GÜNÜN AYETİ
386.275 görüntülenme · 4.511 yanıt
Altın Üye
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj

Selamün Aleyküm Değerli Hülya ablacım..
Kadir Gece'niz ve Cuma'nız mübarek olsun inşallah ..Dualarda buluşmak duası ile, En Emin'e emanetimsiniz..B)
O gün, 'sonunda varılıp karar kılınacak yer (müstakar)' yalnızca Rabbi'nin katıdır. (KIYAMET SURESİ / 12)
Onlar, bulut gölgeleri içinde ALLAH'ın (azabının) meleklerle onlara gelmesini ve (azap) emrinin gerçekleşmesini mi gözlüyorlar? Oysa bütün işler ALLAH'a döner. (BAKARA SURESİ / 210)
Kim ihsanda bulunan (biri) olarak yüzünü (kendini) ALLAH'a teslim ederse, artık gerçekten o kopmayan bir kulpa yapışmıştır. Bütün işlerin sonu ALLAH'a varır. (LOKMAN SURESİ / 22)
Sonra gerçek mevlaları olan ALLAH'a döndürülürler. Haberiniz olsun; hüküm yalnızca O'nundur. Ve O, hesap görenlerin en süratli olanıdır. (EN'AM SURESİ / 62)
Göklerin ve yerin gaybı ALLAH'ındır, bütün işler O'na döndürülür; öyleyse O'na kulluk edin ve O'na tevekkül edin. Senin Rabbin yaptıklarınızdan habersiz değildir. (HUD SURESİ / 123)
Göklerde ve yerde olanlar ALLAH'ındır ve (bütün) işler ALLAH'a döndürülür. (AL-İ İMRAN SURESİ / 109)
Onlar, bulut gölgeleri içinde ALLAH'ın (azabının) meleklerle onlara gelmesini ve (azap) emrinin gerçekleşmesini mi gözlüyorlar? Oysa bütün işler ALLAH'a döner. (BAKARA SURESİ / 210)
Kim ihsanda bulunan (biri) olarak yüzünü (kendini) ALLAH'a teslim ederse, artık gerçekten o kopmayan bir kulpa yapışmıştır. Bütün işlerin sonu ALLAH'a varır. (LOKMAN SURESİ / 22)
Sonra gerçek mevlaları olan ALLAH'a döndürülürler. Haberiniz olsun; hüküm yalnızca O'nundur. Ve O, hesap görenlerin en süratli olanıdır. (EN'AM SURESİ / 62)
Göklerin ve yerin gaybı ALLAH'ındır, bütün işler O'na döndürülür; öyleyse O'na kulluk edin ve O'na tevekkül edin. Senin Rabbin yaptıklarınızdan habersiz değildir. (HUD SURESİ / 123)
Göklerde ve yerde olanlar ALLAH'ındır ve (bütün) işler ALLAH'a döndürülür. (AL-İ İMRAN SURESİ / 109)
Selamün Aleyküm Değerli Hülya ablacım..
Kadir Gece'niz ve Cuma'nız mübarek olsun inşallah ..Dualarda buluşmak duası ile, En Emin'e emanetimsiniz..B)
aleyküm selam aliyecim....
seninde kadir gecen ve cuman mubarek olsun canım
rabbime emanet ol dua ile hayırlı geceler ablacım...
aleyküm selam aliyecim....
seninde kadir gecen ve cuman mubarek olsun canım
rabbime emanet ol dua ile hayırlı geceler ablacım...
Guo1903Taa en baştan beri hepsini okudum ve kopyaladım. Allah sizlerden razı olsun ve hakkınızı helal ediniz.
hepsini okuduğunuza çok sevindim kardeşim...
helal olsun .rabbim sizdende razi olsun kardeşim......
Tşk.ederim..
Hayirli geceler...
gamze0387hepsi de çok güzel ben de alacagım inşaAllah,Rabbim razı olsun kardeşim.
beyendiğinize çok sevindim kardeşim...
tabiki sizde alın ve okuyun inşaallah..
rabbim sizdende razi olsun kardeşim......
Tşk.ederim..
Hayirli geceler...

selamun aleyküm mümin kardeşlerim..
hepinizin şimdiden mubarek ramazan bayramını kutluyorum...
siteye bayram günü giremiyeceğim için şimdiden kutlamak istedim ..
rabbim daha nice güzel bayramlara eriştirsin cümlemizi inşaallah...
rabbime emanet olun dua ile hayırlı geceler.....
Ve sen yine denendiğinde
Ve yine kalbin daraldığında
Ve yine bütün kapılar yüzüne kapandığında
Ve yine ne yapman gerektiğini bilemediğinde
Uzun uzun düşün
Ve hatırla Yaradanını!
ALLAH KULUNA KAFİ DEĞİL Mİ?
(Zümer-36)
Ve yine kalbin daraldığında
Ve yine bütün kapılar yüzüne kapandığında
Ve yine ne yapman gerektiğini bilemediğinde
Uzun uzun düşün
Ve hatırla Yaradanını!
ALLAH KULUNA KAFİ DEĞİL Mİ?
(Zümer-36)
GEVHER 🛡
Yönetici
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 2.519
- Ödül
- 163
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 3.971 mesaj
"Hasbiyallahü la ilahe illahü aleyhi tevekkeltü ve hüve Rabb-ül arşil azim"
"Bana Allah yeter! O'ndan başka ilah yoktur! Ben O'na dayanmaktayım ve O , büyük Arş'ın sahibidir!"
"Bana Allah yeter! O'ndan başka ilah yoktur! Ben O'na dayanmaktayım ve O , büyük Arş'ın sahibidir!"
Bismillahirrahmanirrahim
23. Ey iman edenler! Eğer küfrü imana tercih ediyorlarsa, babalarınızı ve kardeşlerinizi (bile) veli edinmeyin. Sizden kim onları dost edinirse, işte onlar zalimlerin kendileridir.
SÜRET-ÜL TEVBE
"Alem-i İslamın Ramazan Bayramı Mübarek Olsun"
23. Ey iman edenler! Eğer küfrü imana tercih ediyorlarsa, babalarınızı ve kardeşlerinizi (bile) veli edinmeyin. Sizden kim onları dost edinirse, işte onlar zalimlerin kendileridir.
SÜRET-ÜL TEVBE
"Alem-i İslamın Ramazan Bayramı Mübarek Olsun"
"idrak'ın yüceliğine eremiyorsanız,
inkar'ın basitliğinden sıyrılınız"
B)
Bismillahirrahmanirrahim
8. Dâvetçiye koşarlarken o esnada kâfirler: Bu, çok çetin bir gündür! derler.
SÜRET-ÜL KAMER
8. Dâvetçiye koşarlarken o esnada kâfirler: Bu, çok çetin bir gündür! derler.
SÜRET-ÜL KAMER
"idrak'ın yüceliğine eremiyorsanız,
inkar'ın basitliğinden sıyrılınız"
B)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/3595-gunun-ayeti · 26.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.