Hepinizi çok Seviyorum.
13.605 görüntülenme · 197 yanıt
ozlem_yagmur, post: 678854, member: 13352ALLAH RAZI OLSUN TEŞEKKÜR EDERİM ABİ SAĞOLASIN..
ALLAH senden razı olsun kardeşim.
bende teşekkür ederim sana.selametle.:H
Selamun Aleyküm
Birşey Mi Kaçirdim Ne Oluyor
Herkese çiçek Veriyorsunuz çok Kiskandim Ben De Istiyorum
Forumu Okuyunca çok Etkilendim Ne Oldu Rabbim Sağlikli Huzurlu Mutlu Imanli Ihlasli Başarili Sevdiklerinizle Beraber Uzun ömür Versin Sevdiği Kullarindan Eylesin Efendimizin şefaatine Ulaştirmayi Nasip Etsin Her Iki Cihanda Af Ve Afiyet Versin Inşallah
Amin
Forumu Okuyunca çok Etkilendim Ne Oldu Rabbim Sağlikli Huzurlu Mutlu Imanli Ihlasli Başarili Sevdiklerinizle Beraber Uzun ömür Versin Sevdiği Kullarindan Eylesin Efendimizin şefaatine Ulaştirmayi Nasip Etsin Her Iki Cihanda Af Ve Afiyet Versin Inşallah
Amin
Selamünaleyküm değerli abim HAKKIM var ise HELAL OLSUN siz HAKKINIZI HELAL EDİN...emeğinize sağlık İNŞALLAH çok çok teşekkür ederim...kullanacağım İNŞALLAH...
RABBİM sizi sevdiklerinize bağışlasın...ALLAH c.c. emanet olun...selametle:H
RABBİM sizi sevdiklerinize bağışlasın...ALLAH c.c. emanet olun...selametle:H
kasım hadiNİHALİM.
BUDA SİZE.
YÂ RAB, KUSURUMUZU AFFET.BİZİ,KENDİNE KUL KABUL ET.EMANETİNİ KABZETMEK ZAMANINA KADAR BİZİ EMANETTE EMİN KIL.AMİN...
SAİD NURSİ
NAGİHANSelamun Aleyküm
Amin
aleykum selam kardeşim.
RABBIM razı olsun.
ölüm insana çok yakın.o yüzden helalleşmek çok güzel ve dogrudur.
o yüzden bende yarınımız garanti olmadıgı için bu gün helalleşelim.yarın ne olur ne olmaz demi.
ellbetteki size güzel bir çiçek gelecektir.

Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/35156-hepinizi-cok-seviyorum · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.