suan icinizden gecen bir cümle !!
2.155 görüntülenme · 31 yanıt
REYGAMBER EFENDİMİZ S.A.V VE
Tüm akraba sülalemle hep birlikte firdevs cennetinde buluşmayı nasip et ya rabbim
Tüm akraba sülalemle hep birlikte firdevs cennetinde buluşmayı nasip et ya rabbim
Allahim Imanimi Sürekli Ve Daima Kalbimin üstende Daim Kill.hidayetini Ve Bu Imandaki Güzellikleri Tatmayan Insanlarada Tatmak Nasip Eyle.şeyanin şerrinden Sen Bzi Koru Rabbim Amin...
LA İLAHE İLLALLAH MUHAMMEDEN RESULULLAH..
Ben beni bıraktığım zaman sen beni bırakma ya RAB !
"Aç açabildiğin kadar sineni ummanlar gibi olsun...
İnançla geril ve insana saygı duy..
kalmasın el uzatmadığın ve alaka
duymadığın mahzun bir gönül... "
M.Fethullah GÜLEN...
~~sonsuznurr~~
İnançla geril ve insana saygı duy..
kalmasın el uzatmadığın ve alaka
duymadığın mahzun bir gönül... "
M.Fethullah GÜLEN...
~~sonsuznurr~~
Yüce Yarabbim
Yüce Yarabbim
Allah'ım yalvarırım benide iman yoluna teşvik et. Beni ve müslüman kardeşlerimi hayırlı ölümler nasib eyle ey güzel Allah'ım. Bizi affet yarabbim. Üzerimde kimsenin alacağı olmasın Allah'ım. Sen büyüksün Yarabbim, yaradansın. Senin gücüne sual olmaz Allah'ım. Şeytanları bizden uzak tut yarabbim. Sana sığındım Allah'ım. Sen bu günahkar kullarını bağışla yarabbim.
İnşallah hayırlı dualarımız kabul edilir.
En büyük dileğim gerçekten hayırlı bir hayat sürebilmek.Çok bocalıyorum.Çok
Yüce Yarabbim
Allah'ım yalvarırım benide iman yoluna teşvik et. Beni ve müslüman kardeşlerimi hayırlı ölümler nasib eyle ey güzel Allah'ım. Bizi affet yarabbim. Üzerimde kimsenin alacağı olmasın Allah'ım. Sen büyüksün Yarabbim, yaradansın. Senin gücüne sual olmaz Allah'ım. Şeytanları bizden uzak tut yarabbim. Sana sığındım Allah'ım. Sen bu günahkar kullarını bağışla yarabbim.
İnşallah hayırlı dualarımız kabul edilir.
En büyük dileğim gerçekten hayırlı bir hayat sürebilmek.Çok bocalıyorum.Çok
Allah,im eslerimizle aramizda olan problemlerimizi en kisa zamanda gider.bizleri eslerimize onlarida bizlere sevdir hos goster.. evlatlarimizi bizlere bizleride evlatlarimiza bagisla , onlari bizden alarak bizleri sinava tabii tutma Rabbim.. gozune bakipta derdini anlayacak insanlardan eyle ve oyle insanlarla karsilastir ... amin
ALLAHümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen." aminn
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/35357-suan-icinizden-gecen-bir-cumle · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.