Ortaya karışık bir lezzet :)

1.709 görüntülenme · 15 yanıt

Paylaş:
tufan_78

tufan_78

Mübarek Üye · 542 mesaj

öncelikle kaç tane aç varsa adam başı birer ekmek ve her malemeden üçer tane alıyoruz:)domates biber soğan yumurta ve bilimum aperatif denilen malzemeyı alırız.8 yıl önce biten askerlikten kalma tariflerimiz umarım bayatlamamıştır.öncelikle gece üçte acıkmış olarak kalkarız..ki bu en önemlisidir.cunku ancak o satte böyle abuk sabuk bişi yapılabilir.ve o saatte yenılebilir :)

cok basit bişi yapacağız...doğranmış olan domates biber soğan yumurta yağ ve kaşığı aynı tavanın içinde sağa sola ceviriyoruz..o belli bi zaman sorna bi kıvama geliyor ..soğanlar sararıyor vs...o kadar teknık konuları bilmiyorum..

heh işte mide zil çalınca soğanlar sararınca hafiften her bir malzeme kızarınca ateşi kapatıyorsun..direkt yumuluyorsun uygun bir ad bulunamayan bu karışığa::::)

buda benden olsun afiyet olsun
tufan_78

tufan_78

Mübarek Üye · 542 mesaj

begenmedinizmi ya..tabi herkes burda neslihan arkadasımın hunerli ellerinden cıkan lezzetlere dalmış:)
neslihantozan

neslihantozan

Mübarek Üye · 3.695 mesaj

aaaa nedemek bence tarif fena değillll eline sağlık
Emanet

Emanet

Mübarek Üye · 3.574 mesaj

eee yok kardeşim ya neslihan ustanın tariflerinde kalayım ben...
yani ben almayayım bu belirsiz tariften...:K
AFRA_NUR

AFRA_NUR

Mübarek Üye · 2.128 mesaj

Selametle...
neslihantozan

neslihantozan

Mübarek Üye · 3.695 mesaj

emanet55eee yok kardeşim ya neslihan ustanın tariflerinde kalayım ben...

aferim sana sadık kardeşim benim:evet
tufan_78

tufan_78

Mübarek Üye · 542 mesaj

emanet55eee yok kardeşim ya neslihan ustanın tariflerinde kalayım ben...

vaaaay demek öyle..alacagınız olsun:(:(...iki dakkada yok ettiniz güzelim aşçılıgımı :)
Emanet

Emanet

tufan_78vaaaay demek öyle..alacagınız olsun:(:(...iki dakkada yok ettiniz güzelim aşçılıgımı :)

ahçılık mı..sizinki ahçılıksa neslihan ablamınki ne..valla benim zehirlenmeye ve aç kalmaya niyetim yok
tufan_78

tufan_78

Mübarek Üye · 542 mesaj

emanet55ahçılık mı..sizinki ahçılıksa neslihan ablamınki ne..valla benim zehirlenmeye ve aç kalmaya niyetim yok

teessüf ederim kardeşim.:)....madem begenmıyorsunuz bızde dışardan söyleriz allaallaaa..her erkeğin kaçış noktası vardır:)
Emanet

Emanet

tufan_78teessüf ederim kardeşim.:)....madem begenmıyorsunuz bızde dışardan söyleriz allaallaaa..her erkeğin kaçış noktası vardır:)

hım dışardan he...evet kaçıyosun resmen insan bu kadar belli etmezki yav:K
ysmnkaos

ysmnkaos

Mübarek Üye · 1.327 mesaj

Selamünaleyküm...

Yemek Güzel... :B
ama yerken masada muhakkak yoğurt bulundurmayı
ayrıcaa.....
yakınlarda oturan ve yaklaşık 20 dk. sonra tel. çağrı yapıp "iyiyim" müjdesini vereceğiniz samimi bir arkadaşınızı bulundurmayı unutmayın...:H

ALLAHA EMANET OLUNUZ

bir insanı ahlaken değilde sadece zihnen eğitmek,

topluma bela kazandırmaktır...
Emanet

Emanet

ysmnkaos
Selamünaleyküm...

ayrıcaa.....
yakınlarda oturan ve yaklaşık 20 dk. sonra tel. çağrı yapıp "iyiyim" müjdesini vereceğiniz samimi bir arkadaşınızı bulundurmayı unutmayın...:H

ALLAHA EMANET OLUNUZ

süper ya..........:B:K
tufan_78

tufan_78

Mübarek Üye · 542 mesaj

ysmnkaos
Selamünaleyküm...

ayrıcaa.....

ALLAHA EMANET OLUNUZ

kardeşim saygılar..Allah razı olsun benı öven konuşmanızdan dolayı.dilersenız hemen yapıp sizede bi kaç tabak yollayayım:):)
ysmnkaos

ysmnkaos

Mübarek Üye · 1.327 mesaj

kusura bakmayın... sadece şakaydı...:evet
ama eğer önce biberleri soteleyip, sonrada domatesleri ilave eder 5 dk sonrada yumurtayı kırarsanız yazdıklarıma gerek kalmaz... yemeğinizi güvenle yiyebilirsiiz...:H

ALLAHA EMANET OLUNUZ

bir insanı ahlaken değilde sadece zihnen eğitmek,

topluma bela kazandırmaktır...
Emanet

Emanet

ysmnkaos

işte bu ya...muhteşemliğe bakın ya...eminim tufan arkadaşımda kendi tarifinden bile vazgeçmiştir:K

tufan_78

tufan_78

Mübarek Üye · 542 mesaj

Estagfurullah ne kusuru,bende şaka amaçlı söyledim.ama sziin yaptıgınız oldukça lezzetli,en azından öyle görünüyor...gecenın saat 1 i ve bendeki iştaha bakarmısınız:)bu arada o bahsettiğiniz sotelemek 5 dakika sonra bişiler yapmak vs...hiç aklıma dahi gelmiyordu askerde iken:)soğan sararmışsa hepsi olmuştur:):)
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.