islamiyet.gen.tr bağımlısı oldum

1.099 görüntülenme · 8 yanıt

Paylaş:
neslihantozan

neslihantozan

Mübarek Üye · 3.695 mesaj

s.a kardeşlerim hayatımda hiç bu kadar huzurlu ve mutlu olmamıştım aradığım herşey burda fazlasıyla var,rabbim beni burdan alıkoymasın hepinizde dualarımdasınız sizi en emin yere rabbime emanet ediyorum hayırlı akşamlar
ferahhfeza

ferahhfeza

Mübarek Üye · 10.922 mesaj

______aleyküm selam kardeşim ne mutlu size...sevindim SİZİN adınıza huzurlu olmanIZa...mutlu olmanıza
amin inşallah kardeşim
rabbimize emanet olunuz
selam ve dua ileB)B)B)
hayırlı nurlu akşamlar dilerim:H _______
tufan_78

tufan_78

Mübarek Üye · 542 mesaj

a.s hayırlı akşamlar.bende uye olalı bir hafta kadar oldu.çok guzel bir ortam oldugunu gördüm.harikulade insanlar var.bilgi birikimi paylaşımı çok güzel.arkadaşlık ve aradaki sevgi saygı ortamı çok güzel.Allah bozmasın inşallah..herkese hayırlı akşamlar.
neslihantozan

neslihantozan

aminenur______aleyküm selam kardeşim ne mutlu size...sevindim SİZİN adınıza huzurlu olmanIZa...mutlu olmanıza
amin inşallah kardeşim
rabbimize emanet olunuz
selam ve dua ileB)B)B)
hayırlı nurlu akşamlar dilerim:H _______

allah razı olsun sağol canım gerçekten çok mutluyum slm ve dua ile
neslihantozan

neslihantozan

tufan_78a.s hayırlı akşamlar.bende uye olalı bir hafta kadar oldu.çok guzel bir ortam oldugunu gördüm.harikulade insanlar var.bilgi birikimi paylaşımı çok güzel.arkadaşlık ve aradaki sevgi saygı ortamı çok güzel.Allah bozmasın inşallah..herkese hayırlı akşamlar.

ewt ya gerçekten de öle çok güzel bi site
aliye_aliye

aliye_aliye

Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj

neslihantozans.a kardeşlerim hayatımda hiç bu kadar huzurlu ve mutlu olmamıştım aradığım herşey burda fazlasıyla var,rabbim beni burdan alıkoymasın hepinizde dualarımdasınız sizi en emin yere rabbime emanet ediyorum hayırlı akşamlar

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

Ve aleyküm Selam Neslihan ablacım..
Şahsım adına ben de sizi tanımaktan dolayı çok mutluyum:).. Biz de güzel forumlarınızın bağımlısı olduk..Allah c.c razı olsun, her birinden istifadeleniyoruz inşallah...Baki dualar ile siz de Kalbinizin sahibine Emanetsiniz inşallah..Hayırlı ve bereketli akşamlar.

neslihantozan

neslihantozan

aliye_aliye

Ve aleyküm Selam Neslihan ablacım..
Şahsım adına ben de sizi tanımaktan dolayı çok mutluyum:).. Biz de güzel forumlarınızın bağımlısı olduk..Allah c.c razı olsun, her birinden istifadeleniyoruz inşallah...Baki dualar ile siz de Kalbinizin sahibine Emanetsiniz inşallah..Hayırlı ve bereketli akşamlar.

allah razı olsun inşallah daha güzel şeyler paylaşmak nasip olur slm ve dua ile allaha emanet ol
Emanet

Emanet

Mübarek Üye · 3.574 mesaj

selamun aleyküm ablacım...
evet dediğin gibi aynen bende bağımlı oldum buraya.çok güzel bi ortam var burda ALLAH bozmasın...dualarımdasınız.......
neslihantozan

neslihantozan

emanet55selamun aleyküm ablacım...
evet dediğin gibi aynen bende bağımlı oldum buraya.çok güzel bi ortam var burda ALLAH bozmasın...dualarımdasınız.......

aleyküm selam amin rabbim bozmasın slm ve dua ile:H
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.