Tesettürlüyüm Çünkü..!

9.977 görüntülenme · 131 yanıt

Paylaş:
Nevin_1982

Nevin_1982

Mübarek Üye · 5.000 mesaj

fatmanaselamün Aleyküm Kardeşim....bende Yazdiklariniza Aynen Katiliyorum...hizmet Için Başinizi Açin Diyenler Ve Başini Açanlar.. öğrencilere Nasil Hizmet Verecekler..nediyecekler Başörütüsü Allahu Tealanin Emridir Fakat Dünyevi şeyler çin Okul Için Iş Için Yeri Geldiğinde Açabilirmisniz Diyecekler..ne Büyük Bi Tutarsizlik.....rabbim Emanet Olun..hayirli Günler.....

ve aleykum selam sağol fatmana kardeşim.Desteğin için teşekkür ederim.Sizde rabbime emanet olun(:
ping_pong

ping_pong

Mübarek Üye · 691 mesaj

-KAAN-bu zorluk içinde okumamaları okumalarından daha hayırlıdır inşaALLAH.ALLAH cc emir ve yasaklarını biliyorsun,uyguluyorsun dünyevi bir kural karşısında ALLAH cc rızasını gözetmeyip gaflete dalıyor ve sınavında en önemli noktada açık veriyorsun şüphesiz yine ALLAH cc bilendir.fakat ne için?bu sevda,bu hırs kim için?

haklısın size katılıyorumm
ne olur dünyevi işler için tesetütünüzden ödün vermeyin kardeşlerimm bunların hepsi bir imtihan oldugunu unutmayalımm
kübra_34

kübra_34

Üye · 15 mesaj

allah razı olsun tesettürlü olduğum için bikezdaha şükrettimmm yüreğinize sağlık
Nevin_1982

Nevin_1982

ping_ponghaklısın Size Katılıyorumm
ne Olur Dünyevi Işler Için Tesetütünüzden ödün Vermeyin Kardeşlerimm Bunların Hepsi Bir Imtihan Oldugunu Unutmayalımm

Teşekkür Ederim Kardeşimb)selametle Kalin:)
Nevin_1982

Nevin_1982

kübra_34allah Razı Olsun Tesettürlü Olduğum Için Bikezdaha şükrettimmm Yüreğinize Sağlık

Rabbim Sizdende Razi Olsun Inşaallah:H
çeşminaz

çeşminaz

Yeni Üye · 7 mesaj

ellerine sağlık be kardeş. ne de güzel söyledin

bende bi beyit paylaşmak isterim

gözüm aklım fikrim var deme hepsini öldür.
sana çöl gibi gelen O göl diyorsa göldür.
NFK
Nevin_1982

Nevin_1982

çeşminazellerine Sağlık Be Kardeş. Ne De Güzel Söyledin

Bende Bi Beyit Paylaşmak Isterim

Gözüm Aklım Fikrim Var Deme Hepsini öldür.
Sana çöl Gibi Gelen O Göl Diyorsa Göldür.
Nfk

çok Sağol Kardeşim Hoşgeldiniz Bu Arada Aramiza Selametle Kalin Kardeşim
ping_pong

ping_pong

Mübarek Üye · 691 mesaj

Nevin_1982Teşekkür Ederim Kardeşimb)selametle Kalin:)

nevincimm ben tesekkür ederimm
cok üzülüyorum üniverstelerde basörtülerini oyuncak gibi acıp kapatan kardeşlerıme

yapmayın arkadaşlarr basörtü bize Allah'ın emri dünyanın ıkı gunlukk işimizi halledecez diye yarın Rabbimizer nasıl hesap verecegizz

selam ve dua ile
Nevin_1982

Nevin_1982

ping_pongnevincimm ben tesekkür ederimm
cok üzülüyorum üniverstelerde basörtülerini oyuncak gibi acıp kapatan kardeşlerıme

yapmayın arkadaşlarr basörtü bize Allah'ın emri dünyanın ıkı gunlukk işimizi halledecez diye yarın Rabbimizer nasıl hesap verecegizz

selam ve dua ile

sağol kardeşim.haklısınız.allah sonumuzu hayreyleye.tekrar hoşgeldiniz.:H
ferahhfeza

ferahhfeza

Mübarek Üye · 10.922 mesaj

__________selamün aleyküm kardeşcagızım rabbim razı olsun .
güzel bir paylaşım...
tesettürlüyüm çünkü özgürüm mutluyum ..inşallah bu zülümler bir gün son bulur inşallah ... başlarını açmak zorunda kalan kardeşlerimize rabbim yardım etsin onlar içinde kolay bir durum degil ..hergün o başlarını açarak girdikleri zaman ölüp ölüp diriliyorlar.. ançak taviz tavizi getirir..
bir kere ödün verilirse geriside gelir .. sabır etmek sebat etmek . rabbimize sıgınmak gerekir...bu yapılan büyük bir zulüm bu zulme maruz kalıp sabır etmek büyük erdem diye düşünüyorum..rabbim bunun mükafatını karşılıksız bırakmaz... inşallah..
emegine yüregine saglık kaerdeşim benim
rabbimize emanetimsin inşallah
selam ve dua ile _________
Nevin_1982

Nevin_1982

ve aleykum selam kardeşim.Aslında şuanki zulüm için eklemedim sonuçta zulüm görenlerler sorumlu değil sadece tesettürden.Herkesin yapması gerektiği zorunlu bir ibadet tesettüre bürünmek.Aslında burda bu mesaj veriliyor bence.Ben öyle anladım.Allaha emanet ol kardeşceğizim benim.
bademyasmin

bademyasmin

Üye · 16 mesaj

Allah razı olsun çok hoş bir şey bu
Nevin_1982

Nevin_1982

Allah sendende razı olsun kardeşimB)
gülnisa

gülnisa

Mübarek Üye · 11.851 mesaj

Sultanım

Sultanım

Üye · 18 mesaj

s.a nevin kardeş.Allah senden binlerce kez razı olsun...inş.
TEVHİD_GÜLÜ

TEVHİD_GÜLÜ

Aktif Üye · 78 mesaj

esselamun aleykum ve rahmetullahi ve barekatuhu mağfireti..
ablacım çok güzel paylaşım bende de anısı olan bir yazı..
bi arkadaşımkapalıydı ama açılmak istiyordu herşeyi denedik herşeyi anlattık ama nasipsizlerden oldu sonunda en son bu yazı aklıma geldi hemen bu yazıyı götürdüm okula ve okudum ona ama yine de açıldı şeytan kandırmışltı bi kere...
ALLAHIM seni razı olacağı şekle soksun inşALLAH.hamd olsun tesettürlüyüm çünkü NUR SURESİNDE RABBİM ÖYLE EMREDİYOR.. fiemanillah
elmedja

elmedja

Kıdemli Üye · 264 mesaj

s.a kardesım.
Allah yolunuzdan ayırmasın..
ne mutlu sıze ve sızın gıbı olanlara
IMAN BIR OKYANUS KADAR BUYUK VE BIR O KADAR DA DERIN OLANIDIR.
asli88

asli88

Kıdemli Üye · 128 mesaj

selamün aleyküm emeğinize sağlık hayırlı cumalar ALLAHa emanet
Nevin_1982

Nevin_1982

gülnisa

selamun aleykum gülnisa hocam.çok teşekkür ederimB)
Nevin_1982

Nevin_1982

asli88selamün aleyküm emeğinize sağlık hayırlı cumalar ALLAHa emanet

ve aleykum selam kardeşim.sizede hayırlı cumalar:H
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.