Bu Site Benim Imanimi Kuvvetlendirmeme Sebep Oldu
1.934 görüntülenme · 25 yanıt
Selamün Aleyküm Din Kardeşlerim Allah.c.c. Razi Olsun Bu Sitedeki Arkadaşlarimdan O Kadar Sicak Ve Faydaliki Burasi Ben Bu Siteden çok şey Kazandim.rabbim Inşallah Hepimizden Razi Olur.hepinizi çok Seviyorum Ilk Işe Geldiğimde Ilk Işim Siteyi Açmak Oluyor.rabbim Kalplerimizdeki Imani Dahada Güçlendirir Inşallah Her Duamda Tek Isteğim Rabbimin Bze Verdiği Imani Kalplerimizde Sabit Kilmasi Inşallah.içimden Gelenleri Yazdim:) Hoşçakalin.......
LA İLAHE İLLALLAH MUHAMMEDEN RESULULLAH..
özlem kardeşim ben öğretmen olduğum için vaktimin çoğunluğunu okulda geçiriyorum ve siteye vakit ayıramıyorum ama artık tatil geldi.inşallah siteye daha çok girme imkanım olacak..bu site bana çok şey kazandırdı.allah böyle sitelere emeği geçenlerden razı olsun...doğru adreste olduğum için gönlüm rahat elhamdülillah.bilgisayar başındaki zamanımı boşa harcamadığımı düşünüyorum.ilimle geçiriyorumsite sayesinde...selamlar
ÂNI YAŞA...
tevbeya-haközlem Kardeşim Ben öğretmen Olduğum Için Vaktimin çoğunluğunu Okulda Geçiriyorum Ve Siteye Vakit Ayıramıyorum Ama Artık Tatil Geldi.inşallah Siteye Daha çok Girme Imkanım Olacak..bu Site Bana çok şey Kazandırdı.allah Böyle Sitelere Emeği Geçenlerden Razı Olsun...doğru Adreste Olduğum Için Gönlüm Rahat Elhamdülillah.bilgisayar Başındaki Zamanımı Boşa Harcamadığımı Düşünüyorum.ilimle Geçiriyorumsite Sayesinde...selamlar
çok Haklisin Kardeşim Böyle Faydali Sitelere Emeği Geçenlerden Rabbim Razi Olur Inşallah Selam Ve Dua Ile
Ve Aleykum Selam Kardeşim.evet Bende 2senedir Bu Sitenin Müptelasi Oldum :)buna Benzer Siteler Var Ama Lakin Böyle Aktif Değil.bazi Reklamlarindan Dolayi Pek Girmiyorum.bu Yüzdendirki Samimi Bulmuyorum.allah Bu Siteyi Yapanlardan Ve Vesile Olanlardan Razi Olsun.selametle Kalin

nevin_1982ve Aleykum Selam Kardeşim.evet Bende 2senedir Bu Sitenin Müptelasi Oldum :)buna Benzer Siteler Var Ama Lakin Böyle Aktif Değil.bazi Reklamlarindan Dolayi Pek Girmiyorum.bu Yüzdendirki Samimi Bulmuyorum.allah Bu Siteyi Yapanlardan Ve Vesile Olanlardan Razi Olsun.selametle Kalin
Allah Razi Olsun Kardeşim
ozlem_yagmurSelamün Aleyküm Din Kardeşlerim Allah.c.c. Razi Olsun Bu Sitedeki Arkadaşlarimdan O Kadar Sicak Ve Faydaliki Burasi Ben Bu Siteden çok şey Kazandim.rabbim Inşallah Hepimizden Razi Olur.hepinizi çok Seviyorum Ilk Işe Geldiğimde Ilk Işim Siteyi Açmak Oluyor.rabbim Kalplerimizdeki Imani Dahada Güçlendirir Inşallah Her Duamda Tek Isteğim Rabbimin Bze Verdiği Imani Kalplerimizde Sabit Kilmasi Inşallah.içimden Gelenleri Yazdim:) Hoşçakalin.......
ALLAH sendende RAZI OLSUN özlem kardeşim.senin yazmış oldugun konuma aynen katılıyorum.bende bu siteden çok şeylerden faydalandım sizinde dediginiz gibi çok şey kazandım.hepinizden ALLAH razı olsun .ben bazı arkadaşlarıma bu siteyi çok tavsiye edip onları da üye yapmak istiyorum.hatta siz degerli arkadaşlarımın güzel konularını anlatmaya çalışıyorum. hoşca kal kardeşim.A.E.O.
Yorumun Için Sağol Nevin Kardeşim Inşallah Okuduklarimiz Biziğm Için Faydali Olur...allaha Emanet Olun..
haklısın kardeşim
bende bu siteyle biçok şey öğrendim ve öğrenmeye devam ediyorum
allah rızası için bir araya geldik ve amacımız da yine allah aşkı
burda da çok mutluyum ölene kadar unutmıycam kardeşlerim var rabbim hepsinden razı olsun
slm ve dua ile
bende bu siteyle biçok şey öğrendim ve öğrenmeye devam ediyorum
allah rızası için bir araya geldik ve amacımız da yine allah aşkı
burda da çok mutluyum ölene kadar unutmıycam kardeşlerim var rabbim hepsinden razı olsun
slm ve dua ile
RABBIM iyiylerle dost olmayı nasip etsin.
iyiler insanları iyilige ulaştırır.
son nefesimize kadar cümlemizi imanla yaşayıp imanla ölmeyi nasip etsin amin.çselametle
iyiler insanları iyilige ulaştırır.
son nefesimize kadar cümlemizi imanla yaşayıp imanla ölmeyi nasip etsin amin.çselametle
ozlem_yagmurSelamün Aleyküm Din Kardeşlerim Allah.c.c. Razi Olsun Bu Sitedeki Arkadaşlarimdan O Kadar Sicak Ve Faydaliki Burasi Ben Bu Siteden çok şey Kazandim.rabbim Inşallah Hepimizden Razi Olur.hepinizi çok Seviyorum Ilk Işe Geldiğimde Ilk Işim Siteyi Açmak Oluyor.rabbim Kalplerimizdeki Imani Dahada Güçlendirir Inşallah Her Duamda Tek Isteğim Rabbimin Bze Verdiği Imani Kalplerimizde Sabit Kilmasi Inşallah.içimden Gelenleri Yazdim:) Hoşçakalin.......
evt binim nette ilk girdiğimde heömen siteyi açıyorum ebnimde imanımı güçlendirdi bu site allah kurucuarındanda bizende razı olsun :G:G
rojda44, post: 697251, member: 46218evt Binim Nette Ilk Girdiğimde Heömen Siteyi Açıyorum Ebnimde Imanımı Güçlendirdi Bu Site Allah Kurucuarındanda Bizende Razı Olsun :g:g
Allah Cümlemizden Razi Olsun Kardeşimmm Aminnn
Aynı şekilde katılıyorum konuyu açan arkadaşa..
Allah burda bulunan bütün herkesten razı olsun...Namazımı kılmaya başladım, günüm dualarla geçiyor..:)
Selam ve dua ile....
Allah burda bulunan bütün herkesten razı olsun...Namazımı kılmaya başladım, günüm dualarla geçiyor..:)
Selam ve dua ile....
neslihantozan, post: 697065, member: 69039haklısın Kardeşim
Bende Bu Siteyle Biçok şey öğrendim Ve öğrenmeye Devam Ediyorum
Allah Rızası Için Bir Araya Geldik Ve Amacımız Da Yine Allah Aşkı
Burda Da çok Mutluyum ölene Kadar Unutmıycam Kardeşlerim Var Rabbim Hepsinden Razı Olsun
Slm Ve Dua Ile
Neslihan Kardeşim Yorumun Için Sağol.allah Cümlemizi Yolundan Ayirmasin Inşallah.
benimde içimden geçenler bunlar
ALLAH hepinizden razı olsun
.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Bir Günah Ki 1 :.
özlem abla ilahiyi dinle
ey tağutun neferi mermin gelsin göğsüme
biz ölüme and içtik senin gözdağın kime
biz ölüme and içtik senin gözdağın kime
Yönetici
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 230
- Ödül
- 63
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj
umar ve ümid ederim ki yanlış paylaşımlar ve insanın imanından edecek derecede şuursuzca yazılanlardan uzak duruyor ve ayırt edebiliyorsunuzdur.
selam ve yürekten samimi dualarımla.
selam ve yürekten samimi dualarımla.
-kaan-umar Ve ümid Ederim Ki Yanlış Paylaşımlar Ve Insanın Imanından Edecek Derecede şuursuzca Yazılanlardan Uzak Duruyor Ve Ayırt Edebiliyorsunuzdur.
selam Ve Yürekten Samimi Dualarımla.
Kaan Kardeşim Sadece Forumlar Değil Etrafimiz Da O Kadar Tehlikeli Insanlar Var.ama Yürekten Iman Edersek Bize Kimse Zarar Veremez.rabbim Bu Imani Bize Layik Gördü Inşallah Devamli Kilar..
ekremeeebenimde Içimden Geçenler Bunlar
Allah Hepinizden Razı Olsun
.: Abdurrahman önül / Bir Günah Ki 1 :.
özlem Abla Ilahiyi Dinle
Dinledim Kardeşim çok Güzel Allah Razi Olsun...rabbim Hz.muhammed (s.a.v.)efendimizin Aşkiyla Doldursun Gönlümüzü
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/36287-bu-site-benim-imanimi-kuvvetlendirmeme-sebep-oldu · 08.10.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.