Ve yine kalbiniz daraldığında ;
Ve yine bütün kapılar kapandığında ;
Ve yine ne yapmanız gerektiğini bilemediğinizde ...
Uzun uzun düşünün ...
Ve hatırlayın YARATAN 'ı ...
'' Allah kuluna kafi değil mi ? ''
(Zümer -36 )
386.194 görüntülenme · 4.511 yanıt

Reyhani_konyevi” Sabret! Senin sabrın ancak Allah’ın yardımı iledir. Onlardan yana üzülme. Tuzak kurmalarından dolayı da sıkıntıya düşme. Şüphesiz Allah, kendisine karşı gelmekten sakınanlar ve iyilik yapanlarla beraberdir.”
[Nahl Suresi 127-128]
Gül Berracok guzel bir ayet Allah razi olsun bu aralar en cok gormek istedigim ayetlerinden beri SABIR...rabbim sabir ihsan eylesin cumlemize Amiindünden beri çok çok sıkıntılıydım bugün facebooku açtım gözüme direk sabret! diye başlayan üstteki yadzığım ayeti kerime denk geldi.rabbim bana teselli buyurdular elhamdülillah ben öyle hissediyorum..
Reyhani_konyevidünden beri çok çok sıkıntılıydım bugün facebooku açtım gözüme direk sabret! diye başlayan üstteki yadzığım ayeti kerime denk geldi.rabbim bana teselli buyurdular elhamdülillah ben öyle hissediyorum..
Gül Berraanladim rabbim sikintilarinizi insirah eylesin amiin bu arada sizi burda gormek ne guzel uzun zamandir yoktunuz hocamAllahu zülcelal razı olsun sizden muhterem kardeşim..Estagfurullah hoca değiliz,talebe dahi olamadık maalesef.Evet şifremi ve kullanıcı adımı unutmuştum maillerimi kontrol ederken kullanıcı adımı falan gördüm bir de sitenin tam adını unutmuştum vardır bir hikmet elbet..zatı ali'leriniz de iyidirler inşaallah?
Reyhani_konyeviAllahu zülcelal razı olsun sizden muhterem kardeşim..Estagfurullah hoca değiliz,talebe dahi olamadık maalesef.Evet şifremi ve kullanıcı adımı unutmuştum maillerimi kontrol ederken kullanıcı adımı falan gördüm bir de sitenin tam adını unutmuştum vardır bir hikmet elbet..zatı ali'leriniz de iyidirler inşaallah?
Gül Berrahimm anladim hocam kasten kullandinim cunku siz bana hep oyle hitap ediyordunuz bilmem hatirladinizmi..nasilsin sorusuna iyim desem yalan olacak bu yuzden cevap hakkimi kullanmiyorum idare eder..talabe oldugunuzu biliyorum hatta matematik muhendisligi bir sey okuyordunuz yanlis hatirlamiyorsamElhamdülillah her koşulda denilir ama :) doğrudur hocam dediğim ama hüsnü zannımızdandır o yoksa küçümseme amaçlı değil haşa..Maden mühendisliği 3.sınıfım evet.
Reyhani_konyeviElhamdülillah her koşulda denilir ama :) doğrudur hocam dediğim ama hüsnü zannımızdandır o yoksa küçümseme amaçlı değil haşa..Maden mühendisliği 3.sınıfım evet.
Gül Berradesenize gene basladik ogretmeye haydi bismillah ::) yok kotu amacli kullanmadiginizi biliyorum ama sanirim siz beni pek hatirlamadiniz degilmi ;)
Reyhani_konyeviYa hu açıkcası ben sizin yaşınızı 15-16 gibi hatırladım daha doğrusu başka bir arkadaşla mı karıştırıyorum diye düşünüyorum hala..
Gül Berrayani hatirliya hatirlaya yas olarak mi birinimi hatirladiniz demek karistiriyorsunuz cunki yasim dogru
hem cok ayp cok ne ara unutulduk bu kadar az tartismadik sizinle burda:a43:
Reyhani_konyeviÖzür dilerim kardeşim şimdi hatırladım :) sileyim istersen yorumu?
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/3595-gunun-ayeti · 25.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.