yeni yaş pastamız geldiii buyrun çekinmeyin
4.571 görüntülenme · 69 yanıt
çok sıcak ve yorucu bi gündü ben o kadar yoğunlukta çok güzel ve değişik bi kek yaptım inşallah ekliycem herkese hayırlı günler
slm ve dua ile
slm ve dua ile
gülnisa, post: 682078, member: 24008s.a o yorucu gununuzerıne kek yaptın afferın sana :)
bende bugun hazır pasta aldım ama senınkı kadar lezzetlı değıl:)
öle wallahi napıyım benim işim de bu
hayırlı akşamlar ya bu arada neden hiç bloğuma gelmiyosun:gulegule
tufan_78hoşgördük nasılsınız..okudugum kadarı ile yorgun bir gun gecirmişsiniz....
buna rağmen maharetli eller yine kendini göstermiş:)
ilginiz için allah razı olsun ewt yoğun bi gündü
sınav vardı yarın da var
sorma ya insan mutfağa alışınca çıkamıyor:)
tufan_78, post: 682175, member: 64706açıköğretim sınavımı..Allah yardımcın olsun
ewt:evetaçık öğretim
allah razı olsun:)
tufan_78hımm..zor açıköğretim okumak.bende okudum ama 3.sınıftan bıraktım..hangi bölüm okuyorsunuz?
ya insan 3 e kadar gelirde bırakır mı ben 2. sınıftayım ya çok uzunnnnn zamandır da bitmedi
zor ama çalşmak lazım
öle atıp geçilmiyo
benim bölüm kamu yönetimi
İNCİNURharika ellarinize salık ıhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.
ay çok şekersin minik seni hoşgeldin ablacım:G
evte kesinlikle haklısın atıp gecilmiyor işte ama ne yapalım.öyle oldu.keşke devam etseydım.sende inşallah hayırlısıyla bitirirsin.kitaplar çok göz korkutuyor.çok detaycı ve gereksiz bisürü yazı var.kafa kurcalamak için sırf...nasıl gecti sınav bugun?
neslihantozan, post: 682191, member: 20924ay çok şekersin minik seni hoşgeldin ablacım:G
teşekkür ederim.ama lütfen bana minik demeyin.9yaşına girdim.kocaman kız oldum.bende pasta yapabiliyorum.ben besmele kampanyası açtımsizde katılır mısınız?şeytanın gıcık olması için.kapıkapı dolaşıyorum.
tufan_78, post: 682198, member: 73855evte kesinlikle haklısın atıp gecilmiyor işte ama ne yapalım.öyle oldu.keşke devam etseydım.sende inşallah hayırlısıyla bitirirsin.kitaplar çok göz korkutuyor.çok detaycı ve gereksiz bisürü yazı var.kafa kurcalamak için sırf...nasıl gecti sınav bugun?
ben o kitapları kullnmıyorum
yardımcı kitap alıyorum
bugünnn mat çok kötü
muhasebe güzeldi
yarın istatistik ve iktisat var iki zor ders ikisinden de geçensene kıl payı kaldım:A
İNCİNUR, post: 682200, member: 73855teşekkür ederim.ama lütfen bana minik demeyin.9yaşına girdim.kocaman kız oldum.bende pasta yapabiliyorum.ben besmele kampanyası açtımsizde katılır mısınız?şeytanın gıcık olması için.kapıkapı dolaşıyorum.
ay canım benim ewt kocaman olsmuşsun maşallah hemde pasta yapıyosun ee artık sen benim sağ kolum ol
tabiki katılırım foruma bakıyım
şeytanı beraber gıcık edelim:evet
neslihantozan, post: 682205, member: 25977ay canım benim ewt kocaman olsmuşsun maşallah hemde pasta yapıyosun ee artık sen benim sağ kolum ol
tabiki katılırım foruma bakıyım
şeytanı beraber gıcık edelim:evet
çok sağolun.allah seni korusun ablacım.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/35197-yeni-yas-pastamiz-geldiii-buyrun-cekinmeyin · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.

[/U