şeytana çare

1.076 görüntülenme · 4 yanıt

Paylaş:
osmanyusuf

osmanyusuf

Kıdemli Üye · 387 mesaj

SELAMINALAEYKÜM

hayatını Allah için yaşamaya çalışan, Allah’a ve Allah’ın yasalarına sımsıkı bağlı olan ihlâslı müminlere şeytan ve dostlarının yapabilecekleri hiç bir şey yoktur. Öyleyse bizler ihlâslı mü’minler ol-mak zorundayız.

İhlâslı, yâni saf, süzülmüş, katışıksız, karışıksız vahiy müslümanı olmak zorundayız ki, şeytandan korunmuş olalım.

Dinimizi Allah’ın kitabına ve Resûlünün sünnetine değil de, başka şeylere dayandırmaya kalkışırsak, yâni karışık ve katışıklı bir din sahibi olursak böyle bir garantimiz kalmıyor.

İşte Rabbimizin haber ver-mesiyle anlıyoruz ki biz iyi bir Müslüman olursak şeytan bize hiçbir şey yapamayacakmış. İşte şeytanın böyle dediğini bize Rabbimiz ha-ber veriyor. Bu haberle ilgilenirsek, kitapla beraber olursak kesinlikle bilelim ki Rabbimiz bizi onun şerrinden koruyacaktır
.
Arzu_76

Arzu_76

Yeni Üye · 0 mesaj

selamün aleyküm

Rabbim nefsimizden ve şeytandan uzak etsin inşallah
NSBBZN

NSBBZN

Kıdemli Üye · 462 mesaj

selamun aleyküm
Rabbim şeytanın şerrinde ve cehennemin ateş,azabından korusun...
selam ve daimi dua ile...
Allah’ım nurumu artır , bana nur ver ve benim için bütün nurları içine alan büyük bir nur ihsan eyle...
inam_9

inam_9

Kıdemli Üye · 271 mesaj

Biz nefis ile şeytana köpek gibi tâbi olduksa da sen, azab arslanını bize saldırtma. ... Bizi affeyle. İsyân derdimize çâre eyle. Ey yardım isteyenlerin yardımcısı
bir mekke aşığı

bir mekke aşığı

Üye · 39 mesaj

Ve Aleykum Selam, Rabbim (cc) bizleri şeytanın şerrinden korusun Attığımız tüm adımlar, yolumuz ALLAH A giden olsun.

Güzel paylaşım Rabbim (cc) razı olsun
Selametle.......
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.