fitne fesat ile insanları birbirine kırdırmaya çalışan lain kendi ismindeki forum ile şu anda görevde...
tartışmanın kökeni nedirki bu denli büyüdü?
ne olur bu oyunlara gelmeyin...
4.993 görüntülenme · 47 yanıt
نعىمة;684856hani Sen Doktorlardan Bahsediyordun Kendin Tedavi Olduğun Doktorlardır Bunlar
pekte Mutahasıs Oldukları Söylenmez..tabi Hastalığada Bağlı Bir şey.. Geçmiş Olsun
gerçi Yazdıklarını Okuduğum Kadarıyla Mantığın çalışmıyor
ama Söyle şimdi Neye Dayanarak Benim Ve Mustafa Abin Aynı Kişi Olduğunu Iddia Ediyorsun ? Bunada Cevab Ver Bari...:d
allah Nurunu Tamalayacaktır...buda Sana Bana Bağlı Değil Istismar Etme Ayeti..

✦ Mübarek Üye
Yasaklı Kullanıcı · ✦ Mübarek Üye · 2.969 mesaj
mustafa11S A Kardeşim Ne Olur Uyma şu Terbiyesiz Mahluka Ben Artik Yazmayacağim Bu Mahluka Onun Amaci Belli Bu Güzel Sitemizde Kendilerince Sinsi Bizans Oyunlari Oynamak Bunlarin Amaçlari Belli Zaten Boş Verelim Varsin Gitsin çöplüğüne Selametle...
نعىمة;684869ve Aleyküm Selam
Haklısınız ...
"küçüklerimizi Sevmeyen Ve Büyüklerimize Saygı Göstermeyen Bizden Değildir"

نعىمة;684869ve aleyküm selam
haklısınız ...
"küçüklerimizi sevmeyen ve büyüklerimize saygı göstermeyen bizden değildir"
✦ Mübarek Üye
Yasaklı Kullanıcı · ✦ Mübarek Üye · 2.969 mesaj
nurusselamunaleyküm kardesleerim bosverin biz paylasimimiza bakalim..Bazi kendini bilmezler ne yazarlarsa yazsinlar cevap yazmayin bence yazdikca kendilerini havaya aliyorlar...Yazdiklari cevaplari okumamazliktan gelin..degmez..Allaha emanet olun..
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/35428-s-e-y-t-a-n · 24.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.