GÜNÜN AYETİ

386.194 görüntülenme · 4.511 yanıt

Paylaş:
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

Mübarek Üye · 12.148 mesaj

Ve siz yine denendiğinizde ;

Ve yine kalbiniz daraldığında ;

Ve yine bütün kapılar kapandığında ;

Ve yine ne yapmanız gerektiğini bilemediğinizde ...

Uzun uzun düşünün ...

Ve hatırlayın YARATAN 'ı ...

'' Allah kuluna kafi değil mi ? ''

(Zümer -36 )
Sedaa_*

Sedaa_*

Mübarek Üye · 2.150 mesaj

(Ey Muhammed) iman edip salih amellerde bulunanları müjdele.Gerçekten onlar için altlarından ırmaklar akan cennetler vardır. Kendilerine rızık olarak bu ürünlerden her yedirildiğinde: "Bu daha önce de rızıklandığımızdır" derler. Bu, onlara, (dünyadakine) benzer olarak sunulmuştur. Orada, onlar için tertemiz eşler vardır ve onlar orada süresiz kalacaklardır.

(BAKARA SURESİ / 25)
nemire(MERHUM)

nemire(MERHUM)

Mübarek Üye · 679 mesaj

Bismillahirrahmanirrahiym

İman edip de güzel davranışlarda bulunanlar bilmelidirler ki biz,güzel işler yapanların ecrini zâyi etmeyiz.

Kehf suresi âyet 30
Muhtazaf

Muhtazaf

Mübarek Üye · 9.743 mesaj

Günün Ayeti
Rahman ve Rahim Olan Allah’ın Adıyla
Allah hiç kimseye gücünün yeteceğinden başka yük yüklemez. Herkesin kazandığı hayır kendisine, yaptığı kötülüğün zararı yine kendisinedir. Ey Rabbimiz, eğer unuttuk ya da yanıldıysak bizi tutup sorguya çekme! Ey Rabbimiz, bize bizden öncekilere yüklediğin gibi ağır yük yükleme! Ey Rabbimiz, bize gücümüzün yetmeyeceği yükü de yükleme! Bağışla bizi, mağfiret et bizi, rahmet et bize! Sensin bizim Mevlamız, kâfir kavimlere karşı yardım et bize.
( Bakara Suresi Ayet 286 )
Sadakallahul Azim - Azim Olan ALLAH Sözün Endoğrusunu Söyledi...
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

Bismillahirrahmanirrahim

Siz, haddi aşan kimseler oldunuz diye, sizi Kur'an'la uyarmaktan vaz mı geçelim?

(Zuhruf - 5)

nemire(MERHUM)

nemire(MERHUM)

Mübarek Üye · 679 mesaj

Rahman ve Rahim olan Allah'ın Adıyla

Namazı kılın zekâtı verin Peygambere itaat edin ki merhamet göresiniz.

Nûr Sûresi Âyet ; 56
umitbsr58

umitbsr58

Kıdemli Üye · 180 mesaj

Rahman ve Rahim olan Allah'ın Adıyla

De ki: "Sizin kendisinden kaçıp durduğunuz ölüm var ya, o mutlaka size ulaşacaktır. Sonra gaybı da, görünen âlemi de bilen Allah'a döndürüleceksiniz de, O size yapmakta olduklarınızı haber verecektir."
Cuma / 8.

Allahumme Salli Ala Seyyidina Muhammedin Ve Ala Ali Seyyidina Muhammed

Ölüm Var Unutma

Salat-ı Tefriciye Okur musunuz?
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

Bismillahirrahmanirrahim

Ey insan! İhsanı bol Rabbine karşı seni aldatan nedir?

İNFİTAR / 6
Reyhani_konyevi

Reyhani_konyevi

Mübarek Üye · 834 mesaj

” Sabret! Senin sabrın ancak Allah’ın yardımı iledir. Onlardan yana üzülme. Tuzak kurmalarından dolayı da sıkıntıya düşme. Şüphesiz Allah, kendisine karşı gelmekten sakınanlar ve iyilik yapanlarla beraberdir.”
[Nahl Suresi 127-128]
Hatice-tül Kübra

Hatice-tül Kübra

Mübarek Üye · 7.329 mesaj

Reyhani_konyevi” Sabret! Senin sabrın ancak Allah’ın yardımı iledir. Onlardan yana üzülme. Tuzak kurmalarından dolayı da sıkıntıya düşme. Şüphesiz Allah, kendisine karşı gelmekten sakınanlar ve iyilik yapanlarla beraberdir.”
[Nahl Suresi 127-128]

cok guzel bir ayet Allah razi olsun bu aralar en cok gormek istedigim ayetlerinden beri SABIR...rabbim sabir ihsan eylesin cumlemize Amiin
.................
Reyhani_konyevi

Reyhani_konyevi

Mübarek Üye · 834 mesaj

Gül Berracok guzel bir ayet Allah razi olsun bu aralar en cok gormek istedigim ayetlerinden beri SABIR...rabbim sabir ihsan eylesin cumlemize Amiin
dünden beri çok çok sıkıntılıydım bugün facebooku açtım gözüme direk sabret! diye başlayan üstteki yadzığım ayeti kerime denk geldi.rabbim bana teselli buyurdular elhamdülillah ben öyle hissediyorum..
Hatice-tül Kübra

Hatice-tül Kübra

Reyhani_konyevidünden beri çok çok sıkıntılıydım bugün facebooku açtım gözüme direk sabret! diye başlayan üstteki yadzığım ayeti kerime denk geldi.rabbim bana teselli buyurdular elhamdülillah ben öyle hissediyorum..

anladim rabbim sikintilarinizi insirah eylesin amiin bu arada sizi burda gormek ne guzel uzun zamandir yoktunuz hocam
.................
Reyhani_konyevi

Reyhani_konyevi

Mübarek Üye · 834 mesaj

Gül Berraanladim rabbim sikintilarinizi insirah eylesin amiin bu arada sizi burda gormek ne guzel uzun zamandir yoktunuz hocam
Allahu zülcelal razı olsun sizden muhterem kardeşim..Estagfurullah hoca değiliz,talebe dahi olamadık maalesef.Evet şifremi ve kullanıcı adımı unutmuştum maillerimi kontrol ederken kullanıcı adımı falan gördüm bir de sitenin tam adını unutmuştum vardır bir hikmet elbet..zatı ali'leriniz de iyidirler inşaallah?
Hatice-tül Kübra

Hatice-tül Kübra

Reyhani_konyeviAllahu zülcelal razı olsun sizden muhterem kardeşim..Estagfurullah hoca değiliz,talebe dahi olamadık maalesef.Evet şifremi ve kullanıcı adımı unutmuştum maillerimi kontrol ederken kullanıcı adımı falan gördüm bir de sitenin tam adını unutmuştum vardır bir hikmet elbet..zatı ali'leriniz de iyidirler inşaallah?

himm anladim hocam kasten kullandinim cunku siz bana hep oyle hitap ediyordunuz bilmem hatirladinizmi..nasilsin sorusuna iyim desem yalan olacak bu yuzden cevap hakkimi kullanmiyorum idare eder..talabe oldugunuzu biliyorum hatta matematik muhendisligi bir sey okuyordunuz yanlis hatirlamiyorsam
.................
Reyhani_konyevi

Reyhani_konyevi

Mübarek Üye · 834 mesaj

Gül Berrahimm anladim hocam kasten kullandinim cunku siz bana hep oyle hitap ediyordunuz bilmem hatirladinizmi..nasilsin sorusuna iyim desem yalan olacak bu yuzden cevap hakkimi kullanmiyorum idare eder..talabe oldugunuzu biliyorum hatta matematik muhendisligi bir sey okuyordunuz yanlis hatirlamiyorsam
Elhamdülillah her koşulda denilir ama :) doğrudur hocam dediğim ama hüsnü zannımızdandır o yoksa küçümseme amaçlı değil haşa..Maden mühendisliği 3.sınıfım evet.
Hatice-tül Kübra

Hatice-tül Kübra

Reyhani_konyeviElhamdülillah her koşulda denilir ama :) doğrudur hocam dediğim ama hüsnü zannımızdandır o yoksa küçümseme amaçlı değil haşa..Maden mühendisliği 3.sınıfım evet.

desenize gene basladik ogretmeye haydi bismillah ::) yok kotu amacli kullanmadiginizi biliyorum ama sanirim siz beni pek hatirlamadiniz degilmi ;)
.................
Reyhani_konyevi

Reyhani_konyevi

Mübarek Üye · 834 mesaj

Gül Berradesenize gene basladik ogretmeye haydi bismillah ::) yok kotu amacli kullanmadiginizi biliyorum ama sanirim siz beni pek hatirlamadiniz degilmi ;)

Ya hu açıkcası ben sizin yaşınızı 15-16 gibi hatırladım daha doğrusu başka bir arkadaşla mı karıştırıyorum diye düşünüyorum hala..
Hatice-tül Kübra

Hatice-tül Kübra

Reyhani_konyeviYa hu açıkcası ben sizin yaşınızı 15-16 gibi hatırladım daha doğrusu başka bir arkadaşla mı karıştırıyorum diye düşünüyorum hala..

yani hatirliya hatirlaya yas olarak mi birinimi hatirladiniz demek karistiriyorsunuz cunki yasim dogru
hem cok ayp cok ne ara unutulduk bu kadar az tartismadik sizinle burda:a43:
.................
Reyhani_konyevi

Reyhani_konyevi

Mübarek Üye · 834 mesaj

Gül Berrayani hatirliya hatirlaya yas olarak mi birinimi hatirladiniz demek karistiriyorsunuz cunki yasim dogru
hem cok ayp cok ne ara unutulduk bu kadar az tartismadik sizinle burda:a43:

Özür dilerim kardeşim şimdi hatırladım :) sileyim istersen yorumu?
Hatice-tül Kübra

Hatice-tül Kübra

Reyhani_konyeviÖzür dilerim kardeşim şimdi hatırladım :) sileyim istersen yorumu?

yok olurmu onun icin demedim en azindan hatirlandik oda iyi bisey:-)
.................
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.