Bil Bakalim...

5.104 görüntülenme · 65 yanıt

Paylaş:
gül kokusu06

gül kokusu06

Kıdemli Üye · 441 mesaj

kirpiler Düşmanlarina Neden Ok At Atmazlar?
s.s.s

s.s.s

Mübarek Üye · 2.871 mesaj

okları bitmesin diye...:K:K
mustafa11

mustafa11

Mübarek Üye · 3.063 mesaj

gül kokusu06kirpiler Düşmanlarina Neden Ok At Atmazlar?

s a kardeşim kirpi oklarını atmaz yanlızca kendini koruyacağı zaman top haline gelir ve okları sayesinde korunur.zaten kirpi saldırgan bir hayvan değildir...
Kim gülerek günah işlerse, ağlayarak Cehenneme gider . M.E.M.
ey inasan!

ey inasan!

Yeni Üye · 1 mesaj

mustafa11s a kardeşim kirpi oklarını atmaz yanlızca kendini koruyacağı zaman top haline gelir ve okları sayesinde korunur.zaten kirpi saldırgan bir hayvan değildir...

:G:evet bencede katılıyorum
gül kokusu06

gül kokusu06

Kıdemli Üye · 441 mesaj

mustafa11s a kardeşim kirpi oklarını atmaz yanlızca kendini koruyacağı zaman top haline gelir ve okları sayesinde korunur.zaten kirpi saldırgan bir hayvan değildir...

S.a. haklısınız ama bu bir bilmece.KOMİK CEVAPLARA BAŞVURUN.
gül kokusu06

gül kokusu06

Kıdemli Üye · 441 mesaj

s.s.s, post: 689883, member: 71287okları Bitmesin Diye...:k:k

evet Doğru Cevap.tebrik Ederim.
mavci

mavci 🛡

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.173 mesaj

Peki...

Peki...

Akdenizliler çay içerken, çay kaşığıyla sağdan sola doğru, İç Anadolu insanı soldan sağa doğru, Karadenizliler ise ileri-geri karıştırırmış....
NEDEN?
:evet
GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR..
.
şeyma95

şeyma95

Kıdemli Üye · 272 mesaj

düşündüm ama bulamadım kesin hiç kimsenin aklına gelmicek çok basit bir cevabı vardır???
mavci

mavci 🛡

Selamünaleykum...

Selamünaleykum...

şeyma95düşündüm ama bulamadım kesin hiç kimsenin aklına gelmicek çok basit bir cevabı vardır???

Hemen PES etmek yokkkk....
Bulmaya devammmm...
Selam ve DUA ile...:evet:H
.
şeyma95

şeyma95

Kıdemli Üye · 272 mesaj

düşünüyorum düşünüyorum aklıma hiç bişey gelmiyo
mavci

mavci 🛡

İyi Düşünnnn...

İyi Düşünnnn...

şeyma95düşünüyorum düşünüyorum aklıma hiç bişey gelmiyo

Mesala sen hangi tarafa doğru karıştırıyorsun?
Neden?:evet

Selam ve DUA ile...
:H
.
şeyma95

şeyma95

Kıdemli Üye · 272 mesaj

sağ tarfa karıştırıyorum alışkanlık oldu bende küçükkende ileri geri karıştırırdım.2-3 yıl öncede sola doğru karışrtırıyodum.
mavci

mavci 🛡

Hımmmm....

Hımmmm....

şeyma95sağ tarfa karıştırıyorum alışkanlık oldu bende küçükkende ileri geri karıştırırdım.2-3 yıl öncede sola doğru karışrtırıyodum.

Siz bayağı karıştırmışsınızzz...
Tuhaf bir durummm...
:A:K:evet
.
şeyma95

şeyma95

Kıdemli Üye · 272 mesaj

yani karıştıra karıştıra aklımda karıştı sorunun cevabını öğrenebilirmiyim???
mavci

mavci 🛡

....

....

şeyma95yani karıştıra karıştıra aklımda karıştı sorunun cevabını öğrenebilirmiyim???

Cevabı aramaya devammmm...
Selam ve DUA ile...
:evet:H
.
şeyma95

şeyma95

Kıdemli Üye · 272 mesaj

yaaaaaaaaaaaaa
şeyma95

şeyma95

Kıdemli Üye · 272 mesaj

madem öyle bende sana soruyorum sen cevabı söylersen bende söylerim bi bakalım mavci efendi

adamın biri canı sıkılır evde' kahveye gider ve kavede cok cay içtiği için tuvalete girer orda bi kağıt görür ve adamın okuma yazması olmadığı için kahvedekilerine sorar burda ne yazıyor diye kahvedekiler bunu görünce adamı iyi bi döverler ve adam o haliyle düşe kalka eve gider karısı ne oldu kocacım der bu halin ne böyle sorma karıcım tuvalette bi kağıt gördüm kahvedekilerine gösterdim beni bu hale soktular der ve karısı alır kağıda bakar oda bi kaçtane kocasına vurur ve hemen boşanma davası acar mahkemede hakim sorar hayırdır siz cok iyi anlaşırdınız ne oldu neden bu boşanma davasını actınız der adamda hakim bey bven bi kahve tuvaletinde bunu gördüm ve bunlar başıma geldi der hakim alır bakar bunu hemen asın der adama asılmadan önce tek dileğiyle bunu bankada bi kutuya saklar ve o bankaya hırsız girer o kutuyu acınca hırsız o bankayı soymaktan vazgecer ve bırakır kaçar adam asılınca adam ahirette sorguya girer melek sorar ne oldu ne yüzünden öldün der adam başın gecenleri anlatır ve melek bunun dediklerin, duyunca hırsızın bıraktığı kağıda bakar ve hemen der bunu direk cehennemeye atın der........!!!!

sizce bu kağıtta ne yazar????
gulden_90

gulden_90

Üye · 32 mesaj

çok merak ettim ama bulamadım ne yazıomuş kağıtta
şeyma95

şeyma95

Kıdemli Üye · 272 mesaj

valla cevabını bilmek istiyorsanız mavciye söleyin çay karıştırma bilmecesinin cevabını söylerse bende bu bilmecenin cevabını söylerim
mavci

mavci 🛡

...Neyse...

...Neyse...

şeyma95madem öyle bende sana soruyorum sen cevabı söylersen bende söylerim bi bakalım mavci efendi

adamın biri canı sıkılır evde' kahveye gider ve kavede cok cay içtiği için tuvalete girer orda bi kağıt görür ve adamın okuma yazması olmadığı için kahvedekilerine sorar burda ne yazıyor diye kahvedekiler bunu görünce adamı iyi bi döverler ve adam o haliyle düşe kalka eve gider karısı ne oldu kocacım der bu halin ne böyle sorma karıcım tuvalette bi kağıt gördüm kahvedekilerine gösterdim beni bu hale soktular der ve karısı alır kağıda bakar oda bi kaçtane kocasına vurur ve hemen boşanma davası acar mahkemede hakim sorar hayırdır siz cok iyi anlaşırdınız ne oldu neden bu boşanma davasını actınız der adamda hakim bey bven bi kahve tuvaletinde bunu gördüm ve bunlar başıma geldi der hakim alır bakar bunu hemen asın der adama asılmadan önce tek dileğiyle bunu bankada bi kutuya saklar ve o bankaya hırsız girer o kutuyu acınca hırsız o bankayı soymaktan vazgecer ve bırakır kaçar adam asılınca adam ahirette sorguya girer melek sorar ne oldu ne yüzünden öldün der adam başın gecenleri anlatır ve melek bunun dediklerin, duyunca hırsızın bıraktığı kağıda bakar ve hemen der bunu direk cehennemeye atın der........!!!!

sizce bu kağıtta ne yazar????

Boş bir TUVALET KAĞIDI....:K
.
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.