Sabah Ezanı okunurken köpeklerin ürmesinin nedeni nedir acaba?Bu konu hakkında beni bilgilendirirseniz sevinirim.Allah'a emanet olun selametle
Kardeşlerim bu konuda bilgi sahibi olan varmı?
1.747 görüntülenme · 6 yanıt
Değerli kardeşlerim
Sabah Ezanı okunurken köpeklerin ürmesinin nedeni nedir acaba?Bu konu hakkında beni bilgilendirirseniz sevinirim.Allah'a emanet olun selametle
“Yeryüzünde en güzel sistem İslam’dır. Sakın ha bu sistemi mal korkusundan, can korkusundan çakallara parçalatmayın. Haksızlık önünde eğilmeyiniz. Sonra hakkınızla beraber, müslümanlık şerefiniz de gider”[Şehid Muammer Aslantaş]
RE: Kardeşlerim bu konuda bilgi sahibi olan varmı?
Kardeşlerim ilgileriniz ve alakalarınızdan dolayı Allah sizlerden razı olsun
Kardeşlerim ilgileriniz ve alakalarınızdan dolayı Allah sizlerden razı olsun
“Yeryüzünde en güzel sistem İslam’dır. Sakın ha bu sistemi mal korkusundan, can korkusundan çakallara parçalatmayın. Haksızlık önünde eğilmeyiniz. Sonra hakkınızla beraber, müslümanlık şerefiniz de gider”[Şehid Muammer Aslantaş]
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/3631-kardeslerim-bu-konuda-bilgi-sahibi-olan-varmi · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- BİLGİ-BİLGİ-BİLGİ.... Güzel Sözler 2 cevap
- Namazı Cem etme konusunda bilgi sahibi olanlar ? Dini sohbet 14 cevap
- Bilgi sahibi yokmu Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 2 cevap
- kardeşlerim yardım edebilecek olan varmı?? Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 6 cevap
- bu konuda bilgisi olan varmi Dini sohbet 7 cevap
- ailevi bir konu hakkında bilgi veren varmı İslami Bilgi ve Kaynaklar 3 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.