✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 230
- Ödül
- 63
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj
8.216 görüntülenme · 67 yanıt
✦ Mübarek Üye
✦ Mübarek Üye
fedakarannemuhteşem.emegine sağlık kardeşim benim.
✦ Mübarek Üye
aminenur________aleyküm selam kardeşim
harika _mükemmel ** sanki oradaydım***
rabbim razı olsun
selam ve dua ile_______

✦ Mübarek Üye
Nevin_1982selamun aleykum güzel bir paylaşım olmuş.Bi Hayırlı akşamlar kaan kardeşim.bi mekkeye baktım ama mekkeyi gezemiyormuyuz?selametle kalın
✦ Mübarek Üye
dinciselamün aleyküm kaan kardeşim emeyine sağlık ALLAH CC razı olsun senden kardeşim inşallah gidip görmekte nasip olur çok ama çok güzel yerler acayip manevi haz duyuyor insan
-KAAN-aleykümselam abla.ALLAH cc razı olsun amin.selam ve dua ile kalın ALLAH cc emanet olun selametle.
✦ Mübarek Üye
dinciselamün aleyküm kaan kardeşim burası yeri deyil ama bi ricam olacak ben kuranı kerim öğrenme niyetindeyim eşim kursa gitmeme müsade etmiyor bende internetten öğreneyim diyorum çok istiyorum öğrenmek senin tafsiye edeceyin bir yer varmı varsa bana adresini yazarsan çok sevinirim niyetim kuranı öğrenip haca gitmektir ALLAHIN CC izniyle evde öğrenirim sonra akrabalardan kime gidersem okurum hatalarımı düzeltirim ALLAHIN CC izniyle

✦ Mübarek Üye
نعىمة;685755selamün aleyküm çok güzeldi sağolun
-KAAN-aleykümselam kıymetli ablacım.ALLAH cc sizi daim etsin sabit kılsın bu yolda halis niyetinizden dolayı ALLAH cc razı olsun inşaALLAH.konu hakkında güzel haberlerinizide bekliyoruz.vereceğim adreste detay ve açıklamada kavramı imkanı çok yüksek inşaALLAH hakkını veren ve ailesine faydalı şuurlu anne eş olmanızı öğrendiğiniz ilmi bilgileride başkalarına öğreten ve sebep'lendirenlerden ALLAH cc izni ile olmanızı ümid ve dua ederim.selametle ablacım.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/35669-sanki-oradayim-mekke-ve-medine-ye-gitmek-isteyenler · 20.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.