www.furkanvakfi.net - Başörtüsü Çıkarılarak Okunabilir mi?
Başörtüsünü Çıkarıp Okunabilir mi?
1.228 görüntülenme · 9 yanıt
Aşagıdaki adrese giiriniz!
“Yeryüzünde en güzel sistem İslam’dır. Sakın ha bu sistemi mal korkusundan, can korkusundan çakallara parçalatmayın. Haksızlık önünde eğilmeyiniz. Sonra hakkınızla beraber, müslümanlık şerefiniz de gider”[Şehid Muammer Aslantaş]
mavci 🛡
* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 8.269
- Ödül
- 163
* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.173 mesaj
Teşekkürler...
Teşekkürler...
Bence bu konuşmanın üzerine söz söylemek BOŞTUR...
Hocaefendi çok güzel söylemiş....:evet
Selam ve DUA ile...:H
Teşekkürler...
Bence bu konuşmanın üzerine söz söylemek BOŞTUR...
Hocaefendi çok güzel söylemiş....:evet
Selam ve DUA ile...:H
GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR...
Ve alaykum selam verahmetullahi vebereketuh
Yorumlarınız için teşekkür ederim kardeşlerim.Rabbim bizleri haram işlemekten korusun amin.Allah (cc) emanet olun,hayırlı günler...
Yorumlarınız için teşekkür ederim kardeşlerim.Rabbim bizleri haram işlemekten korusun amin.Allah (cc) emanet olun,hayırlı günler...
“Yeryüzünde en güzel sistem İslam’dır. Sakın ha bu sistemi mal korkusundan, can korkusundan çakallara parçalatmayın. Haksızlık önünde eğilmeyiniz. Sonra hakkınızla beraber, müslümanlık şerefiniz de gider”[Şehid Muammer Aslantaş]
esselamun aleykum ve rahmetullahi ve barekatuhu mağfireti..
ALLAHIM ya sen ne büyüksün ALLAHU AKBAR...
ben de tam forum açacaktım bu ne tevafuk ...
ben de üniversite okumaktan vazgeçtim annemler bana destek vermiyor ve aramız kötü bunu onlara izleticem inşALLAH...kardeşim ne diyeyim maşALLAH.. ALLAHIM seni cennetine koysun(amin amin amin)
ALLAHIM ya sen ne büyüksün ALLAHU AKBAR...
ben de tam forum açacaktım bu ne tevafuk ...
ben de üniversite okumaktan vazgeçtim annemler bana destek vermiyor ve aramız kötü bunu onlara izleticem inşALLAH...kardeşim ne diyeyim maşALLAH.. ALLAHIM seni cennetine koysun(amin amin amin)
ya tekrar tekrar sağol izledim ALLAHIM razı olacağı şekle bürünmeyi nasip etsin elhamdülillah;elhamdülillah;elhamdülillah...ne kadar sevindim mutlu oldum anlatamam...
Selamün Aleyküm Ben Zeynepsu Arniza Yeni Katildim Bilgi Dagarciklarimi Faydali Bilgilerle Doldurmak Ve Allah Dostu Insanlarla Tanişmak Istiyorum. Allahin Rahmeti üstünüze Olsun Bu Konuda çok Gerideyim
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/35555-basortusunu-cikarip-okunabilir-mi · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
Giriş yap ve cevap yaz.