lütfenn
955 görüntülenme · 8 yanıt
selamunaleyküm kardeslerim nolur bana yardim edin..üc gündür hayaata küstüm..Allahim affetsin ama cok karamsar oldum..sanki benim icin hayat bitti gibi...sürekli agliyorum..yemek yemiyorum icimden gelmiyor.Kalbimin icine birsey girdi sikinti cikmiyor....bunalima girdim galiba..nolur benden dualarinizi eksik etmeyin..yardim edin nolur..Allah razi olsun---
Bir tel parçası ol ama büyüklerin cereyanını naklet...
aleykum selam kardeşim.
sıkılmanın nedenleri neler olabilir düşün ve onları yok edebilecek, önemsemeyecek şekilde davranmaya çalış.yiyemiyorum yapamıyorum dememek için özen göster, elinden geleni yapabilirsin kardeşim. bol bol dua et en önemlisi. çünkü Rabbimizden yakını yok. kalbleri evirip çeviren Allah kalblerimizi dini üzre sabit kılsın. gönlüne de ferahlık versin.
hayırlı geceler nurus kardeşim
sıkılmanın nedenleri neler olabilir düşün ve onları yok edebilecek, önemsemeyecek şekilde davranmaya çalış.yiyemiyorum yapamıyorum dememek için özen göster, elinden geleni yapabilirsin kardeşim. bol bol dua et en önemlisi. çünkü Rabbimizden yakını yok. kalbleri evirip çeviren Allah kalblerimizi dini üzre sabit kılsın. gönlüne de ferahlık versin.
hayırlı geceler nurus kardeşim
Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir.
özgürlüğün özgürlüğümüzdür Kudüs
özgürlüğün özgürlüğümüzdür Kudüs
Allah razi olsun..nolur dualarinizi eksik etmeyin...Ailemide cok üzüyorum bu yüzden..Allaha sükür ibadetlerimi yerine getirmeye calisiyorum sikilmamin nedeni hayatimda istemedigim bir olay oldu.. oldugundan da tam emin degilim ama artik bu aklima gelince karamsarlasiyor ve hayattan bikmis duruma geliyorum.. Allahim yardim etsin..nolur dualariniz eksik etmeyin.Allah razi olsun---
aleykum Selam Kardeşim.
Bazen Hayatta Hepimiz Neden Siz Sebebsiz Bu Tür Sikintilara Düşeriz.bunaliriz,çaresiz Kaliriz,uapayalniz Kendimizi Hissederiz.ama Rabbimin Rahmeti Tez Zamanda Yetişir Ve Gönlümüze Gözümüze Ferahlik Verir.rahatlariz.
Inaniyorumki Sende Başka Bir Neden Yoksa Böyle Bir Duruma Düşmüşsün.
Rabbin Gözünü Ve Gönlünü Ferahlatsin.sikintilarinin Yerine Ferahlik Kapilarini Açsin.amin.selametle
Bazen Hayatta Hepimiz Neden Siz Sebebsiz Bu Tür Sikintilara Düşeriz.bunaliriz,çaresiz Kaliriz,uapayalniz Kendimizi Hissederiz.ama Rabbimin Rahmeti Tez Zamanda Yetişir Ve Gönlümüze Gözümüze Ferahlik Verir.rahatlariz.
Inaniyorumki Sende Başka Bir Neden Yoksa Böyle Bir Duruma Düşmüşsün.
Rabbin Gözünü Ve Gönlünü Ferahlatsin.sikintilarinin Yerine Ferahlik Kapilarini Açsin.amin.selametle
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/35612-lutfenn · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Eskisi gibi Allah(c.c)'ye aşık olmak istiyorum lütfen yardım edin lütfenn!!!!!!!!!!!! Dini sohbet 21 cevap
- Heran Başımızaa Gelebilir...Lütfenn okuyun!!! Sağlık ve Yaşam 2 cevap
- lütfenn bi bakalım. Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 4 cevap
- beni bir konuda bilgilendire bilir misinizz lütfenn Peygamberimiz Hz. Muhammed ( sav ) 3 cevap
- Yarin akşama yardim lütfenn Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 0 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.