> papatya <

3.611 görüntülenme · 23 yanıt

Paylaş:
nuresma

nuresma

Mübarek Üye · 2.975 mesaj

Selamun aleykum. Şimdiye kadar farketmiş miydiniz bilmiyorum ama içimde büyük bir paylaşma isteği belirdi:) geçen gün tepelerden topladığımız papatyalarda gördüğüm müthiş bir manzaraydı,alem içre alem…kendi çektiğim resimden bi tane ekleyebildim, diğerlerini yüklemedi. katkıda bulunabilirsiniz

Papatyalar bir çiçek bizler için… değil mi?

şimdi biraz daha yaklaşalım mı?

Bitkinin kenarlarındaki beyaz kısımlar yaprak değil çiçek; isterseniz bir tanesini koparıp çiçekle bitiştiği kısma bakın…

Peki ya sarı orta kısmı? Bitki gelişmeden önce muhteşem bir geometrik yapıyla iç içe dizilmiş olan küçük küçük, sayıları onlara hatta yüzlere ulaşan çiçekler… Bitki geliştikçe dıştan içe doğru açarlar…

Ayete dikkat kesilelim mi?

“O Allah ki, yaratandır, (en güzel bir biçimde) kusursuzca var edendir, 'şekil ve suret' verendir. En güzel isimler O'nundur. Göklerde ve yerde olanların tümü O'nu tesbih etmektedir. O, Aziz, Hakimdir.” (Haşr Suresi, 24)

Allah Boyası!... Kim Allah’tan daha güzel boya vurabilir?( Bakara-138)

Rabbimiz, ahlakta, amelde, fikirde O’nun İman boyasıyla kuşanmayı nasip etsin hepimize, amiiin
Selam ve dua ile…
Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir.

özgürlüğün özgürlüğümüzdür Kudüs
Rabia-Adeviye

Rabia-Adeviye

Kıdemli Üye · 319 mesaj

teşekkürler paylaştığın için.Rabbim tüm güzellikleri bizim için yaratmış.inş nimetlerinin şükrünü hakkıyla verenlerden oluruz
nuresma

nuresma

Rabia-Adeviye

teşekkürler paylaştığın için.Rabbim tüm güzellikleri bizim için yaratmış.inş nimetlerinin şükrünü hakkıyla verenlerden oluruz

ben teşekkür ederim, amin inşaAllah.
selam ile...
Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir.

ferahhfeza

ferahhfeza

Mübarek Üye · 10.922 mesaj

________selamün aleyküm nuresma kardeşim
nasılsınız göremiyorduk sizi uzun zamandır..
papatyalar herzaman en çok sevdigim çicek olmuştur nedense bilemiyorum belki mütevazi olduklarındandır.
..basit bir kır çicegi gibi görünüyor sonuçta...
rabbim her zerreyi o kadar güzel yaratmışki ... yaratıgı her zerrede büyüklügü azameti kendini gösteriyor.. bakıp tefekkür edebilene hamd edebilene ne mutlu ...
emeginize saglık kardeşim
rabbimize emanet olunuz
selam ve dua ile____________
dinci

dinci

Mübarek Üye · 2.686 mesaj

“O Allah ki, yaratandır, (en güzel bir biçimde) kusursuzca var edendir, 'şekil ve suret' verendir. En güzel isimler O'nundur. Göklerde ve yerde olanların tümü O'nu tesbih etmektedir. O, Aziz, Hakimdir.” (Haşr Suresi, 24)
o herşeyin tek yaratıcısıdır emeyine sağlık kardeşim tebrik ederim bir çok insan papatyaya basıp geçiyor sen o küçük çiçeyin muhteşem yaratılışını görmüşsün
xxgulsumxx

xxgulsumxx

Kıdemli Üye · 154 mesaj

Selamün Aleykümmm çokkk Severim Papatyalari Paylaşim Içi Saol
nuresma

nuresma

aminenur

________selamün aleyküm nuresma kardeşim
nasılsınız göremiyorduk sizi uzun zamandır..
papatyalar herzaman en çok sevdigim çicek olmuştur nedense bilemiyorum belki mütevazi olduklarındandır.
..basit bir kır çicegi gibi görünüyor sonuçta...
rabbim her zerreyi o kadar güzel yaratmışki ... yaratıgı her zerrede büyüklügü azameti kendini gösteriyor.. bakıp tefekkür edebilene hamd edebilene ne mutlu ...
emeginize saglık kardeşim
rabbimize emanet olunuz
selam ve dua ile____________

ve aleykum selam güzel kardeşim,
evet bir süre taşınma ve sınavlar dolayısıyla giremedim. teşekkür ederim şükür iyiyim, siz de iyisinizdir inşaAllah.
yorumunuz için teşekkür ederim, ayrıca katkınız için de.ben de çok seviyorum çok narin çiçekler.B)
siz de Rahman'a emanet olun.
selam ve dua ile...

nuresma

nuresma

dinci“O Allah ki, yaratandır, (en güzel bir biçimde) kusursuzca var edendir, 'şekil ve suret' verendir. En güzel isimler O'nundur. Göklerde ve yerde olanların tümü O'nu tesbih etmektedir. O, Aziz, Hakimdir.” (Haşr Suresi, 24)
o herşeyin tek yaratıcısıdır emeyine sağlık kardeşim tebrik ederim bir çok insan papatyaya basıp geçiyor sen o küçük çiçeyin muhteşem yaratılışını görmüşsün

teşekkür ederim, aslında farkına varamadığımız çok güzellikler var. hızlı yaşamaktan görmemiz zor oluyor, ben de sessizlikte farkettim. herkese tavsiye ederim Rabbim nasip ederse şöyle başınızı dinleyebileceğiniz bir iki gün ,farkediyorsunuz Allah'ın izniyle.
selam ve dua ile... Allah'a emanet olun

Nevin_1982

Nevin_1982

Mübarek Üye · 5.000 mesaj

papatya cumhuriyeti

papatya cumhuriyeti

nuresmacım bu sana kardeşim:)
aliye_aliye

aliye_aliye

Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj

~*~

Selamün Aleyküm güzel kardeşim. Maşallah çok güzel bir paylaşımdı. Emeğinize, yüreğinize sağlık olsun inşallah..Rahman c.c'nin ayetleri ile papatyaların gelişimlerine de değinmeniz çok güzel olmuş.. Tefekkür boyutundan bakmamıza vesile olduğunuz için Rahman c.c razı olsun sizden güzel kardeşim..Bunlar da ben ve minik öğrencilerimden inşallah:)..Rabbimize emanet olunuz..Selam ve baki dua ile..

~*~

nuresma

nuresma

xxgulsumxxSelamün Aleykümmm çokkk Severim Papatyalari Paylaşim Içi Saol

ve aleykum selam kardeşim, B)
siz de sağolun.
Allah'a emanet olun

xxgulsumxx

xxgulsumxx

Kıdemli Üye · 154 mesaj

nuresmave Aleykum Selam Kardeşim, B)
Siz De Sağolun.
Allah'a Emanet Olun

Sizde Allaha Emanet Olun
meltem

meltem

Mübarek Üye · 1.782 mesaj

Selamunaleyküm Nuresma kardeşim...benim de en sevdiğim çiçek ...
papatyadır ...avatarımda da gördükçe içim açılıyor...
Rabbim nekadar güzel yaratmış ...
şükürler olsun ki bizlere böylesi güzellikleri...
bahşetmiş...Allaha emanet olun...

"Aç açabildiğin kadar sineni ummanlar gibi olsun...
İnançla geril ve insana saygı duy..
kalmasın el uzatmadığın ve alaka
duymadığın mahzun bir gönül... "
M.Fethullah GÜLEN...
~~sonsuznurr~~
neslihantozan

neslihantozan

Mübarek Üye · 3.695 mesaj

s.a hersene bikaç günlüğüne annemlerin köyüne gidiyoruz dağ taş sap sarı papatyalarla dolmuş oluyor dayımın kızıyla coşku ve heyacanla koştura koştura topluyoruz papatyaları şimdi aklım oralara gitti
eline sağlık çok beğendim
slm ve dua ile
nuresma

nuresma

Nevin_1982nuresmacım bu sana kardeşim

selamun aleykum,
çook teşekkür ederimB) B)
Allah'a emanet ol ablacım:H

nuresma

nuresma

meltemSelamunaleyküm Nuresma kardeşim...benim de en sevdiğim çiçek ...
papatyadır ...avatarımda da gördükçe içim açılıyor...
Rabbim nekadar güzel yaratmış ...
şükürler olsun ki bizlere böylesi güzellikleri...
bahşetmiş...Allaha emanet olun...

ve aleykum selam güzel kardeşim
amin, B)
siz de Allah'a emanet olun.
selam ve dua ile...:H

nuresma

nuresma

aliye_aliye
~*~

Selamün Aleyküm güzel kardeşim. Maşallah çok güzel bir paylaşımdı. Emeğinize, yüreğinize sağlık olsun inşallah..Rahman c.c'nin ayetleri ile papatyaların gelişimlerine de değinmeniz çok güzel olmuş.. Tefekkür boyutundan bakmamıza vesile olduğunuz için Rahman c.c razı olsun sizden güzel kardeşim..Bunlar da ben ve minik öğrencilerimden inşallah..Rabbimize emanet olunuz..Selam ve baki dua ile..

~*~

ve aleykum selam canım kardeşim, Rabbim razı olsun yorumunuz için.
resimler için deB) çok teşekkür ederim.miniklere de:)
Allah c.c. ömrümüzdeki güzellikleri farketmek nasip etsin inşaallah her zaman.
selam, dua ve muhabbetlerimle güzel kardeşim...
Tek ve biricik Mevla'ya emanet olun

nuresma

nuresma

neslihantozans.a hersene bikaç günlüğüne annemlerin köyüne gidiyoruz dağ taş sap sarı papatyalarla dolmuş oluyor dayımın kızıyla coşku ve heyacanla koştura koştura topluyoruz papatyaları şimdi aklım oralara gitti
eline sağlık çok beğendim
slm ve dua ile

ve aleykum selam,
:) ne güzel, ilginiz için teşekkürler.
selam ve dua ile, Allah'a emanet olun

gülnisa

gülnisa

Mübarek Üye · 11.851 mesaj

nuresma

nuresma

teşekkürler gülnisa hocam:H

Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.