küçük bir tebessüm

1.709 görüntülenme · 10 yanıt

Paylaş:
Emanet

Emanet

Mübarek Üye · 3.574 mesaj

Küçük kız, hüzünlü bir yabancıya gülümsedi.

Bu gülümseme adamın kendisini daha iyi hissetmesine sebep oldu. Bu hava içinde yakın geçmişte kendisine yardım eden bir dosta teşekkür etmediğini hatırladı.

Hemen bir not yazdı, yolladı. Arkadaşı bu teşekkürden o kadar keyiflendi ki, her öğlen yemek yediği lokantada garson kıza yüklü bir bahşiş bıraktı.

Garson kız ilk defa böyle bir bahşiş alıyordu. Aksam eve giderken, kazandığı paranın bir parçasını her zaman köşe basında oturan fakir adamın şapkasına bıraktı.

Fakir adam öyle ama öyle minnettar oldu ki. İki gündür boğazından aşağı lokma geçmemişti. Karnını ilk defa doyurduktan sonra, bir apartman bodrumundaki tek odasının yolunu ıslık çalarak tuttu. Öyle neşeliydi ki, bir saçak altında titresen köpek yavrusunu görünce, kucağına alıverdi.

Küçük köpek gecenin soğuğundan kurtulduğu için mutluydu. Sıcak odada sabaha kadar koşuşturdu. Gece yarısından sonra apartmanı dumanlar sardı. Bir yangın başlıyordu. Dumanı koklayan köpek öyle
bir havlamaya başladı ki, önce fakir adam uyandı, sonra bütün apartman halkı.

Anneler, babalar dumandan boğulmak üzere olan yavrularını kucaklayıp, ölümden kurtardılar. Bütün bunların hepsi, beş kuruşluk
bile maliyeti olmayan bir tebessümün sonucuydu...

ferahhfeza

ferahhfeza

Mübarek Üye · 10.922 mesaj

________selamün aleyküm zeynep kardeşim
küçücük görmezden geldigimiz bir iyilik nasıl denize bir taş attıgımız zaman dairesel dalgalar oluşurya... iyilikte öyle birşey küçük bir tebessüm bile nelere sebep oluyor ... her ne kadar bu hikaye bile olsa gerçekte buna benzer durumlar olabiliyor..
emegine saglık osun kardeşim **gülümsemek sadakadır...**
BEGENEREK OKUDUM GÜZEL BİR HİKAYEYDİ
hayırlı akşamlar dilerim
selam ve dua ileB)__________
nihalim

nihalim

Mübarek Üye · 2.593 mesaj

Selamünaleyküm kardeşim ALLAH c.c. razı olsun...
emeğine sağlık güzel bir paylaşım ...
ALLAH c.c. emanet olun...selam ve dua ile...
YÂ RAB, KUSURUMUZU AFFET.BİZİ,KENDİNE KUL KABUL ET.EMANETİNİ KABZETMEK ZAMANINA KADAR BİZİ EMANETTE EMİN KIL.AMİN...

SAİD NURSİ
Emanet

Emanet

aminenur, post: 687905, member: 68130________selamün aleyküm zeynep kardeşim
küçücük görmezden geldigimiz bir iyilik nasıl denize bir taş attıgımız zaman dairesel dalgalar oluşurya... iyilikte öyle birşey küçük bir tebessüm bile nelere sebep oluyor ... her ne kadar bu hikaye bile olsa gerçekte buna benzer durumlar olabiliyor..
emegine saglık osun kardeşim **gülümsemek sadakadır...**
BEGENEREK OKUDUM GÜZEL BİR HİKAYEYDİ
hayırlı akşamlar dilerim
selam ve dua ileB)__________

ve aleyküm selam.RAHMAN razı olsun..gözlerinize yüreğinize sağlık..
tebessümüm size....ömrümüzde eksizliğini yaşatmasın bize..
selam ve dua ile
aliye_aliye

aliye_aliye

Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj

~*~

Selamün Aleyküm ismi güzel kardeşim. Başlığı gibi tebessümle okudum bu güzel paylaşımınızı.. Yüreğinize ve değerli emeğinize sağlık olsun..Rahman c.c her daim mütebessim kullarından eylesin bizleri inşallah..Amiin..B)
En Yüce'ye emanet'imsiniz güzel kardeşim.Hayırlı, nurlu ve bereketli akşamlar olsun...Selam, dua ve :)'le kalın.

~*~
Emanet

Emanet

nihalim, post: 687911, member: 16903Selamünaleyküm kardeşim ALLAH c.c. razı olsun...
emeğine sağlık güzel bir paylaşım ...
ALLAH c.c. emanet olun...selam ve dua ile...

ve aleyküm selam...RAHMAN sizdende razı olsun...
gözlerinize sağlık..
selam ve dua ile
Emanet

Emanet

aliye_aliye
~*~

Selamün Aleyküm ismi güzel kardeşim. Başlığı gibi tebessümle okudum bu güzel paylaşımınızı.. Yüreğinize ve değerli emeğinize sağlık olsun..Rahman c.c her daim mütebessim kullarından eylesin bizleri inşallah..Amiin..B)
En Yüce'ye emanet'imsiniz güzel kardeşim.Hayırlı, nurlu ve bereketli akşamlar olsun...Selam, dua ve :)'le kalın.

~*~

ve aleyküm selam yüreği ve sözleri güzel kardeşim..RAHMAN razı olsun...en içten tebessümüm size...YARADANA emanetsiniz...selam ve dua ile
Im_muslim

Im_muslim

Mübarek Üye · 3.194 mesaj

Selamünaleyküm kardeşim. Emeğinize sağlık ALLAH razı olsun.
Çok güzel bir paylaşımdı. Beğenerek okudum. hakikaten bir tebessüm yayıla yayıla nerelere kadar geldi değil mi. Sevgi Aralanmış bir kapı görünce hemen o kapıdan girmeye çalışır. Kalplerimizin kapısıda sevgiye her zaman böylesine açık olmalı ki...
Sevgi aramızda serbestçe dolaşabilsin...

ALLAHa emanet olunuz Zeynep kardeşim...
Selam ve dua ile...
nuresma

nuresma

Mübarek Üye · 2.975 mesaj

selamun aleykum.
Mevla razı olsun. bir şeye güzellikle başlamak o işte güzellikler meydana getiriyor
ve bir tebessüm küçücük bir yüz hareketi hayata ne anlamlar ve hoşluklar katıyor. teşekkürler hatırlattığınız için
selam ve dua ile...Allah'a emanet olun,
Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir.

özgürlüğün özgürlüğümüzdür Kudüs
Emanet

Emanet

Im_muslimSelamünaleyküm kardeşim. Emeğinize sağlık ALLAH razı olsun.
Çok güzel bir paylaşımdı. Beğenerek okudum. hakikaten bir tebessüm yayıla yayıla nerelere kadar geldi değil mi. Sevgi Aralanmış bir kapı görünce hemen o kapıdan girmeye çalışır. Kalplerimizin kapısıda sevgiye her zaman böylesine açık olmalı ki...
Sevgi aramızda serbestçe dolaşabilsin...

ALLAHa emanet olunuz Zeynep kardeşim...
Selam ve dua ile...

ve aleyküm selam ...
RAHMAN razı olsun sizden gözlerinize sağlık...
yüreğinize dokunabildiysem ne mutlu bana...
selam ve dua ile
Emanet

Emanet

nuresmaselamun aleykum.
Mevla razı olsun. bir şeye güzellikle başlamak o işte güzellikler meydana getiriyor
ve bir tebessüm küçücük bir yüz hareketi hayata ne anlamlar ve hoşluklar katıyor. teşekkürler hatırlattığınız için
selam ve dua ile...Allah'a emanet olun,

ve aleyküm selam.
RAHMAN razı olsun..
tebessümlüyüm size..
selam ve dua ile
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.