hafize[sıze=5]ama çay eksik tutun tutun düşmesin[/sıze]
[ımg]http://img214.imageshack.us/img214/8256/caylar10hg2em5.jpg[/ımg]
hoşgeldin hafize anne
ooo
çayların tuttum
en güzelinden olmuş
ellerıne sağlık :)
139.741 görüntülenme · 1.912 yanıt
hafize[sıze=5]ama çay eksik tutun tutun düşmesin[/sıze]
[ımg]http://img214.imageshack.us/img214/8256/caylar10hg2em5.jpg[/ımg]
mavci 🛡
✦ Mübarek Üye
* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.173 mesaj
edam005Emeğine sağlık mavci kardeşim.harika bir sofra, orda benim memleket in tatlısıda var. bak, bak, turunç tatlısı değilmi o...:a32:
gülnisa hocam ,dediğiniz gibi tam100 puan da benden:a32:
hepimize afiyet olsun,
gülnisaselamunaleykum
bugün geç kalktım gerçi öğlen oldu ama kahvaltı sevenler buyurabılırler :)
cemaldurra, post: 1027809, member: 97715Selamun Aleyküm,
Hanım yaşlı babası ve annesine yardımcı olmak amacıyla onlarla beraber Kuzuluk kaplıcalarına gitti, bir süredir biz çocuklarla yalnız kaldık...
Bu tür kahvaltı sofraları iştahımızı kabartmakla beraber biraz ütopik kalıyor bize (en azından şimdilik)...
Ama hanım kısmet olursa yarın akşam geliyor, o zaman ben ona yaptırmaz mıyım bir etli ekmek...
Etli ekmek deyince; konya işi değil bizimki yanlış anlaşılmasın Kastamonu işi (Muhterem kayınvalidem Kastamonu-İnebolu'dandır)...
Kastamonu'ya yolu düşen olursa orada Nasrullah Camii arkasında restore edilmiş eski tarihi bir binada hizmet veren Melike Sultan adlı yerde mutlaka Kastamonu usulü etli ekmek yesin, önemle tavsiyemdir...
Yediklerimizin şükrünü eda edebime şuuru ile afiyet ve şifa olsun...
Allah'a emanet olun...
cemaldurra, post: 1027809, member: 97715Selamun Aleyküm,
Hanım yaşlı babası ve annesine yardımcı olmak amacıyla onlarla beraber Kuzuluk kaplıcalarına gitti, bir süredir biz çocuklarla yalnız kaldık...
Bu tür kahvaltı sofraları iştahımızı kabartmakla beraber biraz ütopik kalıyor bize (en azından şimdilik)...
Ama hanım kısmet olursa yarın akşam geliyor, o zaman ben ona yaptırmaz mıyım bir etli ekmek...
Etli ekmek deyince; konya işi değil bizimki yanlış anlaşılmasın Kastamonu işi (Muhterem kayınvalidem Kastamonu-İnebolu'dandır)...
Kastamonu'ya yolu düşen olursa orada Nasrullah Camii arkasında restore edilmiş eski tarihi bir binada hizmet veren Melike Sultan adlı yerde mutlaka Kastamonu usulü etli ekmek yesin, önemle tavsiyemdir...
Yediklerimizin şükrünü eda edebime şuuru ile afiyet ve şifa olsun...
Allah'a emanet olun...
mavci 🛡
✦ Mübarek Üye

mavci 🛡
✦ Mübarek Üye
gülnisa:a12::a12::a12:
ne kadra cok acıkmışım
mmmmmm
harıka
tşk mavci
edam005Gülnisa kardeşim hayırlı sabahlar ,kahvaltıda beraber olmak sizlerle ,büyük mutluluk..
mavci 🛡
✦ Mübarek Üye
edam005Hepinize hayırlı sabahlar,iştahınız bol olsun mavci kardeşim gene zahmetlere girmişsiniz...Allah razı olsun,,:a32:
mavci
Estağfurullah değerli ablamız...
Sizler için hiç zahmet olur mu?:a11:
Afiyet-şifa olsun inşallah...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/35097-buyrun-kahvaltiya · 25.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.