İmanım , dur gitme , beni bırakma !
2.301 görüntülenme · 26 yanıt
omikronsağolasın arkadaşım aklıma şey geldi okurken senai demircinin kıl beni ey namaz adlı eseri
kıl beni ey namaz doğru kıl dürüst kıl insan kıl
Yorumunuz İçin teşekkürler Allah c.c. razı olsun ..
Biz Namaz Kılarız Namaz Bizi İnsan kılar ..
Allah'a emanet olun selam ve dua ile..
Biz Namaz Kılarız Namaz Bizi İnsan kılar ..
Allah'a emanet olun selam ve dua ile..
KIL BENİ EY NAMAZ
Senai Demirci
"Kıl Beni Ey Namaz"la namazın bizi doğru, duru, diri ve insan kılmasının ruhunu hissedeceksiniz. Abdestin insanın zihnini ve gönlünü nasıl kötülüklerden arındırdığına şahitlik edeceksiniz. Ezanla namaza çağrının, anne çağırışı gibi sıcak olduğunu fark edeceksiniz. Namaz vakitlerinin hayatımızı düzene koyduğunu keşfedeceksiniz. Fatiha Suresinde nûn’un gemisinde "biz" olma bilinciyle bütün kainatı kucaklamayı öğreneceksiniz. Tesbihâtla, Rabbimize yakarışın en güzelini tesbih, hamd ve tekbir ışığında yaşayacaksınız. Namaz sevgisini bir nefes gibi içinize çekeceksiniz. Huşu’yu yakalayamadığınız anlar için namaza aşk ile bağlanmanın yollarını bulacaksınız.
"Kıl Beni Ey Namaz"la namazın bizi doğru, duru, diri ve insan kılmasının ruhunu hissedeceksiniz. Abdestin insanın zihnini ve gönlünü nasıl kötülüklerden arındırdığına şahitlik edeceksiniz. Ezanla namaza çağrının, anne çağırışı gibi sıcak olduğunu fark edeceksiniz. Namaz vakitlerinin hayatımızı düzene koyduğunu keşfedeceksiniz. Fatiha Suresinde nûn’un gemisinde "biz" olma bilinciyle bütün kainatı kucaklamayı öğreneceksiniz. Tesbihâtla, Rabbimize yakarışın en güzelini tesbih, hamd ve tekbir ışığında yaşayacaksınız. Namaz sevgisini bir nefes gibi içinize çekeceksiniz. Huşu’yu yakalayamadığınız anlar için namaza aşk ile bağlanmanın yollarını bulacaksınız.

gecekondu
İmanım, dur, gitme. Beni bırakma! Beni bu yaban ellerde yalnız koyma.
Daha tanışalı çok olmadı, ben kendimi sende buldum, ben CAN’ımı seninle sevdim.
Böyle apansız çekip gitme.
Dünya sensiz çekilmez bir yer. Hayat zor, hayat boş. Hayat denince akla zevk, sefa, eğlence gelir olmuş. Örfler adetler unutulmuş. Saygı desen kaybolmuş.
Evler zindan. Kurtar beni bu zindandan. Yollar karanlık, bir yol bulsam da yolunda olsam. Yollara düşsem de katıksız kalsam. Aç kalsam, susuz kalsam. Ama sensiz kalmasam.
Sen beni bırakmasan? Hep yanımda olsan. Yalnız kaldığım gecelerde arkadaş, dertli olduğum anlarda dost, çaresiz kaldığım günlerimde umut, aşksız kaldığım zamanlarda yâr…
Bu yürek hep kanar, kanar da saran olmaz. Sen gidersen bu kan durmaz. Yürek acır, yürek yaralı. Ruhum acır, ruhum karalı. Karanlıklara esir etme beni.
Sana susuzum ben, açım sana. Beni yalnız bırakma bilmediğim bu diyarlarda. Dayanağım sen ol bu uçurumlarda.
Sen yoksan hiç bir yere gidemem.
Sen yoksan önümü göremem.
Sen yoksan kalbimi dinleyemem.
Sen yoksan ruhumu hissedemem.
Sen yoksan, sen yoksan, ben de yokum.
Ben kendimi sende buldum
Güneşim olur musun?
İman ateşinizin hep yanması, ömrünüz boyunca sönmemesi duasıyla..
B)
selamun aleyküm ,
arkadaşım allah celle celaluhu razı olsun ... çok güzeldi ...
allaha emanet olunuz ...
.
Ve Sen Yine Denendiğinde..
Ve Kalbin Daraldığında..
Ve Yine Bütün Kapılar Kapandığında..
Ve Yine Ne Yapman Gerektiğini Bilmediğinde..
Uzun Uzun Düşün Ve Hatırla Yaradanını!
Allah kuluna Kafi Değil mi?
Zümer Suresi
Ve Kalbin Daraldığında..
Ve Yine Bütün Kapılar Kapandığında..
Ve Yine Ne Yapman Gerektiğini Bilmediğinde..
Uzun Uzun Düşün Ve Hatırla Yaradanını!
Allah kuluna Kafi Değil mi?
Zümer Suresi
koskunselamun aleyküm ,
arkadaşım allah celle celaluhu razı olsun ... çok güzeldi ...
allaha emanet olunuz ...
Aleyküm Selam Abi .. Allah c.c. sizlerdende razı olsun inşallah ..
İmanım, dur, gitme. Beni bırakma!
Allah'a emanet olun selam ve dua ile ..

Hüseyin98selamın aleyküm gerçek çok önemli bir şiir sağlıcakla kal
edasİman ateşinizin hep yanması, ömrünüz boyunca sönmemesi duasıyla..
Amin.....
Aleyküm Selam .. Allah c.c. razı olsun .. Sizlerde sağlıcakla kalın selam ve dua ile. .

Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/36329-imanim-dur-gitme-beni-birakma · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- İmanım, dur, gitme. Beni bırakma! Dini sohbet 1 cevap
- .::Gitme Vakti Değil mi Yüreğim,Gitme Vakti::. Şiirler 23 cevap
- Ben beni bıraktığım zaman,Sen(c.c.) beni bırakma Allah'ım... Dua Bölümü 8 cevap
- Ben Beni Bıraktığım Zaman, Sen Beni Bırakma Ya RAB Allah (c.c) Hazretleri 8 cevap
- imanım tutuşmuş yanıyor Resimler 6 cevap
- Dirilt beni öldür beni durut beni... Şiirler 12 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.