aliye_aliyeSelamün Aleyküm Değerli Yasemin ablacım..
Muhterem Şevket Eygi'nin makalelerini ziyadesiyle istifadelenerek okumuşumdur.. Güzel bir makaleydi yine..Burada kendi düşüncelerimi de açıklamak isterim inşallah..Değerli ablacım..son yıllarda hiçbir dönemde yapılmadığı kadar yabancılara toprak satışları yapıldı..Türkiye içerisinde sınırsız mülk edinme hakkına sahip oldular..Burada yaşayan sıradan bir vatandaştan dahi daha imtiyazlı ve özel bir konuma getirildiler..Medyadan da takip ettiğimiz gibi İsrailli ve ABD'li iş adamları, Türk isimleriyle ihalalelere girerek (Kendilerinin yahudi oldukları anlaşılmasın diye) Güneydoğu Anadolu Bölgesinden, İç Anadolu'dan, kısacası tüm bölgelerimizden Türk isimleri adına arazi alımı yaptılar..Sorun da şurada başlıyor? Bu alınan topraklarda ne yapılıyor? Biz bir tarım ülkesiyiz ama dışarıdan ithal etmeye başladık tarım ürünlerini..Değişik bölgelerden görüştüğüm arkadaşlarım ise, son yıllarda meyve ve sebzelerin eski lezzetinde olmadığını söylüyorlar..Aldıkları topraklarda bizleri zehirlemek ve ayette de haber verildiği üzere genlerimizi değiştirmek için güya bizim adımıza ektikleri her ürünün içine çeşitli kimyasal ve biyolojik tesirli maddeleri şırıngalıyorlar..Tüm dünya insanlarının neslini yok etmeyi amaçlayan İsrail, Filistinde bunu bombalarla, tanklarla yaparken, dünya genelinde ise daha sinsi ve daha tehlikeli davranarak profesyonelce ''aşağılık maymunluğunu'' icra ediyor..Çin'e Sars miktobunu yayan, Kuş gribi virüsü ile dünyanın gündemine oturan ve son yıllarda yayılan birçok hastalığın temelinde de onların topraklarımızda ve başka ülkelerin de topraklarında yaptıkları çeşitli faaliyetler sebep olmaktadır..Aldığımız kraker, bisküvi gibi birçok şeye de bakarsak, Emülgatör denilen kimyevi madde ile de kadın ve erkeği kısırlaştırma amaçlı bir maddeyi kullanıyorlar.
kısacası son yıllarda benim kanaatime göre yaşanılanlar tevafuk değil..Biraz daha düşünenlerden oluruz inşallah..Değerli Hafızkız kardeşimizin de açtığı ''büyük kene'' konusu ile Büyük Kenenin yaydığı kene virüsü arasındaki bağlantıyı birazcık tefekkür edersek, altından dünyayı kana bulayan katillerin ve şeytanların parmağı olduğunu çok rahatlıkla müşahede ederiz..
Allah c.c yar ve yarenimiz olsun inşallah..
Rabbimize emanetimsiniz ablacım..Selam ve baki dua ile inşallah..B)B)
Aleykümselam değerli aliye kardeşim...
fikirlerinize harfiyen katılıyorum... devir artık biyolojik terör devri...
yediğimiz, içtiğimiz ile zehirlenmekteyiz...
eskiden tarımda kendi kendine yetebilen, hatta dışarıya fazlası ile ihraç eden bir ülke iken, bugün tarımda yurtdışına bağımlıyız...
avrupanın, kanserojen madde içerdiğini tesbit ettiği iade gıdalar, bir şekilde ülkemize girip, içpiyasadan sofralarımıza dek geliyor...
bu kenelerde muallak bir durum...düşünmeye değer...
söylenecek ve yazılacak onlarca şey var...
bize düşen biraz daha dikkat...dikkat...dikkat...
Rabbim yardımcımız olsun...
(bu aralar intrnete pek giremiyorum, cevabı geç yazdım, kusura bakmayın)
ALLAHA EMANET OLUNUZ