Taha Suresi Okuyabilirmisiniz?
3.054 görüntülenme · 33 yanıt
sehadet27, post: 674821, member: 58484S.a Kardeşlerim çok Zor Durumdayim Allah Rizasi Için 21 Tane Taha Suresi Okutuyorum Okuyabilecek Kardeşlerim Varsa çok Memnun Olurum Allah Hepinizden Razi Olsun (30 Mayis Cuma Gününe Kadar Okunmasi Lazim)
VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM ŞÜKÜR KAVUŞTURANA SİZİ TEKRAR BURADA GÖRMEK COK GÜZEL İNAN COOOOK SEVİNDİM KARDEŞİM ŞU SIRALAR BİRAZ YOĞUNUM AMA SANA YARDIMCI OLACAĞIM İNŞALLAH RABBİME EMANET OL SELAM VEDUA İLE KALIN
NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR
KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

asos190720 sini de ben alıyorum... ne bileyim içimden geldi... rabbim zor durumda olanlara yardım etsin...
SİZE 15 TANESİNİ YAZDIM KARDEŞİM..BAŞKA KARDEŞİMİZDE ALDI DAHA ÇOK KİŞİN DUASI OLSUN DİYE HEMDE SİZİN ÇOK YORULMAMANIZ AÇISINDAN....HAYIRLI GÜNLER
''İNSAN DİLİNİN MASKARASIDIR''
fatmana
SİZE 15 TANESİNİ YAZDIM KARDEŞİM..BAŞKA KARDEŞİMİZDE ALDI DAHA ÇOK KİŞİN DUASI OLSUN DİYE HEMDE SİZİN ÇOK YORULMAMANIZ AÇISINDAN....HAYIRLI GÜNLER
tamam kardeşim...
Herşeyi ALLAH için yap....!
Alemlerin rabbi olan ALLAH 'a teslim ol...!
akif eymen oğlumm...
Alemlerin rabbi olan ALLAH 'a teslim ol...!
akif eymen oğlumm...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/35014-taha-suresi-okuyabilirmisiniz · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- EN'AM SURESİ OKUYABİLİRMİSİNİZ? Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 16 cevap
- ...taha-131... Kuran-ı Kerim 10 cevap
- Taha - Nerdesin Ay Yüzlüm İlahiler ve Ezgiler 3 cevap
- ay yüzlüm-TAHA İlahiler ve Ezgiler 2 cevap
- TAHA 113 Kuran-ı Kerim meali 3 cevap
- bir tanıdığımın çocuğu olması için yasin okuyabilirmisiniz? Dua Bölümü 9 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.