buyrun kahvaltıya
139.741 görüntülenme · 1.912 yanıt
can kırıklarıben ekmek bancaktım yaaa....ekran müsade etmedi neyse yarın ki tarife banayım........ellerinize sağlık..
bende ekmek banmayı cok severım
mmmmmm
banın sız harıka oluyor afiyet olsun( banmış sayın):)
mutlu kalın

çocuklar aceleden bu kadar hazırlayabildim eşim dün sabah anjiyo oldu gece yoğun bakımda kaldı bu sabah hastaneye gidiyorum size afiyet olsun ha sakın sofrayı toplamadan bırakmayın gelince evi temiz bulayım belki birkaç gün gelemem dua edin
Uzaklık deyip dert ettiğin nedir ki sevgili Biz
YARADAN'ı görmeden sevmedik mi
Mevlana'dan
YARADAN'ı görmeden sevmedik mi
Mevlana'dan
Beni Kimsenin Bilmesi Önemli Degil Rabb'im Bilsin , Yeter. Kim Ne Derse Desin
Bana
Rabb'im Kulum Desin Yeter...
emanet55, post: 1036241, member: 94794
afiyet olsun...kahvaltınız hazır..gülnisa ablam buyur...diğerlerini çağırmayı unutma ama tamam:a12:
zeynepcım ellerıne sağlık
harıka görünüyor
:)
haydı afıyet olun
:a12:
hafize
çocuklar aceleden bu kadar hazırlayabildim eşim dün sabah anjiyo oldu gece yoğun bakımda kaldı bu sabah hastaneye gidiyorum size afiyet olsun ha sakın sofrayı toplamadan bırakmayın gelince evi temiz bulayım belki birkaç gün gelemem dua edin
selamunaleykum hafıze anne
emeğıne sağlık
aceleden boyle hazırlamışsan senden korkulur
maaşşallah
hepsı süperrrrrr
bu arada eşıne cok geçmiş olsun
allah acıl şıfalar versın amın
merak etme ben toplarımama once yıyelım bakalım
x+y=zbu konuyu sevmedim boş boş uğraşılarla vakit kaybı allah akıl fikir versin
selamunaleykum
siz sevmedıysenız yazmazsınız
ama bız yıne de sevgı soframıza her daım beklerız
boş boş şeyler değıl
nedenı sevı sofrası burası
bıraz ınsanların yüzünde tebessüm bırakabıldıysek buhayatta ne mutlu
BİSMİLLAH Yine sofra hazır.hele bu sofrayı dostlar hazırlayınca daha bi güzel oluyor.Ellerinize sağlık .Allah sofranıza da hayatınızada bereket versin Bu sofraları hazırlayanlardan merhametini ve rızkını eksik etmesin.Amin Elhamdülillah .Kahvaltımı yaptım dua mıda yaptım.Hadi bana eyvallah.....
emanet55, post: 1036241, member: 94794
afiyet olsun...kahvaltınız hazır..gülnisa ablam buyur...diğerlerini çağırmayı unutma ama tamam:a12:
Selamün Aleyküm...
Yine başlamışsın akşamdan hazırlamaya...
Seni uyanık seni:) Sabah erken kalkmak zor mu geliyor ne:)
Eline sağlık..
hafize
Çok geçmiş olsun.. Allah şifa versin...
Elinize sağlık harika olmuş..Hiç acele sofrasına da benzemiyor...
minabetül, post: 1036403, member: 98868Görüntüsü güzel olanın tadıda güzelldir
Emeğinize sağlık ..Anlaşılan beni 1 dereceden obeyiz yapmaya niyetlisiniz..
bunlarda benden:a14:
Bu resım kucultulmustur.Gercek boyuta donmek ıcın tıklayın.Orjınal boyut 600x450
selamunaleykum kardeşim
ooooooo
harıka görünüyor
ellerınıze sağlık:)
bu arada bızım soframızda yıyorsunuz
ve kılo almıyorsunuz
ne guzel değıl mı
hem ye
hem formda kal:)
allaha emanet olun
mutlu kalın
abla açlık tan midemden garip sesler geliyor ekrana ekmek bandım tadı yok yarın rafadan yumurta olsada yesek yaparmısın .....zahmet olmazsa...........hem çok güzel bir konu genç kızlara sofra kurma adabı öğretiyosunuz ..beğenmeyen beğenmesin ben beğenip ekmek banıyosam onlarda imrenmiştir banamadılar ya laf atıyolar.......selametle
nefs-i mutmainne
Yeni Üye
Yeni Üye · 0 mesaj
Ellerinize Sağlık ablalarım - abilerim ne güzel sofralar onlar öle .. insanın monitörü delesi gelior :D .. bnde hazırlardım da vakit kahvaltı vkti deiL :D .. baska zaman İnsallah
can kırıklarıabla açlık tan midemden garip sesler geliyor ekrana ekmek bandım tadı yok yarın rafadan yumurta olsada yesek yaparmısın .....zahmet olmazsa...........hem çok güzel bir konu genç kızlara sofra kurma adabı öğretiyosunuz ..beğenmeyen beğenmesin ben beğenip ekmek banıyosam onlarda imrenmiştir banamadılar ya laf atıyolar.......selametle
selamunaleykum kardeşim
herkesın fıkrıne acığız demı ama :)
beğenmeyen yazmasın
maksat tebessüm ettırmek
yarın yumurtanı yapacağım en güzlinden:)
allaha emanet ol
mutlukal
nefs-i mutmainneEllerinize Sağlık ablalarım - abilerim ne güzel sofralar onlar öle .. insanın monitörü delesi gelior :D .. bnde hazırlardım da vakit kahvaltı vkti deiL :D .. baska zaman İnsallah
afiyet olsun kardeşim
sloganımız
hem ye hemde formda kal:a15:
kahvaltı her saat güzeldir
mesela bend e bugün kahvaltı yapacağım:)
allaha emanet ol
mutlu kal
nefs-i mutmainne
Yeni Üye
Yeni Üye · 0 mesaj
oda dogrudur ablacım .. :D Ellerinize sağlık .. Rabbim , rızası için kurulan her sofranın bereketini artırsın Hacı sofrası eylesin İnsallah :) Allah'a emant oln ..hyırlı aksmlar
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/35097-buyrun-kahvaltiya · 25.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.