TüRk MiLLi TaKımımız İçİN DuA EDeLLiMMi???

6.550 görüntülenme · 95 yanıt

Paylaş:
''levent''

''levent''

Mübarek Üye · 637 mesaj

selamun aleykum kardeşlerim euro-2008'e az bir zaman kaldı orda olan 16 takımdan biri milli takımımız.dolayısı ile islam devletleri,afrikada ve asyada ve çeşitli yerlerde başarımız onlarında mutluluğu olacaktır.türkiyenin başarısı islamın ve bizim sempatimizi artırabilir.(her ne kadar bazılarını üzsede)onun için dualarımızı milli takım için turnuva boyunca yapalım inşallah.zira futbol bugün dünyada insanlara çogu şeyden daha kolay etkileyebiliyor.örnegin başarımızda birçok insan merak edecek inşallah ''allah allah!!! bu türkiye nasıl bir yer,türkler kimlerdir,neye inanırlar,geçmişleri nasıldır''vb sorular.ve buda inşallah o insanlara yeni ufuklar açar rabbimizin izni ile.naçizane fikirlerim bunlardır.yalnız 2 meramım var.1=milli takım için dua edilebilirmi? 2=herhangi yanlış bir şey belirtiysem ehil kişiler veya yönetim beni uayrabilirmi acaba selamun aleykum kardeşlerim.:G
kasım hadi

kasım hadi

Mübarek Üye · 5.714 mesaj

ALLAH onlara güç ve kuvvet versin.
inşALLAH o kupayı alırızda avrupayı dize getirttiriz.

''levent''

''levent''

Mübarek Üye · 637 mesaj

haydı arkadaslar ülkemiz için dua edelim.ben 3 fatiha 1 ihlas suresi ile başlıyorum.rabbim kabul eder inşallah.
tufan_78

tufan_78

Mübarek Üye · 542 mesaj

gerekirse vatanım için veririm baş...

ama benım mıllı takımım BEŞİKTAŞ...

....bu hocanın sadece kendi egolarını tatmın etme amacıyla kurdugu kadroya destek vermiyorum...haksızlığa karşıyım..Milli takım egolar ve çıkarlar üzeribe kurulmaz..sporseverlerin desteklediği uzman kişilerin spordan anlayan kişilerin sectiği takıp ettiği oyunculardan kurulan bir takımdır..

orda olmayı haketmeyen en başta TUMER denen bir vatan haini var ve tabi bir çok olmayı haketmeyen kişi...
''levent''

''levent''

Mübarek Üye · 637 mesaj

tufan_78gerekirse vatanım için veririm baş...

ama benım mıllı takımım BEŞİKTAŞ...

....bu hocanın sadece kendi egolarını tatmın etme amacıyla kurdugu kadroya destek vermiyorum...haksızlığa karşıyım..Milli takım egolar ve çıkarlar üzeribe kurulmaz..sporseverlerin desteklediği uzman kişilerin spordan anlayan kişilerin sectiği takıp ettiği oyunculardan kurulan bir takımdır..

orda olmayı haketmeyen en başta TUMER denen bir vatan haini var ve tabi bir çok olmayı haketmeyen kişi...

s.a kardeşim gün birlik zamanı boşver kusurlarımızı örtelim bu bizim olur hocanın olur başkasının olur artık yola girilmiş at degiştiremeyiz kardeşim tümere gelince bu özel bir konu tümere çok özel sempatim vardı gerek yetenegine gerekse kendine has tavrına camia bir türlü o iyi oynarken bile kabullenemedi başkalarına aşırı sevgi(örn.yabancı futbolcular) tümeride üzdü bunu ntv sporda ercan tanere söyledi velhasıl tümeri tutamadık beşiktaşta.ama sen ve ben olsaydım bjkli olmammıza ragmen fb ve gs de oynardık bu iş ekmek işi profosyonellik işi.herşyede bir hayır vardır tufan kardeş mevlamızın takdiridir.tümere yapılan çirkinliklere içinde kısmen bende bulunmuşumdur kınıyorum çok üzüldüm.o edilen hakaretler vb çirkin şeyler.bir çok kişiye oluyor umarım emre belezoğlu kardeşime olmaz.artık aşmamız gerek bazı şeyleri.insanlarımız futbol yüzünden düşman değil;kardeş olmalı.allah niyeti bozuk kimselere stadlarda,basında vb yerlerde fırsat vermesin.hakkını helal et kardeşim ve kardeşlerim.
''levent''

''levent''

Mübarek Üye · 637 mesaj

haydi arkadaslar bugün 21.45 portekiz ile karşılacak milli takımımız için dualarınızı eksik etmeyin bu formu canlı tutalım bayan kardeslerim sizden katılım ve dua bekliyorum haydi türkiye!!! haydi kardeşlerim katılım ve yayılım.
''levent''

''levent''

Mübarek Üye · 637 mesaj

,,,,,,,,,haydi kardeşlerim...
gecekondu

gecekondu

Mübarek Üye · 1.726 mesaj

Selamun Aleyküm Abi konu için teşekkürler..
Türkiye Milli Takımımıza
Başarılar dilerim ..
İnşallah Portakalları Yenip gelirler ..
selametle ..

''levent''

''levent''

Mübarek Üye · 637 mesaj

gecekondu
Selamun Aleyküm Abi konu için teşekkürler..
Türkiye Milli Takımımıza
Başarılar dilerim ..
İnşallah Portakalları Yenip gelirler ..
selametle ..

a.s saol kardeşim allah razı olsun hepınızden
''levent''

''levent''

Mübarek Üye · 637 mesaj

hadi bastır gönüller coşsun;o kupalar sana helal al gel de buralar bayram olsun...
Nevin_1982

Nevin_1982

Mübarek Üye · 5.000 mesaj

Selamun aleyküm.Allah yar ve yardımcıları olsun.Hakkımızda hayırlısı:H:G
''levent''

''levent''

Mübarek Üye · 637 mesaj

Nevin_1982Selamun aleyküm.Allah yar ve yardımcıları olsun.Hakkımızda hayırlısı:H:G

a.s allah razı olsun kardeş teşekkürler umudum çoktur iyi sonuç alacagız inşallah
keltepe

keltepe

Mübarek Üye · 2.305 mesaj

SELAMUN ALEYKÜM KARDEŞİM...
benDE 3 fatiha 3 ihlas suresi OKUDUM..
.rabbim kabul eder inşallah...

HAYIRLI AKŞAMLAR...
meltem

meltem

Mübarek Üye · 1.782 mesaj

Selamunaleyküm...RABBİM İNŞALLLAH YARDIMCILARI OLSUN...Allaha emanet olun...
"Aç açabildiğin kadar sineni ummanlar gibi olsun...
İnançla geril ve insana saygı duy..
kalmasın el uzatmadığın ve alaka
duymadığın mahzun bir gönül... "
M.Fethullah GÜLEN...
~~sonsuznurr~~
''levent''

''levent''

Mübarek Üye · 637 mesaj

keltepeSELAMUN ALEYKÜM KARDEŞİM...
benDE 3 fatiha 3 ihlas suresi OKUDUM..
.rabbim kabul eder inşallah...

HAYIRLI AKŞAMLAR...

tesekkürler kardes allah razı olsun
''levent''

''levent''

Mübarek Üye · 637 mesaj

meltem, post: 689007, member: 1572Selamunaleyküm...RABBİM İNŞALLLAH YARDIMCILARI OLSUN...Allaha emanet olun...

allah razı olsun kardeşim saol
MyKaBuS

MyKaBuS

Mübarek Üye · 1.131 mesaj

Ya Rabbil Alemin Sen Ehli Küfre Karşı Ehli Sünneti Muzaffer Eyle...

Ey Alemlerin Rabbi Hz. Rahman; TÜRKİYE'nin Portekizi Yenmesi Konusunda Yardım Et..

Ey Kalplerimizi Halden Hale Sokan Rabbimiz; İslamın Asırlardır Sancaktarlığını Yapan Bu Evlatlara Yardım Et...
''levent''

''levent''

Mübarek Üye · 637 mesaj

MyKaBuSYa Rabbil Alemin Sen Ehli Küfre Karşı Ehli Sünneti Muzaffer Eyle...

Ey Alemlerin Rabbi Hz. Rahman; TÜRKİYE'nin Portekizi Yenmesi Konusunda Yardım Et..

Ey Kalplerimizi Halden Hale Sokan Rabbimiz; İslamın Asırlardır Sancaktarlığını Yapan Bu Evlatlara Yardım Et...

amin kardesim allahumme salli ala seyyidina ve ala ali muhammed
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.