Flört hakkında.

46.204 görüntülenme · 270 yanıt

Paylaş:
İNCİNUR

İNCİNUR

Mübarek Üye · 575 mesaj

tamam allah razı olsun anladım huyela abi.cevap verdiniz için teşekkür ederim bizde yapmayız demi.dua ederim sizde bana edin.güle güle.allaha emanet olun.
GüLsU_92

GüLsU_92

Yeni Üye · 0 mesaj

COK SAGOLUN PAYLASIMINIZ ICIN benimde arkadaslarim var flört ediyor ama ben istemiyorum bilmiyorum rabbim haram kilmis ben niye yapiyim diyorum seytana niye uyum diyorum... BIZIM GIBI GENCLERI BILGILENDIRECEK KONULARINIZ VARSA YAZARMISINIZ

COK IHTIYACIM VAR

SLM VE DUA ILE....
şekerleme

şekerleme

Kıdemli Üye · 490 mesaj

:T sela,metle
torressa

torressa

Mübarek Üye · 923 mesaj

allah razı olsun gerçekten güzel bir paylaşımdı
can kırıkları

can kırıkları

Mübarek Üye · 1.967 mesaj

selamun aleyküm kardeşim yazınızı okudum....bir şeyler yazmak istedim size belki ters belki haklıdır yazım......
Bazı şahıslar flört olayını sevmiyor tamam ama nişanlıyken aldatılan ve terk edilen bayanlar o zaman flört hayatı yaşamış olmuyormu ....hatta imam nikahı olupta nikahlısını 3 yada 5 kez görmüş kişiler ve sonucu ayrılık oluyor buda sakıncalı değilmidir.........yanlış anlamayın ben hiç birşeyi savunmuyorum büyük konuşmak istemem yarın bir gün benim evlatlarımın başına da gelebilir allah korusun.....neyse selametle kalın
Huyela

Huyela

Mübarek Üye · 2.345 mesaj

İNCİNURtamam allah razı olsun anladım huyela abi.cevap verdiniz için teşekkür ederim bizde yapmayız demi.dua ederim sizde bana edin.güle güle.allaha emanet olun.

Rica ederim kardeşim.

Cenabı Hak razı olsun. Sevdiklerinin eteğinden ayırmasın.

Doğru yolda olanlara selam ederim.
Bir tel parçası ol ama büyüklerin cereyanını naklet...
Huyela

Huyela

Mübarek Üye · 2.345 mesaj

GüLsU_92COK SAGOLUN PAYLASIMINIZ ICIN benimde arkadaslarim var flört ediyor ama ben istemiyorum bilmiyorum rabbim haram kilmis ben niye yapiyim diyorum seytana niye uyum diyorum... BIZIM GIBI GENCLERI BILGILENDIRECEK KONULARINIZ VARSA YAZARMISINIZ

COK IHTIYACIM VAR

SLM VE DUA ILE....

Estağfirulllah efendim. Sizde sağolun. Cenabı yardımcınız olsun. O düşüncenizden ayrılmayınız. Çünkü o bataklığın sonu yok. Rabbim iffetli bir hayat sürüp iffetli bir şekilde huzuruna varmanızı nasib eylesi.

Aşağıdaki linkten dikkatinizi çeken konulara bakabilirsiniz.

http://forum.islamiyet.gen.tr/search.php?searchid=720348

Birde aşağıdaki mail grubuna üye olmanızı tavsiye ederim. Gerçekten istifade edilecek güzel bir site

Mail Grubu .:.: www.dinimizislam.com :.:.

Dua eder dualarınızı beklerim efendim.
Bir tel parçası ol ama büyüklerin cereyanını naklet...
GüLsU_92

GüLsU_92

Yeni Üye · 0 mesaj

cok sagolun yardimlariniz icin yalniz ben o siteyi anlmadim:S:S
Mutlu Kul

Mutlu Kul

Mübarek Üye · 1.006 mesaj

allah razı olsun
serranur27

serranur27

Kıdemli Üye · 383 mesaj

Allah razı olsun ,bende kızıma okuttum ergenliğe giren her gencin okuması gereken bir yazı,umarım her genç dogru yolda gider,nefsine uymaz...
Selçuk_lu

Selçuk_lu

Kıdemli Üye · 161 mesaj

İster kadın olsun ister erkek, bu tip konular hiçbirimizin dikkatinden kaçmıyor.!Galiba bu türden meseleleri tartışmak insanoğlunun hoşuna gidiyor..
Görüntüleme=4.465
Cevaplar =168
gulen76

gulen76

Kıdemli Üye · 360 mesaj

bu tür konuları tartışmak gerekte tabii kardeşim.. evlilik önemli bir müessese...
ama ne olursa olsun ister bay ister bayan,, bir insan kuldan utanmalı, allahtan korkmalı... vicdanlı olmalı...
gulen76

gulen76

Kıdemli Üye · 360 mesaj

bir de şunu ilave etmek istiyorum.. kader kısmet herşey:) ne kadar seçecen ki.. nasıl tartıcan nasipsi oluveriyor zaten:)
lolzy

lolzy

Yeni Üye · 7 mesaj

ben musluman bir genc kizim. yazdiklariniz evet olan seyler, ama bence flort konseptini oldugundan cok daha buyutmussunuz. eger iki genc ve ya kim olursa olsun, eger akli basi yerinde ise sizin soylediklerinizin cogu gerceklesmez. bence flort etmek iffetinizi kaybetmek degirdir. bana gore bir ciddi bir iliski ilk once arkadaslik ve sonra flortten olusur. iffette en son evliliye birakilir. dusuncelerinizi alabilirmiyim? : )
melek4545

melek4545

Mübarek Üye · 3.460 mesaj

paylaşimlariniz Için teşekkürler Rabbim Razi Olsun
Selam Ve Dua Ile....
mavci

mavci 🛡

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.174 mesaj

Esselamünaleykum...

Esselamünaleykum...

lolzyben musluman bir genc kizim. yazdiklariniz evet olan seyler, ama bence flort konseptini oldugundan cok daha buyutmussunuz. eger iki genc ve ya kim olursa olsun, eger akli basi yerinde ise sizin soylediklerinizin cogu gerceklesmez. bence flort etmek iffetinizi kaybetmek degirdir.
bana gore bir ciddi bir iliski ilk once arkadaslik ve sonra flortten olusur. iffette en son evliliye birakilir. dusuncelerinizi alabilirmiyim? : )

Dinimizde bana göre diye birşey yoktur kardeşim...
Haram-helal sınırları bellidir...
Kendi kafamıza göre değil dinimizin hükümlerine göre hareket etmeliyiz...
Dinimize göre nikah olmadan yapılan her türlü beraberlik(flört) haramdır...
GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR..
.
lolzy

lolzy

Yeni Üye · 7 mesaj

bana gore din anlayisi kisiden kisiye degisir. nasil muslumanlar grublara ayriliyorsa (sunni, hanifi, alevi..) din anlayisida kisiye ozel birseydir. kul ile Allah arasinda olan bir iliskidir.
ferahhfeza

ferahhfeza

Mübarek Üye · 10.922 mesaj

lolzybana gore din anlayisi kisiden kisiye degisir. nasil muslumanlar grublara ayriliyorsa (sunni, hanifi, alevi..) din anlayisida kisiye ozel birseydir. kul ile Allah arasinda olan bir iliskidir.

bana gore din anlayisi kisiden kisiye degisir

o zaman adı felsefe olur ...
din olmaz ..
mavci

mavci 🛡

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.174 mesaj

Esselamünaleykum...

Esselamünaleykum...

lolzybana gore din anlayisi kisiden kisiye degisir. nasil muslumanlar grublara ayriliyorsa (sunni, hanifi, alevi..) din anlayisida kisiye ozel birseydir. kul ile Allah arasinda olan bir iliskidir.

Ehl-i Sünnet içinde olalım da kardeşim...
Dininimizin hükümlerinde mezhepler HAK Mezhepler arasında farklılık yoktur...
Sadece sünnet kısımlarında bazı küçük farklılıklar vardır...
GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR..
.
hasgül

hasgül

Mübarek Üye · 1.965 mesaj

Kanunlar, Allah'ın cc. emirleri Kur'an-ı Kerim'de açık ve net olarak belirtilmiştir.
"Biz o kitapta hiçbir şeyi eksik bırakmadık." (el-En'âm, 6/38)

Dolayısı ile, bana göre din, sana göre din, ona göre din olmaz.

Allah cc. kalplerimizi dini üzerine sabit kılsın. AMİN.
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.