hayırlısıyla kızım pazar günü öss sınavına girecek rabim cümlenin evladıyla için de de benim yavruma hayırlı okullar nasip etsin vatanına milletine çevresine hayırlı olcaksa okumak nasip etsin hepinizden hayırlısı için dua etmenizi istiyorum ALLAHIM cümlenin evladının yardımcısı olsun hayırlı yerler nasip etsin herkesten ALLAH razı olsun a.e.o.
dua edin
905 görüntülenme · 7 yanıt
s.a. hayırlı cumalar kardeşlerim
hayırlısıyla kızım pazar günü öss sınavına girecek rabim cümlenin evladıyla için de de benim yavruma hayırlı okullar nasip etsin vatanına milletine çevresine hayırlı olcaksa okumak nasip etsin hepinizden hayırlısı için dua etmenizi istiyorum ALLAHIM cümlenin evladının yardımcısı olsun hayırlı yerler nasip etsin herkesten ALLAH razı olsun a.e.o.
s.a aysun abla ben bugün allahın izniyle kardeşime,kızına,esraya ve tüm kardeşlerime dua ettim inşallah haklarında hayırlısı olsun
rabbim zihin açıklığı versin
rabbim zihin açıklığı versin
s.a. ALLAH hepinizden razı olsun ALLAHIM herkesin kalbindeki bütün güzellikleri versin
dualarınız için teşekkür ederim
dualarınız için teşekkür ederim
Allah(c.c) hepimize yardımcı olsun inşallah...
Allah(c.c)'ya emanet olun..Hayırlı akşamlar..
Allah(c.c)'ya emanet olun..Hayırlı akşamlar..
Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem Veda hutbesinde şöyle buyuruyor:
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/36303-dua-edin · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Kur'an hatmim yarım kaldı.Allah rızası için yardım edin.. Hatim Listesi 8 cevap
- hakkınızı helal edin... Tanışma Köşesi 41 cevap
- Namaza başladım Dua edin... Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 6 cevap
- Namaz Konusunda Yardım Edin İslami Bilgi ve Kaynaklar 3 cevap
- ..::99'kere Dua Edin::....::Amin::.. Dua Bölümü 276 cevap
- allah rızası için yardım edin! Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 4 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.