melissa26Aman bu konuya hiç yorum yapmiyayim:a36:
Vere vere kalmadi:a36:sadece aldilar
bir tek kelime duymadim hic evliligim boyunca ... eee iste senin için caliyorum sevdigimi anla ...odunlasmis zamanla
ben mi? içimden gelmiyor artik , ovgu bekliyor olmaz firavunu istemem sonra
'gel seni affettim' tanrimiydi ha? (bu sozu dayak attiktan sonra ozur olarak diyor)ilk di ama unutulmuyor ,zati Rabbime asik olmustum
Yok , yok olmuyor yurekten gelmeyince, sevgi yalan oluyor
melissa26Allah razi olsun canim yaralarim ? Rabbim sariyor , anladim ki kim neyi çok isterse ondan sinaniyor
Sevgi çok degerli benim için ondan benden kaçiyor , bende kovaladim durdum, simdi ? durdum
hadi onu birak bir cocukalrimdan annecim çok mu? onlara hitabim mi? askim birtanem canlarim , Rabbimin guzel yarattiklari ...
bakiyorlar sadece yok artik istemiyorum, beklemiyorumda vazgectim sabir gerekir simdi bana sabir ...imtihanim hazir
buket_zeynepsevildiğini duymak, sıcacık bir bakış bir dokunuş belki belkide bir gülümseme ne zor gelir insanlara, güç bilektemi sadece öğrenemediler mi hala kadına sıcak bir gülümsemenin binlerce tokata bedel olduğunu... öğrenemediler öle sandılarki döversek kızarsak yüz vermezsek sayar bizi...
halbuki öle açtık sevgiye öle muhtaçtık... bir sevgi sözü yeterdi bir umut bi güzellik...tüm bunları yaşayan kadınlardan ne eksikti sende bende onda... sakın vazgeçme sevmekten vazgeçmeki çocukların ondan görmediğini senden görsün
Eşler aslında şu dünyanın fani, asıl hayatın şu 3 günlük fani dünyadan olduğunu bilseler...:(
İç güzellik olmayınca dış güzelliğin bir fayda etmeyeceğini bilseler... :(
Gör o zaman eşine karşı olan sevgiyi...