Sıra sende dualarımdasın Rabbim gönlündekini tez zamanda nasip eylesin inşallah ... Amin Amin Amin..
güzel haberlerini bekliyorum kardeşim. Bizi haberdar et .
Dua ile
25.346 görüntülenme · 103 yanıt
ggökyüzü_21selamün aleyküm arkadaşlar ben sizlerden çok özür diliyorum sekine duasına bundan sonra katılamıyacam babaannemin hastalıgından onunla ilgilendigimizden dolayı vakit ayıramıycam hakkınızı helel edin allah hepinizin duasını kabul etsin inş
gulbanuleyla kardeşim eğer geç kalmadıysam bende katılmak istiyorum. duayı söylediğiniz günlerde bir defa mı yoksa her namazın ardından birer defa mı okuyacağız.bilgi veririmisiniz.
gülefşanÖzlem kardeşim bu hafta sende de duada özel bir isteğin varmıydı dua ederken söyliyeyim demiştim
Leyla_Ebedigulbanu canım bu sırayı bi bitirelim istek olursa tekrar başlarız inşallah . Rabbim seninde ne muradın varsa nasip eylesin inşallah . sende kendin kendine istersen bizleride katarak okuyabilirsin çok kıymetli bir dua . Rabbim kabul eylesin inşallah Aminn
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/35208-sekine-duasi-kardesligi · 08.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.