Yardimmmmmmmmmmmmmm Lütfen..
740 görüntülenme · 4 yanıt
:Aya arkadaslar bana nolursunuz bilen birisi yardim etsin ben almanya münihte oturuyorum ve burda bir kuran kursu ariyorum ama halen bulamadim ya bilen bir fikri olan birisi bana yardimci olabilirmi lütfenn!!!!allah razi olsun yardim edendende etmeyendende:(
s.a siz orda oturduğunuz halde bilemiyorsanız bizlerin bilmesini nasıl beklersiniz güzel kardeşim.orda ki camilere gidip yardım isteyebilirsin.orda camii var sanırım.ayrıca bazı siteler kur an öğreten programlara sahip.şartlar uygun olsaydı yardımcı olamayı çok isterdim.RABBİM sana mutlaka bir yol,çare gösterecektir İNŞAALLAH,selametle...
s.s.s, post: 683155, member: 2149s.a siz orda oturduğunuz halde bilemiyorsanız bizlerin bilmesini nasıl beklersiniz güzel kardeşim.orda ki camilere gidip yardım isteyebilirsin.orda camii var sanırım.ayrıca bazı siteler kur an öğreten programlara sahip.şartlar uygun olsaydı yardımcı olamayı çok isterdim.RABBİM sana mutlaka bir yol,çare gösterecektir İNŞAALLAH,selametle...
Arkadaşa katılıyorum bazı siteler çok güzel kuran öğretiyor ben kursta öğrenip sitelerde ilerlettim okumamı Rabbim yardımcın olsun aeo
.....
.....
S.A. hayırlı günler, inşallah bulursunuz kısa zamanda Kuran okumanın tadına sizde varırsınız bence kurs arayacağınıza Kuran öğrenmek için hazırlanmış sidiler alıp izlerseniz daha çabuk öğrenirsiniz dahada kolay olur. Allah {c.c} kolaylık versin...
.....
S.A. hayırlı günler, inşallah bulursunuz kısa zamanda Kuran okumanın tadına sizde varırsınız bence kurs arayacağınıza Kuran öğrenmek için hazırlanmış sidiler alıp izlerseniz daha çabuk öğrenirsiniz dahada kolay olur. Allah {c.c} kolaylık versin...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/35507-yardimmmmmmmmmmmmmm-lutfen · 19.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Yardimmmmmmmmmmmmmm Lütfen.. Dini sohbet 7 cevap
- lütfen! lütfen! lütfen! Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 12 cevap
- Lütfen dikkat!!! Herkes okusun ve paylaşsın lütfen ! Genel Konular 3 cevap
- Lütfen Bu Anktteki gerekli oyumuzu kullanalım?herkes baksın LÜTFEN!! Boykot 2 cevap
- lütfen bunu okuyun ama lütfen Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 10 cevap
- ARKADAŞLAR LÜTFEN DUA EDİN LÜTFEN. Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 5 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.