EY İSLAM GENÇLİĞİ!!!(okuyun lütfen)

1.651 görüntülenme · 21 yanıt

Paylaş:
hafizkiz

hafizkiz

Mübarek Üye · 1.923 mesaj

-Ey islam gençliği; birinci vazifen ÜMMETİN istikbalini ve MUCADELE ruhunu ilelebet muhafaza ve mudafaa etmektir.

Varlığını idame ettirebilmenin yegane temeli İLAH-İ KELİMETTULLAH olup bu sana

ruhlar aleminden bu yana bahşedilen en büyük hazinendir

Ahir zamanda dahi seni bu hazineden mahrum etmek isteyecek.tağuti ve mustekbir güçler olacaktır.

Bir gün ŞERİAT-I GARRAYI AHMEDİYE yi müdafaa mecburiyetine düşersen içinde bulunduğun bozuk

düzenin şeytani oluşum ve dayatmaları dahi seni yıldırmamalı.
,
yaşamış olduğun asır, zalim ve despot güçler tarafından kuşatılmış olabilir,

İslama ve vahyin öğretisine kast etmek isteyen amerika, israil ve onun uşaklığını yapan fir’avni rejimlerin

yardakçıları, dünya üzerinde emsali görülmemiş bir gücün mümessili olabilirler.

Nifak ve zülüm ile ümmetin bütün kaleleri zapt edilmiş, bütün kutsal mabetlerine kirli eller uzatılmış, Tevhit

davasının icra edildiği Muhammedi mektepler kapatılmış , Ezan_ı Şerifler susturulmuş olabilir. hatta ümmetin

bütün Coğrafyası işgal edilmiş olabilir.Bütün bu yaşanan zulüm den daha acı ,daha can yakıcı bir duruma da

düşebilirsin.

Seninle aynı pınardan beslenmiş, aynı boyanın rengine bürünenler dahi bir gün RAHMANİ

mesaja gözlerini kapayabilir ,nefsinin kölesi olabilir hatta ve hatta ümmetten aldığı emaneti,namusu

başkasına peşkeş çekme bedbahtlığında da bulunabilirler.

EY İSLAMIN YİĞİT MUCAHİTLERİ , EY NURLU KERVANIN MUDAVİMLERİ Firavni ve

despot rejimlerin size eziyetten başka zarar veremeyecekleri Tüm bu ahval ve şerait içinde dahi sana

düşen; anaların gözyaşları ve şehitlerin kanı üzerine saltanat kuran bu zalimlere karşı ibrahimii kıyamlarda

bulunman ve SIRAT-I MUSTAKİM üzere yılmadan yıkılmadan durmak olacaktır.
BİLİNİZ Kİ ŞEHADET BİR ÖDÜLDÜR VE LAYIK OLANA VERİLİR

EY ÜMMET- İ MUHAMMED (sav)in onurlu davasının yılmaz bekçisi olan mucahidim; tüm bela ve

musibetlere rağmen SABRIN AĞIR YÜKÜ BÜKSE DE BELİNİ , ilk vazifen;

EMR-İ BİL MAARUF NEHYİİ ANİL MUNKERi kendine şiar edinip her ne pahasına olursa olsun Rıza-i ilahi

uğruna en değerli varlığından geçmek olacaktır...

MUHTAC OLDUĞUN KUDRET SİNENDEKİ İMANDA GİZLİDİR…
son osm@nlı
aliye_aliye

aliye_aliye

Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj

~*~

Selamün Aleyküm güzel kardeşim.
Emeğinize, yüreğinize sağlık olsun inşallah..Hitabemizi beğeniyle okudum, çok güzel uyarlanmış..Allah c.c razı olsun paylaştığınız için..En Emin'e emanet olunuz inşallah..Selam ve baki dua ile.B)

~*~
Nur_u Secde

Nur_u Secde

Mübarek Üye · 5.268 mesaj

selamün aleyküm kardeşim.çok çok çok güzeldi.tüylerim diken diken oldu.Rabbim razı olsun.
nihalim

nihalim

Mübarek Üye · 2.593 mesaj

Selamünaleyküm kardeşim ALLAH c.c. razı olsun...İNŞALLAH...
emeğine sağlık çok güzel bir paylaşım...selam ve dua ile...
YÂ RAB, KUSURUMUZU AFFET.BİZİ,KENDİNE KUL KABUL ET.EMANETİNİ KABZETMEK ZAMANINA KADAR BİZİ EMANETTE EMİN KIL.AMİN...

SAİD NURSİ
hafizkiz

hafizkiz

aliye_aliye
~*~

selamün Aleyküm Güzel Kardeşim.
emeğinize, Yüreğinize Sağlık Olsun Inşallah..hitabemizi Beğeniyle Okudum, çok Güzel Uyarlanmış..allah C.c Razı Olsun Paylaştığınız Için..en Emin'e Emanet Olunuz Inşallah..selam Ve Baki Dua Ile.b)

~*~

w Aleyküm Selam Ablam Amin Ecmain Inşaallah
son osm@nlı
hafizkiz

hafizkiz

mahsun Kul, post: 689285, member: 50627selamün Aleyküm Kardeşim.çok çok çok Güzeldi.tüylerim Diken Diken Oldu.rabbim Razı Olsun.

We AleykümselaM ALLAH RAZI OLSUN
son osm@nlı
hafizkiz

hafizkiz

nihalim
selamünaleyküm Kardeşim Allah C.c. Razı Olsun...inşallah...
Emeğine Sağlık çok Güzel Bir Paylaşım...selam Ve Dua Ile...

We Alekümselam Amin Ecmain Inşaallah
son osm@nlı
hafizkiz

hafizkiz

slamün aleyküm ey islam gençliği
son osm@nlı
Nevin_1982

Nevin_1982

Mübarek Üye · 5.000 mesaj

selamun aleykum kardeşim.bu sözlerin üzerine başka söz söyleyemiyorum.Lakin.Bir takım kişiler görürlerse kızabilirler!!!!selametle kalın....
ferahhfeza

ferahhfeza

Mübarek Üye · 10.922 mesaj

______selamün aleyküm ablam
rabbim razı olsun çok güzeldi emeklerine saglık olsun
selam ve dua ileB)______
hafizkiz

hafizkiz

a.selam amin ecmain inş.
son osm@nlı
busrabetul

busrabetul

Yeni Üye · 1 mesaj

selamun aleykum
ellerine sağlık kardeşim çok manalı olmuş
fakat zor günle geçirdiğimiz şu zamanda yanlış anlaşılabilir bir yazı olmuş, yani inad eder gibi, ondan biraz tereddütle baktım..
biliyorsunuz güzel ülkemizin ortamı çeşitli etkenler aracılığıyle gerilmeye çalışılıyor
Atatürkçülüğü yanlış anlayan kesim bizim üzerimize yürüyor
biz de onların yaptığı hataya düşüp herkesi aynı kefeye koymayalım
unutmayalım Atatürk hafızları millet meclisine çağırıp savaş zamanıyla ilgili ayetleri aratmış buldurtmuş ve bunlar komutanlara öğretmiştir Allah razı olsun etkisi pek büyüktür
aman biz de yanılgıya kapılmayalım...
Tekrar ellerine sağlık güzel kardeşim, iyilik güzellik ağırbaşlılık iyi niyetlilikle sevdirelim dinimizi
Kin büyütmek biz Müslümanlara Türklere mahsus değildir ALLAHA EMANET OLUN RABBİM GÖNLÜMÜZDEN HUZURU AYIRMASIN PEYGAMBER AHLAKINA ULAŞMA ÇABAMIZDAN AYRI DÜŞÜRMESİN BİZİ... AMİN
hafizkiz

hafizkiz

Nevin_1982, post: 691045, member: 20924selamun aleykum kardeşim.bu sözlerin üzerine başka söz söyleyemiyorum.Lakin.Bir takım kişiler görürlerse kızabilirler!!!!selametle kalın....

aleykümselam ablam kimki anlayamadım?
son osm@nlı
acem_kizi

acem_kizi

Mübarek Üye · 891 mesaj

Allah razı olsun kardeşim
nuresma

nuresma

Mübarek Üye · 2.975 mesaj

selamun aleykum.
emeğine sağlık kardeşim.
güzel din-i mübin'i yaşayıp yaşatma duasıyla...
Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir.

özgürlüğün özgürlüğümüzdür Kudüs
yalniz_yolcu

yalniz_yolcu

Mübarek Üye · 634 mesaj

selamun aleykum kardeşim alah cc. razı olsun gerçekten güzel bi paylaşım çok beğendim kopyalamama müsade varsa hakkını helal eder misin allaha emanet ol..hayırlı forumlar...
hafizkiz

hafizkiz

yalniz_yolcuselamun aleykum kardeşim alah cc. razı olsun gerçekten güzel bi paylaşım çok beğendim kopyalamama müsade varsa hakkını helal eder misin allaha emanet ol..hayırlı forumlar...

a.selam tabiki kopyalayabilirsiniz:)
son osm@nlı
hafizkiz

hafizkiz

nuresmaselamun aleykum.
emeğine sağlık kardeşim.
güzel din-i mübin'i yaşayıp yaşatma duasıyla...

a.selam amin ecmİN İNŞ.
son osm@nlı
ping_pong

ping_pong

Mübarek Üye · 691 mesaj

MUHTAC OLDUĞUN KUDRET SİNENDEKİ İMANDA GİZLİDİR…

çok tesekkürlerr paylasım için cok güzell :evet
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.