Çaya Bekliyom 😋☕🫖

525.193 görüntülenme · 6.488 yanıt

Paylaş:
mavci

mavci 🛡

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.173 mesaj

RECEB-I KAMERkahvaltı yapmamıştım abim çok güzel oldu on numara oldu :) Allah razı olsun,elinize sağlık olsun..

Afiyet-şifa olsun Receb kardeşim...:)
tsunamiBu mükemmel sofrada cok onemli bisey eksik ?
BEN tabiki

Sizsiz olmaz zaten kardeşim...Hoşgeldiniz...:)

MuhtazafMavci kardeş maşa-ALLAH foruma ziyafeti eksik etmiyorsun. Benim cömert kardeşim. ALLAH c.c. cennetine koysun.

Aminnn...
Dualarınıza gönülden amin inşallah...
GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR..
.
mavci

mavci 🛡

Çayımız hazır inşallah...
Buyrun...
Afiyet-şifa olsun...

.
Muhtazaf

Muhtazaf

Mübarek Üye · 9.743 mesaj

mavciÇayımız hazır inşallah...
Buyrun...
Afiyet-şifa olsun...

ALLAH razı olsun kardeşim yine bizi düşünmüşsünüz.
tsunami

tsunami

Mübarek Üye · 4.691 mesaj

Bu cay iki kisilik muhtazaf abimle size afiyet olsun.:)
mavci

mavci 🛡

tsunamiBu cay iki kisilik muhtazaf abimle size afiyet olsun.:)

Buyrun Değerli Kardeşlerim...
Herkese çayımız var şükür...:a12:
Afiyet-şifa Olsun...:a12:

.
tsunami

tsunami

mavci

Buyrun Değerli Kardeşlerim...
Herkese çayımız var şükür...:a12:
Afiyet-şifa Olsun...:a12:

Sagol abicim bu ara basina bela oldum galiba sorularla ugras cay iste ne olacak benim bu halim:):):):):)
Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

Mübarek Üye · 2.257 mesaj

tsunamiSagol abicim bu ara basina bela oldum galiba sorularla ugras cay iste ne olacak benim bu halim:):):):):)

nuray... napıyorsun nasılsın kardeşim... :)
sana bakmak bütün rastlantıları reddedip bir mucizeyi anlamaktır, sana bakmak ALLAH'A inanmaktır...
tsunami

tsunami

hicranfarukyavuznuray... napıyorsun nasılsın kardeşim... :)

Selamun aleykum kardesim iyiyim cok sukur sen nasilsin?
Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

tsunamiSelamun aleykum kardesim iyiyim cok sukur sen nasilsin?

elhamdülillah kardeşim bende iyiyim çok şükür... dışarıdayım konservatuara hazırlanacaktım ya bu gün hayırlısıyla başladım derslere tekrardan... bebişin nasıl oldu hastaydı sanırım yanlış hatırlamıyorsam...
sana bakmak bütün rastlantıları reddedip bir mucizeyi anlamaktır, sana bakmak ALLAH'A inanmaktır...
buket_zeynep

buket_zeynep

Mübarek Üye · 2.757 mesaj

HİCRAN canım hayırlı olsun inşallah dilediğine yetersin canım benim
NURAY canım bebeğinmi hasta ALLAH ŞİFALAR VERSİN.....
neyi var nasıl oldu
tsunami

tsunami

hicranfarukyavuzelhamdülillah kardeşim bende iyiyim çok şükür... dışarıdayım konservatuara hazırlanacaktım ya bu gün hayırlısıyla başladım derslere tekrardan... bebişin nasıl oldu hastaydı sanırım yanlış hatırlamıyorsam...

Allah zihin acikligi versin kardesim benim bebisim iyi cok sukur teyzesi ama soylemismiydim bilmiyorum gelisim geriligi var hastaligina bagli 2.5 yasinda ama konusamiyor yuruyemiyor gelecekte rabbim isterse olur insallah ,durumu devamli degisiyor hayirlisi bakalim bugun fizik ve rehabilitasyon dersimiz vardi rabbim yardimcimiz olsun.
GülünSanaAşkı

GülünSanaAşkı

Kıdemli Üye · 435 mesaj

Rabbim minik çocuğuna Şafi ismiyle Şifa versin İnşaAllah abla..
Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

canım benim bilmiyordum... allahım şifalar versin inşallah tez zamanda sağlığına kavuşsun bebişin dün sanada dua ettim namazımda sıkıntını bilmiyordum ama sıkıntını gidermesi için dua ettim sanada buket_zeynep içinde... rabbim sıkıntıda olan herkezin sıkıntısına derman olsun inşallah canım..
tsunami

tsunami

GülünSanaAşkıRabbim minik çocuğuna Şafi ismiyle Şifa versin İnşaAllah abla..

Amin murat kardesim biz senin dualarinin daimi ve samimi oldugunu biliyoruz Allah razi olsun.
GülünSanaAşkı

GülünSanaAşkı

Kıdemli Üye · 435 mesaj

Allah razı olsun abla.Elimden geldiği kadar dua edeceğim minik çocuğun için.İnşaAllah çok daha iyi olacak.
tsunami

tsunami

hicranfarukyavuzcanım benim bilmiyordum... allahım şifalar versin inşallah tez zamanda sağlığına kavuşsun bebişim dün sanada dua ettim namazımda sıkıntını bilmiyordum ama sıkıntını gidermesi için dua ettim sanada buket_zeynep içinde... rabbim sıkıntıda olan herkezin sıkıntısına derman olsun inşallah canım..

Allah razi olsun kardesim bunlar birer imtihan rabbim bundan asagi dusurmesin rabbim beni cennetinde gormek istiyor demekki bu imtihan vesile olacak demekki isyan edip ben istemem mi diyeyim. Ne mutlu bana cok sukur bu davete kim reddeder.
tsunami

tsunami

GülünSanaAşkıAllah razı olsun abla.Elimden geldiği kadar dua edeceğim minik çocuğun için.İnşaAllah çok daha iyi olacak.

İnsallah kardesim bunada sukur cahide cok tatli bir cocuk kendi cocugum oldugu icin demiyorum doktorlari once sever sonra ne yapilacaksa yaparlar yolda goren herkes gelip sever imkan el verirse fotosunu yuklerim rabbim yar ve yardimcimiz olsun.
Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

tsunamiAllah razi olsun kardesim bunlar birer imtihan rabbim bundan asagi dusurmesin rabbim beni cennetinde gormek istiyor demekki bu imtihan vesile olacak demekki isyan edip ben istemem mi diyeyim. Ne mutlu bana cok sukur bu davete kim reddeder.

doğru diyorsun canım ondan gelene itiraz ne mümkün,rabbim sabrımızı artırsın,güç kuvvet versin hepimize.dediğin gibi bundan geride koymasın canım hiçbirimizi.
GülünSanaAşkı

GülünSanaAşkı

Kıdemli Üye · 435 mesaj

Amin abla,İnşaAllah.İnşaAllah daha da iyi olacak.
tsunami

tsunami

hicranfarukyavuzdoğru diyorsun canım ondan gelene itiraz ne mümkün,rabbim sabrımızı artırsın,güç kuvvet versin hepimize.dediğin gibi bundan geride koymasın canım hiçbirimizi.

Allah sevdigi kullarina sikinti ve hastalik verirmis kendisini unutmasin diye beni seven bir rabbim var cok sukur bende ona layik olmaya calisiyorum.
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.