Bu Büyük bir Günahmı ?

761 görüntülenme · 4 yanıt

Paylaş:
ozboluk23

ozboluk23

Yeni Üye · 3 mesaj

Merhaba arkadaşlar :( Beni 1 sene Önce Telefonumu Gasp ettiler!
Polisi Aradım Saolsunlar Gelip karakola kadar Götürdüler.!
Bana bir takım Resimler gösterdiler Bende Birini Benzettim Sonra aradan 6 ay geçtikten sonra O çevrede Suç işleyen bir çetenin yakalandığını Ve karakola Gelmem gerektiğini Söylediler Gece karanlıktı telefonum çalınırken şu adama benziyor dedim ama şüpeliyim dedim Polis memüruda o Dedi biz biliyorduk o çevreyi o bakıyor dedi biz sadece senden teyt almak için sana söyledik dediler
neyse aradan 3 ay geçti bana resimde gösterdiğimi getirdiler bende onun olmadığını söyledim.! ama ilk verdiğimde şüpeye düşmüştüm vizdanım sızlıo suçluda olsa beni gasp eden o olmuyabilirdi diye düşünüyorum ve kendimi cehennemlikler arasında düşünüyorum çünkü kul hakkına girio :( Ama burda benim bir suçum yok polis hemen o dedi beni yolladı acaba ben büyük bir günah mı işlemişim :A
acem_kizi

acem_kizi

Mübarek Üye · 891 mesaj

üzülme kardeşim..bilerekden yapmamışsın ki.Hem bak vicdan azabı bile çekmişsin..:)

Allah(c.c)aff edendir:)
ozboluk23

ozboluk23

Yeni Üye · 3 mesaj

Allah(c.c) Kul Hakkı ile gelmeyin demişti :A ben onun Karşısına Nasıl çıkarım :A
acem_kizi

acem_kizi

Mübarek Üye · 891 mesaj

kardeşim belki bir az zor ola bilir ama o kulu bulupda helalleşsen ne dersin:)
mavci

mavci 🛡

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.173 mesaj

Üzülmeyin...

Üzülmeyin...

Allah CC. tevbeyi sever, tevbe edeni de sever...
Allah CC. Gâfur ve Râhim'dir....

Allah günahlarımız affetsin...
acem_kizi kardeşimizin dediği gibi; kardeşim belki bir az zor ola bilir ama o kulu bulupda helalleşsen ne dersin...belki de birgün görür helalleşirsiniz...

Selam ve DUA ile...:evet:H
GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR..
.
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.