Sordum Afganliya, Çecenliye, Felluceliye, Filistinliye;
2.590 görüntülenme · 30 yanıt
dinci, post: 681680, member: 46218
emeğinize sağlık
resimleri eklemekle konuyu daha bi anlamlı kılmışsınız Allah (c.c) razı olsun selam ve daimi dua ile....
resimleri eklemekle konuyu daha bi anlamlı kılmışsınız Allah (c.c) razı olsun selam ve daimi dua ile....
Allah’ım nurumu artır , bana nur ver ve benim için bütün nurları içine alan büyük bir nur ihsan eyle...
NSBBZNSordum Afganliya, Çecenliye, Felluceliye, Filistinliye;
"Nasılsın?"
Doğu Türkistan neden unutulur hep...
Zulümse var
İşkence var
asimilasyon var
Her türlü insanlık dışı muamele var..neden oralardan hiç bahsedilmezde hep aynı yerlerden bahsedilir.
Oradakilerde müslüman, oradakilerde insan..
sadece birkaç yerde zulum olduğunu idda ederseniz...sizin samimi olduğunuza kimse inanmaz!!
Sordum:
"Senin için ölüm ne?"
Dedi ki:
"Nişanlım!"
"Senin için ölüm ne?"
Dedi ki:
"Nişanlım!"
selamun aleyküm allah din kardeşlerimizin yar ve yardımcısı olsun inşaallah.Selametle...

nevin_1982sordum:
"senin Için ölüm Ne?"
dedi Ki:
"nişanlım!"
selamun Aleyküm Allah Din Kardeşlerimizin Yar Ve Yardımcısı Olsun Inşaallah.selametle...
amin....amin....amin....
Selam Ve Daimi Dua Ile....
Selam Ve Daimi Dua Ile....
Allah’ım nurumu artır , bana nur ver ve benim için bütün nurları içine alan büyük bir nur ihsan eyle...
selimoğlu, post: 695892, member: 38092Resimlerin neyini beğendin? güzel olan ne?
selamun aleyküm kardeşim...
gülsüm kardeşimiz tatilde uzun bi sürede olmicak burada
güzel olan büyük ihtimal paylaşılmış olunmasıdır...
selam ve daimi dua ile....:
Ggülsüm kardeşimiz tatilde uzun bi sürede olmicak burada
güzel olan büyük ihtimal paylaşılmış olunmasıdır...
selam ve daimi dua ile....:
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/35339-sordum-afganliya-cecenliye-felluceliye-filistinliye · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- ๐● Sordum ÇEÇENLİME ●๐ Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 132 cevap
- Sordum AfganLıya...! Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 2 cevap
- ALLAH'A NEDEN ZENGİN olmadığımı sordum Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 4 cevap
- Kolay sordum simdiki orta zorlukta bir soru ! :D Bilmece-Bulmaca ve Oyun 32 cevap
- Güle gülü sordum Kendi Şiirleriniz 1 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.