Çalgısız İlahiler !!!
20.097 görüntülenme · 81 yanıt
allah razı olsun kardeşim çok güzel bi siteymiş sık kullananlar bölümüne ekledim..hakkında herşeyin hayırlısı olsun..dünya ahiret muradını versin rabbim...
garip_yolcugerçekten bu zamanda böyle ilehiler unutuldu allah yar ve yardımcın olsun....
Cenabı hak cümlemizden razı olsun .
Hususi dualarınızı istirham ederim.
Bir tel parçası ol ama büyüklerin cereyanını naklet...
insan herşeyi bilemez. allah razı olsun bilmiyordum senin vesilenle öğrendim inşallah bilmek kadar amel etmekte önemli inşallah amel eden kullardan oluruz
tevbeYA-HAK, post: 768922, member: 9204çok güzeller gerçekten sağolun
Sizde sağolun . İnsan yaşadığı güzellikleri din kardeşleriyle paylaşmak istiyor.
Hususi dualarınızı istirham ederim.
Vesselam vel ikram.
slm
slm
yazdiğiniz şiir gerçekten etkileyici selametle
slm
mektubat, post: 681997, member: 38092din düşmanlarının hristiyanlığa müzik sokarak bunu kiliseye taşımaları gibi islamiyete saldırıp buna benzer yöntemle ibadetlere(mevlit ve ilahi gibi) çalgı aletlerini sokmasına karşı bu site çok mühim bir hizmet olmuş
allahü teala razı olsun..
Gel aldanma dünyanın endamına fani cihandır bu
kendisi aşikar ateşi gizli külhandır bu
giden geri gelmez iki kapılı handır bu
sabrı elden bırakma!mekanı imtihandır bu!!
yazdiğiniz şiir gerçekten etkileyici selametle
belkısuzuninsan herşeyi bilemez. allah razı olsun bilmiyordum senin vesilenle öğrendim inşallah bilmek kadar amel etmekte önemli inşallah amel eden kullardan oluruz
Bu doğru bilgiye kavuşmanız sizin samimiyetinizin meyvesi . İnanın buna. Çünki Rabbimizin vaadi var. Kim doğruyu öğrenmek isterse karşısına çıkarıyor.
Rabbim sizden razı olsun. İnsaflı davrandınız. Allahü teala ilminizi, amelinizi ve ihlasınızı arttırsın. Dua eder dua beklerim.
Vesselam.
ddeemmeettallah razı olsun kardeşim çok güzel bi siteymiş sık kullananlar bölümüne ekledim..hakkında herşeyin hayırlısı olsun..dünya ahiret muradını versin rabbim...
:) Amin .... Cümlemize inşaallahü teala. Dua için teşekkür ederim. Sevindim eklemenize. Mübarek olsun.
Dua eder dua beklerim.
yeşilimlimyazdiğiniz şiir gerçekten etkileyici selametle
Estağfirullah efendim şiir bize ait değil.
Eğer bize ait olsa hemen belli olur.Yani herhangi manevi zevk vermez.
Allahü teala anlayarak amel edenlerden eylesin.Çalgısız ilahiler çok güzel bu arada..
*Dilini muhafaza et, seni sokmasın. Çünkü o, büyük bir yılandır.
* Allahü teâlâ rızka kefildir ama imana kefil değildir.
* Allahü teâlâ rızka kefildir ama imana kefil değildir.
mektubatEstağfirullah efendim şiir bize ait değil.
Eğer bize ait olsa hemen belli olur.Yani herhangi manevi zevk vermez.
Allahü teala anlayarak amel edenlerden eylesin.Çalgısız ilahiler çok güzel bu arada..
Amin cümlemizi inşaallahü teala.
Teşekkür eder dua beklerim.
tövbekar_kızs.aleykum bende aldım saol kardeşim hakkını helal et iyi bayramlar slm ve dua ile
Estağfirullah. Allahü teala razı olsun . Sizde hakkınızı helal ediniz. Sizede iyi bayramlar. İstifade ettikçe dua edersiniz bize.
Vesselam.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/34932-calgisiz-ilahiler · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.