Yüreyim Kaniyor .....vera......

5.993 görüntülenme · 57 yanıt

Paylaş:
meltem

meltem

Mübarek Üye · 1.782 mesaj

Selamunaleyküm Nilüfer abla.... inanın filistin denildiği zaman...
direk aklıma kanlara bulanmış
mahsum yavrucaklar geliyor..
içimiz kan ağlıyor...bu olaya bir dur diyemiyouz...
Rabbim zalimlerin cezasını elbet bir gün...
verecek...bizlern elinden sadece dua...
etmek geliyor...keşke daha fazlasını yapabilseydik..
Allaha emanet olun...
"Aç açabildiğin kadar sineni ummanlar gibi olsun...
İnançla geril ve insana saygı duy..
kalmasın el uzatmadığın ve alaka
duymadığın mahzun bir gönül... "
M.Fethullah GÜLEN...
~~sonsuznurr~~
dinci

dinci

Mübarek Üye · 2.686 mesaj

meltem, post: 696355, member: 16903Selamunaleyküm Nilüfer abla.... inanın filistin denildiği zaman...
direk aklıma kanlara bulanmış
mahsum yavrucaklar geliyor..
içimiz kan ağlıyor...bu olaya bir dur diyemiyouz...
Rabbim zalimlerin cezasını elbet bir gün...
verecek...bizlern elinden sadece dua...
etmek geliyor...keşke daha fazlasını yapabilseydik..
Allaha emanet olun...

aleykümselam ablam elden birşey gelmiyor ama dua edelim çok dua edelim günde birkaç dakikada olsa onlarla orda yaşayalım anlamaya çalışalım ALLAH CC yardımcıları olsun onlara sonsuz kuvet versin inşallah ALLAH CC sendende razı olsun sağol
dinci

dinci

.............................
sengul

sengul

Mübarek Üye · 733 mesaj

meltem, post: 696355, member: 16903selamunaleyküm Nilüfer Abla.... Inanın Filistin Denildiği Zaman...
Direk Aklıma Kanlara Bulanmış
Mahsum Yavrucaklar Geliyor..
Içimiz Kan Ağlıyor...bu Olaya Bir Dur Diyemiyouz...
Rabbim Zalimlerin Cezasını Elbet Bir Gün...
Verecek...bizlern Elinden Sadece Dua...
Etmek Geliyor...keşke Daha Fazlasını Yapabilseydik..
Allaha Emanet Olun...

S.a...
Noktasi Noktasina...

Selametle..
... belagat..
dinci

dinci

sengulS.a...
Noktasi Noktasina...

Selametle..

aleykümselam ALLAH CC razı olsun dua edelim inşallah
dinci

dinci

.........................
leyla-1

leyla-1 🛡

Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.001 mesaj

Selam Aleyküm kardeşim Allah razı olsun emeğine yüreğine sağlık inanki okurken o kadar bir duygulanıp tüylerim diken diken oldu anlatamam. Allah yardım etsin inşallah Rabbim kimseyi çıkmazda darda sıkıntıda kötü art niyetli insanlara fırsat vermesin. Zalimin zülümün altında olan ülkesi işgal altında bulunan din kardeşlerimizin Allah yar ve yardımcısı olsun.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun selam ve dua ile Allah'a emanet olun.
Hani melekler sormuştu Rabbimize;
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
dinci

dinci

leyla-1Selam Aleyküm kardeşim Allah razı olsun emeğine yüreğine sağlık inanki okurken o kadar bir duygulanıp tüylerim diken diken oldu anlatamam. Allah yardım etsin inşallah Rabbim kimseyi çıkmazda darda sıkıntıda kötü art niyetli insanlara fırsat vermesin. Zalimin zülümün altında olan ülkesi işgal altında bulunan din kardeşlerimizin Allah yar ve yardımcısı olsun.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun selam ve dua ile Allah'a emanet olun.

aleyküm selam leyla kardeşim ALLAH CC razı olsun inşallah sizden AMİN AMİN AMİN
kırıkkalp

kırıkkalp

Yeni Üye · 0 mesaj

Ne diye bilirimki ne kadar şükretsek azdir rabbimize ne kadar nimetler vermiş bize bizde buna karşilik verdiği nimetlerle yetinmiyoruz habire istiyoruz rabbim sen affet filistinli kardeşlerimizede yardim et israilede iyilik ihsan eyle amin bugün filistinli kardeşlerimiz içinde dua edelim el açalim rabbimize hem müslümanin müslüman kardeşine ettiği duadan daha hayirli dua yoktur hadi bu gece hep birlikte el açalim rabbimize iyilik isteyelim bütün herkese
hira34

hira34

Üye · 41 mesaj

Rabbim herkese yardım et, önce kötülük edenlere.

Rabbim herkese yardım et, önce kötülük edenlere.

Erdemlerin en yücesi insanları olduğu gibi kabul etmeyi başarmakken, bu öfke ve düşmanlığı anlamaya aklımın yetmediğini söylemek isterim kardeşlerim. Günah işleyenlere akıl fikir ver Rabbim. İnsanın insana ettiği zulüm ne kadar da acı. Nerede ve kim olursak olalım inşaAllah kalbimiz tüm kötülüklerden arınacak kadar saygı ve sevgiyle dolar. Tüm insanları seviyorum ama zulüm edenlere sadece acıyorum. Çünkü sadece başkasına değil, kendisine de en büyük kötülüğü yaptığının farkına varamayacak kadar zavallılar. Hepinize sevgi ve saygılarımla kardeşlerim. hayırlı geceler.
dinci

dinci

kırıkkalpNe diye bilirimki ne kadar şükretsek azdir rabbimize ne kadar nimetler vermiş bize bizde buna karşilik verdiği nimetlerle yetinmiyoruz habire istiyoruz rabbim sen affet filistinli kardeşlerimizede yardim et israilede iyilik ihsan eyle amin bugün filistinli kardeşlerimiz içinde dua edelim el açalim rabbimize hem müslümanin müslüman kardeşine ettiği duadan daha hayirli dua yoktur hadi bu gece hep birlikte el açalim rabbimize iyilik isteyelim bütün herkese

selamün aleyküm kardeş gerçekten halimize nekadar şükretsek azdır RABBİM CC dualarımızı kabul etsin onların acılarını hafifletsin inşallah
dinci

dinci

hira34Erdemlerin en yücesi insanları olduğu gibi kabul etmeyi başarmakken, bu öfke ve düşmanlığı anlamaya aklımın yetmediğini söylemek isterim kardeşlerim. Günah işleyenlere akıl fikir ver Rabbim. İnsanın insana ettiği zulüm ne kadar da acı. Nerede ve kim olursak olalım inşaAllah kalbimiz tüm kötülüklerden arınacak kadar saygı ve sevgiyle dolar. Tüm insanları seviyorum ama zulüm edenlere sadece acıyorum. Çünkü sadece başkasına değil, kendisine de en büyük kötülüğü yaptığının farkına varamayacak kadar zavallılar. Hepinize sevgi ve saygılarımla kardeşlerim. hayırlı geceler.

ALLAH CC razı olsun kardeşim yorumun için ZULM İLE ADAB OLANIN SONU BERBAD OLUR
ALLAHA CC emanet olun
aşure

aşure

Kıdemli Üye · 101 mesaj

selamunaleykum kardeşlerim...hakıkaten insanın elinden bişe gelmemesi ne kadar acı,üzücü bi hal.keşke bişeler yapabilsek keşke...onlar için enbüyük iyliğimiz DUA DUA.rabbim yardımcıları olsun.yapanların yanına kalmaz inş.:a17:
dinci

dinci

aşure, post: 728804, member: 16903
selamunaleykum kardeşlerim...hakıkaten insanın elinden bişe gelmemesi ne kadar acı,üzücü bi hal.keşke bişeler yapabilsek keşke...onlar için enbüyük iyliğimiz DUA DUA.rabbim yardımcıları olsun.yapanların yanına kalmaz inş.:a17:

aleyküm selam kardeşim evet dua dua bide boykot onların mallarını aldıkça filistine mermi yolluyoruz israile madddi destek veriyoruz boykota katılalım caca cola dan özellikle uzak duralım ALLAHA CC emanet olun
siyah peçe

siyah peçe

Kıdemli Üye · 485 mesaj

afff allahım afff:(
dinci

dinci

siyah peçeafff allahım afff:(

amin amin hacı amin inşallah
susuz123

susuz123

Aktif Üye · 61 mesaj