Çaya Bekliyom 😋☕🫖

525.182 görüntülenme · 6.488 yanıt

Paylaş:
RECEB-I KAMER

RECEB-I KAMER

Mübarek Üye · 3.771 mesaj

VaVeylaşeyy ıı kem kümm :D aaa recepp kardeşim sendemi burdaydın sözüm sana deiğil yahuu :D:D bi kaç şahsiyete yani :D

anlaşıldı tamam :D
Allahümme inneke afüvvün kerimün, tuhıbbül affe fa'fü anni.

Allah'ım sen çok affedicisin çok kerimsin affetmeyi seversin,benide affet.

AMİN..
VaVeyla

VaVeyla

Mübarek Üye · 11.102 mesaj

RECEB-I KAMERanlaşıldı tamam :D

amann efendim sevindim :D alala ya :D
Muhtazaf

Muhtazaf

Mübarek Üye · 9.743 mesaj

Buyrun afiyet olsun.

Hatice-tül Kübra

Hatice-tül Kübra

Mübarek Üye · 7.329 mesaj

MuhtazafBuyrun afiyet olsun.

::) Ellerine saglik saolasin abiim ::)
bu sefer cayi ben alayim ::) pastayida sayin kamere verlim ::) bak sayin kamer insafli davrandim bu sefer bil kiymetimi :D
.................
RECEB-I KAMER

RECEB-I KAMER

Allah razı olsun sağolun efendim :) teşekkür ederim çok naziksiniz :) baş ağrısı temenniniz için de Amin Allah razı olsun ara ara yokluyor malesef :(

AMİN..
Hatice-tül Kübra

Hatice-tül Kübra

RECEB-I KAMERAllah razı olsun sağolun efendim :) teşekkür ederim çok naziksiniz :) baş ağrısı temenniniz için de Amin Allah razı olsun ara ara yokluyor malesef :(

Ecmain...sizden de..ohoom oyleyimdir :D
Anladim cok gecmis olsun Rabbim tez vakite sifa ihsan eylesin bi dahada yoklamasin Amiin..
inanin sizi anlaiyorum,biraz soguk havalarda disari ciktigimda benim ki bir kac gun agriyor..ama ilaclarla biraz olsun iyi oluyor..ve bir kac gundur bende cok fena karin agrisi cekiyorum... malaesef karin ve mide agrisi oldumu ilaclar pek etki etmiyor,hastaneye gidiyorum,igne yapiliyor,serum vuruluyor hiic ordamisin demiyor,midemi bile yikiyorlar ki biraz rahatliyayim ama yok geldimi gitmek bilmiyor :Dayy ne cok icim dolmus benim oyle :Dsizemi benziyorum nee :D
.................
RECEB-I KAMER

RECEB-I KAMER

Gül BerraEcmain...sizden de..ohoom oyleyimdir :D
Anladim cok gecmis olsun Rabbim tez vakite sifa ihsan eylesin bi dahada yoklamasin Amiin..
inanin sizi anlaiyorum,biraz soguk havalarda disari ciktigimda benim ki bir kac gun agriyor..ama ilaclarla biraz olsun iyi oluyor..ve bir kac gundur bende cok fena karin agrisi cekiyorum... malaesef karin ve mide agrisi oldumu ilaclar pek etki etmiyor,hastaneye gidiyorum,igne yapiliyor,serum vuruluyor hiic ordamisin demiyor,midemi bile yikiyorlar ki biraz rahatliyayim ama yok geldimi gitmek bilmiyor :Dayy ne cok icim dolmus benim oyle :Dsizemi benziyorum nee :D

Amin..
vah vaah sizin durum benimkinden de vahimmiş :D Allah şifa versin inşallah..Allah benzetmesin :D yoksa ben gibi sürekli bi tenkite mağruz kalırsınız nemelazım :D şaka şaka

AMİN..
Hatice-tül Kübra

Hatice-tül Kübra

RECEB-I KAMERAmin..
vah vaah sizin durum benimkinden de vahimmiş :D Allah şifa versin inşallah..Allah benzetmesin :D yoksa ben gibi sürekli bi tenkite mağruz kalırsınız nemelazım :D şaka şaka

:Dtamam hastayiz dediysek o kadarda degil ne oyle vaah vaah olen insanin arkasindan soylenir gibi :D

:D Allah benzetmesin kismina butun yuregimle Amiin diyorum :D
:D valla kalmiyor degilim,masallah o kadar seviliyorum ki,tenkit etmiyen yok:D
:D benimkiler saka degil ama :D
.................
RECEB-I KAMER

RECEB-I KAMER

maşallah ne diyeyim Allah muhabbetinizi artırsın,tenkit edeniniz bol olsun :D tenkitler kemale erdirir insanı..

AMİN..
VaVeyla

VaVeyla

bjk ne durumda yaa :D
Hatice-tül Kübra

Hatice-tül Kübra

RECEB-I KAMERmaşallah ne diyeyim Allah muhabbetinizi artırsın,tenkit edeniniz bol olsun :D tenkitler kemale erdirir insanı..

:D ya masallah gene konuyu nereye cekmis ne kemali yahuu :D dua eder gibi beddua etmis yahuu,valla bir kulagimdan giriyor digerinden cikiyor :D yakinda sopalik olcam :D
.................
RECEB-I KAMER

RECEB-I KAMER

:D eleştiriler olgunlaştırır insanı efendim..bunu demek istemiştim..güzel bişey söyledim yani kötü değil :D

AMİN..
Hatice-tül Kübra

Hatice-tül Kübra

RECEB-I KAMER:D eleştiriler olgunlaştırır insanı efendim..bunu demek istemiştim..güzel bişey söyledim yani kötü değil :D

:D ya bende kotu birsey midedin dedim hiic :D sende ama alingansiz ;) yahu hastaligim icin laf soyluyorlar :D cok sukur hic bir zaman baska sekilde tenkitte edilmedim,elestirilmedim..ohoom yani olgun insaniz evvelallah.. :D
.................
RECEB-I KAMER

RECEB-I KAMER

VaVeylabjk ne durumda yaa :D

kıydılar bjk me sorma gitsin :D

AMİN..
RECEB-I KAMER

RECEB-I KAMER

Gül Berra:D ya bende kotu birsey midedin dedim hiic :D sende ama alingansiz ;) yahu hastaligim icin laf soyluyorlar :D cok sukur hic bir zaman baska sekilde tenkitte edilmedim,elestirilmedim..ohoom yani olgun insaniz evvelallah.. :D

evet olgun ve pek mütevazi :D ayrıca beddua etmedim,etmem tövbe yani..

AMİN..
Hatice-tül Kübra

Hatice-tül Kübra

RECEB-I KAMERevet olgun ve pek mütevazi :D ayrıca beddua etmedim,etmem tövbe yani..

Ohhooom ::) oyleyizdir huyum kurusun :D peki bisey demedik bu sefer ben susuyim,ama hastaligima ver :D
bu arada yazi sitilini begendim,yani dogru yoldasin :D
.................
RECEB-I KAMER

RECEB-I KAMER

peki,inşallah da üşendiğim için yapmamıştım yoksa yolumuz doğru Allahın izniyle :) stillerin pek bi ehemmiyeti yook,çok takılmayınız derim bugün century olur yarın arial olur vs vs :D

AMİN..
Hatice-tül Kübra

Hatice-tül Kübra

RECEB-I KAMERpeki,inşallah da üşendiğim için yapmamıştım yoksa yolumuz doğru Allahın izniyle :) stillerin pek bi ehemmiyeti yook,çok takılmayınız derim bugün century olur yarın arial olur vs vs :D

:Dkimsenin stiline takildigi yok :D sadece yaziyi bu kadar kucuk yazma ya,alalaa:D dogruyu bulmana sevindiiim :D
.................
VaVeyla

VaVeyla

RECEB-I KAMERkıydılar bjk me sorma gitsin :D

yaniii başka sonuç göremiyodum zati :D geçmiş olsun kardeş :p
mavci

mavci 🛡

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.173 mesaj

Ne güzel ya..!
Oratlık toz duman...:(
Artık çay zamanı...
Buyrun...
Afiyet-şifa olsun...

GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR..
.
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.