öNDER SAV ve CHP nin GERÇEK YÜZÜ

1.309 görüntülenme · 7 yanıt

Paylaş:
ekrem2

ekrem2

Yeni Üye · 6 mesaj

Esselamün aleyküm.
Arkadaşlar siteye yeni kaydoldum.Tüm bölümleride tam dolaşamadım henüz.Konunun yeri burasımıdır değilmidir kestiremedim.Bir yanlışlık var ise admin kardeşimin düzeltmesini rica ediyorum.
Burası İslami bir site,bu nedenle böyle bir konunun var olması gerekir diye düşündüm.
Malumunuzdur CHP li Önder Sav iti,Peygamberimiz (s.a.v)'i hafife ve alaya alan sözler sarf etti.Deniz Baykal ise 'daha dikkatli olmalıydı 'babından bir şeyler söyledi.
Bunların Yüce Allah (c.c) katında durumları nedir tabiki Allah(c.c) bilir.Bize düşen en az şey ise bu gibilere buğz etmektir.
Allah(c.c) bunları ıslah etsin inşallah.
Selam ve dua ile Allah'a(c.c)'a emanet olun.
نعىمة

نعىمة

Yasaklı Kullanıcı · ✦ Mübarek Üye · 2.969 mesaj

Peygamberimize (sav) dil uzatanların dillerine ateşin düşmesini dilerim..
ama bunlar bu vazifeyi üstlenmişler ,belli bir mükafat karşılığındada çalışıyorlar..onlar kara vazifelerini yapıyorlar..(gerçi bunun asıl "mükafatı" cehennemde olacaktır)
''levent''

''levent''

Mübarek Üye · 637 mesaj

ne kadar utanc verici bir hali vardı.allahın resulune nasıl hitap ediyor ve vatandaşına nasıl tepeden bakıyor acz içinde yüzen bu mahluk.anam babam sana feda olsun ya resulallah
fatmana

fatmana

Mübarek Üye · 1.902 mesaj

BU HABERİ OKUDUĞUMDAN BERİ ÇOK ÜZGÜN VE SİNİRLİYİM..O ANDA BEN AÇMAYI DÜŞÜNMÜŞTÜM AMA VAZGEÇTİM..YAZIKLAR OLSUN BU ADAMA VE BUNUN GİBİ DÜŞÜNEN REZİLLERE....
''İNSAN DİLİNİN MASKARASIDIR''
koskun

koskun

Mübarek Üye · 1.030 mesaj

selamun aleyküm ,

allah celle celaluhu layığını verir ...
.

Ve Sen Yine Denendiğinde..
Ve Kalbin Daraldığında..
Ve Yine Bütün Kapılar Kapandığında..
Ve Yine Ne Yapman Gerektiğini Bilmediğinde..
Uzun Uzun Düşün Ve Hatırla Yaradanını!

Allah kuluna Kafi Değil mi?
Zümer Suresi

tufan_78

tufan_78

Mübarek Üye · 542 mesaj

Allah gereken cezayı ona verir..
ddeemmeett

ddeemmeett

Aktif Üye · 75 mesaj

Allah Hepsine Hidayet Versin
selimoğlu

selimoğlu

Mübarek Üye · 504 mesaj

ddeemmeett, post: 674326, member: 49501Allah Hepsine Hidayet Versin

Versin tabii...ancak; adamlar hidayetten çok bela istiyorlar..inşaallah istediklerini verir!!
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.