Sanki Oradayım.(Mekke ve Medine'ye gitmek isteyenler)

8.216 görüntülenme · 67 yanıt

Paylaş:
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj

Selamünaleyküm.

Sanalda olsa Mekke'ye Medine'ye gitmek o kutsal toprakları görmeye ne dersiniz gitmek istediğiniz yeri seçin kaydedin ve orda olun.

ALLAH celle celaluh cümlemize nasip kısmet eylesin inşaALLAH.
fedakaranne

fedakaranne

Üye · 22 mesaj

muhteşem.emegine sağlık kardeşim benim.
ferahhfeza

ferahhfeza

Mübarek Üye · 10.922 mesaj

________aleyküm selam kardeşim
harika _mükemmel ** sanki oradaydım***
rabbim razı olsun
selam ve dua ile_______
dinci

dinci

Mübarek Üye · 2.686 mesaj

selamün aleyküm kaan kardeşim emeyine sağlık ALLAH CC razı olsun senden kardeşim inşallah gidip görmekte nasip olur çok ama çok güzel yerler acayip manevi haz duyuyor insan
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

ALLAH cc razı olsun selam ve dua ile kalın selametle.

fedakarannemuhteşem.emegine sağlık kardeşim benim.
نعىمة

نعىمة

Yasaklı Kullanıcı · ✦ Mübarek Üye · 2.969 mesaj

selamün aleyküm çok güzeldi sağolun
Emanet

Emanet

Mübarek Üye · 3.574 mesaj

selamun aleyküm..RABBİM razı olsun sizden binlerce kez muheteşemdi..inanın çok duygulandım...oralara gitmeyi YARADAN nasip etsin..emeğinize sağlık...
Sefine-i Hayat

Sefine-i Hayat

Mübarek Üye · 987 mesaj

es Selamu Aleyküm Ve Rahmetullahi Ve Berakatühü Değerli Abim.allah C.c. Razi Olsun Senden.gidemesekte özlem Gidermemize Vesile Oldunuz.rab'bim C.c. Hepimize Nasip Etsin Inşaallah O Mübarek Yerleri Ziyaret Etmeyi.rab'bim E C.c. Emanet Olunuz.selam Ve Dua Ile...b)

cerennurum

cerennurum

Mübarek Üye · 1.298 mesaj

allah razı olsun inşallah daha yakından görmekte nasip olur hayırlı günler
xxgulsumxx

xxgulsumxx

Kıdemli Üye · 154 mesaj

Ya Muhteşem Sanki Içde Kayboldum Yaaaa
şeyma95

şeyma95

Kıdemli Üye · 272 mesaj

s.a
gerçekten çok güzel büyüleyici
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

ALLAH cc razı olsun selam ve dua ile kalın selametle

aminenur________aleyküm selam kardeşim
harika _mükemmel ** sanki oradaydım***
rabbim razı olsun
selam ve dua ile_______
Nevin_1982

Nevin_1982

Mübarek Üye · 5.000 mesaj

selamun aleykum güzel bir paylaşım olmuş.Bi Hayırlı akşamlar kaan kardeşim.bi mekkeye baktım ama mekkeyi gezemiyormuyuz?selametle kalın
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

aleykümselam kardeşim.orada bulunan tüm mekanları gezebiliyorsunuz sorun olmaması lazım.bir kaç kez daha deneyin.selametle kalın.

Nevin_1982selamun aleykum güzel bir paylaşım olmuş.Bi Hayırlı akşamlar kaan kardeşim.bi mekkeye baktım ama mekkeyi gezemiyormuyuz?selametle kalın
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

aleykümselam abla.ALLAH cc razı olsun amin.selam ve dua ile kalın ALLAH cc emanet olun selametle.

dinciselamün aleyküm kaan kardeşim emeyine sağlık ALLAH CC razı olsun senden kardeşim inşallah gidip görmekte nasip olur çok ama çok güzel yerler acayip manevi haz duyuyor insan
dinci

dinci

-KAAN-
aleykümselam abla.ALLAH cc razı olsun amin.selam ve dua ile kalın ALLAH cc emanet olun selametle.

selamün aleyküm kaan kardeşim burası yeri deyil ama bi ricam olacak ben kuranı kerim öğrenme niyetindeyim eşim kursa gitmeme müsade etmiyor bende internetten öğreneyim diyorum çok istiyorum öğrenmek senin tafsiye edeceyin bir yer varmı varsa bana adresini yazarsan çok sevinirim niyetim kuranı öğrenip haca gitmektir ALLAHIN CC izniyle evde öğrenirim sonra akrabalardan kime gidersem okurum hatalarımı düzeltirim ALLAHIN CC izniyle
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

aleykümselam kıymetli ablacım.ALLAH cc sizi daim etsin sabit kılsın bu yolda halis niyetinizden dolayı ALLAH cc razı olsun inşaALLAH.konu hakkında güzel haberlerinizide bekliyoruz.vereceğim adreste detay ve açıklamada kavramı imkanı çok yüksek inşaALLAH hakkını veren ve ailesine faydalı şuurlu anne eş olmanızı öğrendiğiniz ilmi bilgileride başkalarına öğreten ve sebep'lendirenlerden ALLAH cc izni ile olmanızı ümid ve dua ederim.selametle ablacım.

dinciselamün aleyküm kaan kardeşim burası yeri deyil ama bi ricam olacak ben kuranı kerim öğrenme niyetindeyim eşim kursa gitmeme müsade etmiyor bende internetten öğreneyim diyorum çok istiyorum öğrenmek senin tafsiye edeceyin bir yer varmı varsa bana adresini yazarsan çok sevinirim niyetim kuranı öğrenip haca gitmektir ALLAHIN CC izniyle evde öğrenirim sonra akrabalardan kime gidersem okurum hatalarımı düzeltirim ALLAHIN CC izniyle
gecekondu

gecekondu

Mübarek Üye · 1.726 mesaj

Selamun Aleyküm Kaan Abi Allah c.c. razı olsun emeğine sağlık bir ara çok arayıpda bulamadığım bir proğram .. ulu caminin içini gösteren bölümü indirdim pcye :) çok sevindim valla ..
Allah'a emanet olun selam ve dua ile ...

Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

aleykümselam.selam ve dua ile kalın selametle kalın.

نعىمة;685755selamün aleyküm çok güzeldi sağolun
dinci

dinci

-KAAN-
aleykümselam kıymetli ablacım.ALLAH cc sizi daim etsin sabit kılsın bu yolda halis niyetinizden dolayı ALLAH cc razı olsun inşaALLAH.konu hakkında güzel haberlerinizide bekliyoruz.vereceğim adreste detay ve açıklamada kavramı imkanı çok yüksek inşaALLAH hakkını veren ve ailesine faydalı şuurlu anne eş olmanızı öğrendiğiniz ilmi bilgileride başkalarına öğreten ve sebep'lendirenlerden ALLAH cc izni ile olmanızı ümid ve dua ederim.selametle ablacım.

sağol kardeşim ALLAH CC sana hayırlı sağlıklı uzun ömür ve salih amel versin inşallah bende uzaklarda arıyordum:Kmeyer bizim sitedeymiş hiç aklıma gelmedi bakmak bide çok oldu biliyorum ama sen benim iki cihandada kardeşimsin ALLAHIN CC izniyle duada bulun kardeşim çabuk öğreneyim ramazanda hatim yaparım inşallah hakkını helal et kardeşim RABBİME emanet ol
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.