GÜNÜN AYETİ
386.325 görüntülenme · 4.511 yanıt
Altın Üye
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
Bismillahirrahmanirrahim
Güneş’i bir aydınlık, Ay’ı bir nur kılan ve yılların sayısını ve hesabı bilmeniz için ona duraklar tespit eden O'dur. Allah, bunları ancak hak ile yaratmıştır. O, bilen bir topluluk için ayetleri böyle birer birer açıklamaktadır.
Yunus Suresi / 5. Ayet
Altın Üye
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
fatmanaSelamün Aleyküm Hülya Ablacim...emeğine Sağlik Hepsi çok Güzel....allah Razi Olsun Senden...allah(c.c.)a Emanet Ol Hayirli Günler Ablacim..
aleyküm selam ablacım..
beyendiğine sevindim..
rabbim sendende razı olsun inşaallah..
rabbime emanet ol dua ile..
hayırlı günler ablacım..
bismillahirrahmanirrahim
Çaresiz sizleri biraz korku, biraz açlık, biraz maldan, candan ve ürünlerden eksiklik ile imtihan edeceğiz. Müjdele o sabırlılara
156.
ki başlarına bir bela geldiğinde: "Biz Allah'a aitiz ve sonunda O'na döneceğiz." derler.
157.
İşte onlar! Onlara Rablerinden mağfiretler ve rahmet vardır ve işte onlar, doğru yola erenlerdir.
bakara suresi
Çaresiz sizleri biraz korku, biraz açlık, biraz maldan, candan ve ürünlerden eksiklik ile imtihan edeceğiz. Müjdele o sabırlılara
156.
ki başlarına bir bela geldiğinde: "Biz Allah'a aitiz ve sonunda O'na döneceğiz." derler.
157.
İşte onlar! Onlara Rablerinden mağfiretler ve rahmet vardır ve işte onlar, doğru yola erenlerdir.
bakara suresi
T.NurKardeşim Allah Razi Olsun Valla Resimlerin Coğunu Aldim Hakkini Helal Et Cok Güzel Allah Razi Olsun Selam Ve Dua Ile Kalin
rabbim sizdende razı olsun kardeşim..
helal olsun beyendiğine sevindim..
hayırlı günler..
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/3595-gunun-ayeti · 28.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.