardeşim site adına dikkat etmen ve ikazda bulunman ne güzel.Lakin sengul kardeşimiz bir bakıma ince bir zeka ile iğneleme yapmış aslında yerinde bir paylaşım olmuş.adresleme yeri olarakta....
tabiki buda bir idrak meselesi.selam ve dua ile kalın selametle kalın kardeşim.
sengul kardeşim birileri bunu duyarmı üstüne alır tedbir olarak kullanırmı oda bir muamma:K:evetselametle.......
imidik, post: 696049, member: 61910Selamün Aleyküm,
Ne güzel SAV ını sunmuş..ama SAV bunu duymuşmudur bilinmez..
Slm ve Dua ile..
aminenur, post: 699757, member: 81912_________selamün aleyküm
şengülüm bu -sav ' ı tuttum çokkkkkkkkk işe yarar..:H
bu güne kadar duydugum savlar hep başımızdan savdıgımız işe yaramaz savlar bu yarar gibi görünüyor
selam ve dua ile________
aminenur, post: 699757, member: 81912_________selamün Aleyküm
şengülüm Bu -sav ' ı Tuttum çokkkkkkkkk Işe Yarar..:h
bu Güne Kadar Duydugum Savlar Hep Başımızdan Savdıgımız Işe yaramaz savlar Bu Yarar Gibi Görünüyor
selam Ve Dua Ile________
meltem, post: 699759, member: 81912selamunaleyküm şengül Kardeş...aminenura Aynen Katılıyorumbelki Bu Sav Yarar:k Allaha Emanet Ol.
sengul, post: 699774, member: 81912Ve Aleykum Selam Ve Rahmetullahi....
Aminenur'um Yorumlarina Aynen Katiliyorum Kardeşim...
Sav Işte...:k:k:k:k
Iyisi De Var Kötüsü De...
.........................................
Kardeşim Bayağidir Site De Yoksun.özlettin Kendini...iyisindir Inşaallah...rabbime Emanetsin..selametle..
..............................................
sengulVe Aleykum Selam Ve Rahmetullahi...
(has) Kardeşim Meltem...(aman Aminenur Görmesin)
Katkin Için Teşekkürler...
Derslere Devam Ediyorsunuzdur Inşaallah...
Selametle...
.............................................
aminenur _______çok teşekkür ederim şen_gülüm
hamdolsun hamdolsun iyiyim şükür ...
evet birkaç gün yoktuk şükür bügün geldim özledim sizleri gerçekten:)
sen nasılsın kardeşim görmeyeli inşallah iysindir ..
tekrar teşekkür ederim
hayırlı nurlu akşamlar
selam ve dua ile________
meltem, post: 699782, member: 45459
vealeykümselam şengül kardeş..çok teşekkür ederim.. ya sen beni iyi tanıyorsun galiba seninle ilk üyeliğimden mi tanışıyorum acaba sakın yanlış anlama ama ben seni pek ozamanlar hatırlayamadım..
✦ Mübarek Üye
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
aliye_aliye, post: 700252, member: 82094Selamün Aleyküm Şengül ablam..
Kelimeleri isabetli bir şekilde keşfetmişsiniz..Zihninize ve emeğinize sağlık.. Çağın her teknolojik aleti nasıl ''lojistikleştiriliyorsa'' telefonu da çağa uydurmamak olmaz elbette..
Teşekkürler paylaşımınız için..Selametle kalın.
sengulVe Aleykum Selam Ve Rahmetullahi...
(has) Kardeşim Meltem...(aman Aminenur Görmesin)
Katkin Için Teşekkürler...
Derslere Devam Ediyorsunuzdur Inşaallah...
Selametle...
.............................................

sengulElhamdülillah iyiyim kardeşim...
Dua Selam müşterek...
Selametle...
Meltem kardeş o zamanlar özel mesajdan bir ikikere Selamlaşmıştık diye hatırlıyorum...Ozamanlar kısa mesaj bölümü vardı ben siteye pek girmiyordum..Bağlantıda vermiyordum..açtığım konu sayısı farkındaysanız ...çok azdır..sizin gibi...ben aslında yazmayı çok seviyorum ama..malumatım olmadığı için bazı konulara ucundan değiniyorum..Daha çok okumayı tercih ediyorum...şimdi herhangi bir üyenin hangi forumlara cevap verdiğini görmek ve hangi konuları açtığını görmek eskiye nazaran daha kolay oluyor ...Belki sizin de yazılarınızı okuduğumdan sizi bir manada tanımış olabilirim...yoksa...ben daha kendimi tanıma aşamasındayım..Rabbimi tanıma sünnetleri tanıma aşamasındayım...Rabbimi tanımama vesile olanlar ----aynı istikameti aynı kalp ve ruh ile hareket edip ---bizleri hem islam kardeşi --hem dava kardeşi ---olmamız zeminini göz önünde bulundurarak---bir manada-- hiç çekinmeden evet sizi tanıyorum diyebilirim ---diyebilirsiniz...
Rabbime emanet..
Selametle...
aminenur, post: 700638, member: 14336(has) Kardeşim Meltem...(aman Aminenur Görmesin)
yok !!yok !! duymadım görmedim melteme has derken bana (bu garibe) pas dediginizi duymadım
selametle güzel kardeşim.... _has kardeşim:H
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/36353-tek-no-lojistik · 24.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.